Şimdi Ara

Clio 4 1.5 dCI EDC - 250.000 km Kullanıcı Deneyimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
14
Favori
27.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam selam sattınızmı aracı ? Nasıl memnunmuydunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelecek biraz korkutucu görünüyor. 5 yıldır 2017 DCI EDC Sport Tourer ICON kullanıyorum. 138 bin kmde. İlk aldığım yıl Turbo soğutucu ve 1 far değişti. Sonrasında 2 defa fren balatası, 1 kez akü, ve 10 binde bir yağ değişimi ve lastik değişimi ile gidiyor Clio. Tekne çektiğim için demir taktırdım. Onun dışında modifikasyon yok.

Sakin ve olgun kullanıcıyım. Ortalama tüketim 4.8 L. Motor ses yalıtımının zayıf olması, ve 2 yılda bir klimaya gaz bastırmak haricinde bir şikayetim yok. Daha üst sınıf bir arabaya ara sıra aklım kayıyor, ama sorunlu arabaların hikayesini duydukça ve yakıt tüketimlerini görünce vazgeçiyorum.

Bundan önceki arabalarım Megane 2 sport tourer, Hyundai Santa FE, Fiat Doblo, Peugeot 406 v6, Ford Explorer v6 vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkenemekli kullanıcısına yanıt

elinizdeki araçtan daha az yakan araç yok hocam bilginiz olsun.Bendede vardı 750 kg karavan için çeki demiri taktırdım + 75 beygirdi yazılımla 110 a çıkardım hiç üzmedi beni.Ha kalitesi dışardan ses alma olayı berbattı ama bulunduğumuz ekonomide gayet mantıklı araç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.