Şimdi Ara

Clio 4 İÇİN VERİLEN FİYAT VE DONANIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Fiyatlar konusunda ne kadar indirim alabılırmıyım alamazmıyım bılen yardımcı olabılıcek yokmu bu konuda yoksa fiyatlar sabitmi ?

yukarıda arkadaş yazmış ama dediği gibi çevre şehirlerden fiyat alıp birbirine kırdırmak en güzeli.

evet gerçekten dogru ancak benım sehır dısına gıtmeye ınanın hıc ımkanım yok ancak fıyat alarak gıdıp su fıyatı aldım derım ordan ve buyuk ıhtımal oradan alın derler ındırım yapıcaklarını zannetmıyorum o zamanda zor duruma dusebılırım

Biraz pazarlkk yeterli olur. Siz alacaginiza inandirin calisanlari, yeterli olur.

Bugun pazarlık yapayım dedım Icon modelınde 700 lira indirim yapmıslardı 40 tan 39 220 230 gibi bir fiyata düştüler 36.990 alayım dedım yok onda yapmadılar ınternettekı lıste fıyatında ındırım yapamıyoruz dedıler ayrıca araç bulmalarıda tam bır sorun konfor paket + touch model yok bulamadılar bıraz uzun arac aradılar ama kararımı verdım 38.000 liralık Icon modelını ıstıyıcegım yarın bulsunlar gıdıp dırek kaporayı verıp sıparsını gectırmelerını ıstıyıcegım aracın en erken zamandada gelsın umarım o aracı bulurlar sıkıntı yaşamam cunkı ıcon ıstesenız var ama touch model yok demıslerdı

Hayirli olsun. Guzel kasali bir arac. Maalesef ic donanim paketlerine dair bir bilgim yok. Ancak biraz vaktiniz varsa gerci yok dediginiz ama etrafi dolasin. Ellerindeki sraci satmak icin size yok derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Bütçe müsaitse biraz daha para ekleyin C segmenti araç alın.

bütçe max 38 oldu 1 kurus fazla cıkamıyorum malesef ve aklım clio dan başkasına gıtmıyor kesınlıkle
  • teşekkür ederim satmak ıcın oyle mı dıyorlar bılmıyorum ama ınsallah Icon modelı vardırda sorun yasamadan getırtırler yoksa cok ısteksız sekılde touch almak zorunda kalacagım
  • Şu anki seride kronik sorunlar mevcut hocam. İnşallah ilerleyen serilerde bunları düzeltirler. Bunları bilip öyle alın derim.

Rüzgar sesi sorunu hem de 80 km hızdan sonra:

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/86857-clio-4-ruzgar-sesi-gelmesi.html

Start Stop sorun veriyormuş:

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/87389-start-stop-sorunu.html

ESP ile ilgili hata alanlar var:

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/87655-esp-kontrol-ettirin-uyarisi.html

Sıfır aracın dizel olduğunu belirten dCi yazısında bile düşme olmuş:

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/87388-dci-yazisi-dusmus.html

Sorun bol hocam. Çok para vereceksiniz lütfen dikkatli olun.

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/87298-uyari-sesi-sorunu.html

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/87191-garip-bir-olay-ve-yardim-talebi.html

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/86797-clio-4-takim-problemi.html

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/87216-kapilarda-sorun.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 8 Şubat 2013; 23:07:26 >

• Passenger uyarilarin icin cok sagol dikkate alicagim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Bütçe müsaitse biraz daha para ekleyin C segmenti araç alın.

bütçe max 38 oldu 1 kurus fazla cıkamıyorum malesef ve aklım clio dan başkasına gıtmıyor kesınlıkle

Bana sorarsan o paralara 2011 model 6 ileri 110hp 20-30 binde Yeni kasa Megane alırsın.

• Bulundugum yerde bir o arac yok zaten arastirmayi biraktim sehir disina cikma imkanimda yok clio 4 alicagim burda 2 ci eli 0 dan pahali satiyorlar malesef

• clio malzeme olarak kalite yakalamış da fiyat olarak kimse vermek istemez 40 liraları o cliolara..
  • 38 bin tl veriyorsan astra classic 3 al bence,
    essentia+ komfor paketi alırsın (benzinli)
    bende ilk etapta clio 4 için istanbulda 3-4 bayi ile görüştüm, fiyat teklifleri aldım. Liste fiyatından 1 kuruş inmediler, hatta ek paketlerle fiyatı yükselttiler. 0,9 Touch+komfor paketi 36700 veya 36900 gibi bir fiyat demişlerdi. Sonra gittim astra classic 3 aldım. Aracımdan memnunum, astra çok dar geldi bana, boyum 1.70 ve 85 kilo olmama rağmen, benden uzunsanız ve kilo varsa clio4 ten vazgeçin
    hemşeri tavsiyesi
  • SELAM BENDE UZUN ZAMANDIR 40 BİN LİRALIK Bİ ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM ASLINDA AKLIMDA ASTRA CLASSİC 3 VAR AMA ESKİ KASA OLDUĞU İÇİN TAVSİYE ETMİYORLAR HEMDE BENZİNLİYMİŞ.
    FİESTA VAR ONUNDA BAĞAJI KÜÇÜK
    40 BİN LİRAYA ALABİLECEĞİM DİZEL YADA BENZİNLİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER..
  • otomatiği olaydı alırdm bir tane..çok hoşuma gidiyor..
  • diğer bayilerden de telefonla da olsa fiyat alın özellikle çok satan bayiler biraz daha indirim yapabilir
    kasım fiyatlarıyla şimdiki fiyat farkına gelirsek aradaki fark
    1- ötv farkı
    2- donanım farkından kaynaklanmış olabilir(icon'da ilk serilerde arka cam manueldi belki touch'da da ilk ve şimdiki seriler arasında fark vardır)
  • hocam goruntu ve donanıma 37 bın tl vereceksın farkındamısın.hemde benzınlı ve b sınıfı bı arabaya.gıt c sınıfı 38 bın tl ye 2012 model ındırımde olan arabalardan al.en azından yolda gıderken arabaya bındıgını farkederssın.astra h alabılırsın mesela 38 bın tl en donanımlısı.astra j edition alabılırsın.octavia 1.6 ambıante ındırımle alırsın.goruntu ve donanım bı yere kadar.arabamda yagmur far sensoru olmasın ama 150 ıle gıderken korkmadan gıt.vıraja gırerken korka korka gırme.arkada 3 kısı rahat otur.bunlarıda dusunmelısın.2 3 yıl sonra arabadan degısık degısık sesler duyma cukura gırınce.
  • arkadaş kararını çoktan vermiş zaten
    herkes içine sindiği aracı almalı
    bence şartları zorlayıp il dışına çıkmalısınız
  • Clio4 istanbulda yollarda çoğaldı ,dış görünüş güzel ,konsoolü iyi değil.Neyse , bu paraya clio alınmaz aynı paraya ne arabalar var.En azından 10 bin km lerdede 2.el temiz jettalara bak ,
    ve jetta ile clio4 ü yanyana koy,kararını ver.
  • 0.9 neden alıyorsunuzki lpgye uyumlu değil. benzinin 5 lira oldugu ölkede nasıl benzinle bineceksiniz ? bana 1.2 joy için 30 bi üst paket için 34 gibi fiyat vermişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

otomatiği olaydı alırdm bir tane..çok hoşuma gidiyor..

acep nezaman çıkarki bunların otomatiği bilgisi olan varmı.
  • 3-4 ay önce Tokat Renault bayisinden Duster alayım dedim. Duster'a 51 dediler. Benim Corolla'ya 28 verdiler. Aynı arabayı başka illerden 48-49'a çatır çatır alanlar duyuyorum halâ...Corolla'ya 28 vermeleri zaten ayrı konu.
    Daha sonra komşum 1.2 Symbol almak istedi. En ucuz versiyon...Nette 25 000 lafları dönerken 27'den aşağı araç veremeyiz demişlerdi.
    Ben Lada Niva aldım, komşum ise Doblo...Onlar da kendileri binsinler Dacia ve Symbol'e...
  • Otomatik bekleyen arkadaslar icin Mart 2013ten itibaren EDCli versiyonlari gelecek ancak dci 90 beygirlik motor ve tce motor icin ama o da 1.2 tce olanla gelecek. Stationwagon clio4lerin sevkiyati avrupaya basladi bile.

Diger bir konuysa arkadaslar bence gidin megane3 alin hem de touch versiyonuyla ustelik 38bine, 40bine de cvt olani alinip lpg ile cok cok daha binilebilir.

Clio sorunlarina gelince yeni cikan bir cok otomobil alinmaz cunku hatalar bir turlu kestirilemiyor. Kendim de bu sektorde uretim yapan bir firmada birebir calistigim icin biliyorum. Faz2 bence beklenmeli, inanmazsiniz adamlar hala daha kalip baski hatalari yasiyorlar dis yuzey parcalarda varin gerisini siz dusunun, bizzat sirkete ait cliolarda bunu gozlemledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

3-4 ay önce Tokat Renault bayisinden Duster alayım dedim. Duster'a 51 dediler. Benim Corolla'ya 28 verdiler. Aynı arabayı başka illerden 48-49'a çatır çatır alanlar duyuyorum halâ...Corolla'ya 28 vermeleri zaten ayrı konu.
    Daha sonra komşum 1.2 Symbol almak istedi. En ucuz versiyon...Nette 25 000 lafları dönerken 27'den aşağı araç veremeyiz demişlerdi.
    Ben Lada Niva aldım, komşum ise Doblo...Onlar da kendileri binsinler Dacia ve Symbol'e...

Bu tarz yerlerde tok saticilardan cok civar illerle pazarlik yapmak en iyisi, 100-200tllik yol masrafini dert etmeden guzelce arastirma yapmak lazim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.