< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Clio 4 1.5 dCI EDC - 250.000 km Kullanıcı Deneyimi (5. sayfa)

-
-
Gelecek biraz korkutucu görünüyor. 5 yıldır 2017 DCI EDC Sport Tourer ICON kullanıyorum. 138 bin kmde. İlk aldığım yıl Turbo soğutucu ve 1 far değişti. Sonrasında 2 defa fren balatası, 1 kez akü, ve 10 binde bir yağ değişimi ve lastik değişimi ile gidiyor Clio. Tekne çektiğim için demir taktırdım. Onun dışında modifikasyon yok.
Sakin ve olgun kullanıcıyım. Ortalama tüketim 4.8 L. Motor ses yalıtımının zayıf olması, ve 2 yılda bir klimaya gaz bastırmak haricinde bir şikayetim yok. Daha üst sınıf bir arabaya ara sıra aklım kayıyor, ama sorunlu arabaların hikayesini duydukça ve yakıt tüketimlerini görünce vazgeçiyorum.
Bundan önceki arabalarım Megane 2 sport tourer, Hyundai Santa FE, Fiat Doblo, Peugeot 406 v6, Ford Explorer v6 vs...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elinizdeki araçtan daha az yakan araç yok hocam bilginiz olsun.Bendede vardı 750 kg karavan için çeki demiri taktırdım + 75 beygirdi yazılımla 110 a çıkardım hiç üzmedi beni.Ha kalitesi dışardan ses alma olayı berbattı ama bulunduğumuz ekonomide gayet mantıklı araç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X