Almayın kolçak, kolumu devamlı biryerlere yasladığım için sinir ezmişim 2 parmağım bir haftadır uyuşuk durumda ve kolu dümdüz tutan kazık gibi bişey takmak zorundayım.. bu ucuza mal edilen kolçakların yapısının da ergonomik olduğuna inanmıyorum
GEÇMİŞ OLSUN
ben de sol kolumu sürekli cama yaslıyorum mesela umarım benzer sıkıntı yaşamam.
piyasa 40 tl ye var clio 3 için ara kolçak . ben aracım içi bej olduğu için bej renk kolçak aldım 40 tl . takılınca ciddi abnlamda guzel duruyor. fakat montajı kendiniz yapmaya kalkarsanız yarım gununzu alır. oncelikle aracın orta plastiği çıkarmadan kolçağı montaj edemiyorsunuz once ara plastiği çıkarın sonra koçağı montaj edin ara plastiğe. tabi montaj esnasında mutlaka rondela kullanın. kolçak monte olmuş halde ara plasiği araca tekrar monte edin. bu arada en zoru çakma bağlantısı onu sokme takma esnasında tırnağını kırmama ya ozen gosterin . onu kırmadan sokup takmak sadece 3 saatimi aldı .komple montaj 4 saati bulur haberiniz olsun. ama iş bitince birde güzel olduğunu gorunce herşeyi unutuyorsunuz.takacaklara kolay gelsin. clio3 ler için carub veya modacar markalı geniş hazneli olan kolçakları tercih edin ,arabanın döşeme durumuna gore tabi renginide iyi seçin sırıtmasın:)))