Şimdi Ara

Clio 4 İÇİN VERİLEN FİYAT VE DONANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tokat reno bayisinden Clio 4 touch start & stop 90 bg için Aldıgım ınternettekı fiyat 36,990 peşin alımda hiç birşey yapmıyorlar 2012 kasımda aynı aracı 33.200 400 arası aldıgını yazanlar var bu kadar fark normal mı ? fazlamı verıyorum yoksa ındırım yapmakmı ıstemıyorlar ICON modeli alıyım desem onun içinde dogru duzgun ındırım yapmıyorlar 700 TL gibi birşey yaptılar yarın kaporasını verıp durumu netlestırmeyı dusunuyorum ne yapmalıyım ?

• Bilgisi olan yokmu bu konuda
  • Valla hocam Tokat'a girişte vw tırını gördüm üzerinde bir sürü polo vardı sen birde vw ilede görüş kolay gelsin.
  • Polo boş ve adından baska bırsey yok gercekten clio 4 ıle cıddı donanım farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Polo boş ve adından baska bırsey yok gercekten clio 4 ıle cıddı donanım farkı var

İstanbul esenyurt doğuş'un dod bölümünde yeni kasa full clio'yla pulse polo var kırmızı ikiside. Polo'nun sadece adı mı var gidip iki aracı yan yana görerek karar verebilirsin hocam. ( yanlış anlama şu an ben clio kullanıcısıyım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorum, Samsun ve Sivas'tan da fiyat alın. Ciddiyetinizi belirtin. Fiyatın iyiyse 10 dakikaya kaparoyu yatırıyorum vb deyin. Bayileri birbirine kırdırıp.fiyat alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Polo boş ve adından baska bırsey yok gercekten clio 4 ıle cıddı donanım farkı var

İstanbul esenyurt doğuş'un dod bölümünde yeni kasa full clio'yla pulse polo var kırmızı ikiside. Polo'nun sadece adı mı var gidip iki aracı yan yana görerek karar verebilirsin hocam. ( yanlış anlama şu an ben clio kullanıcısıyım)

ben doğuş otoya gittim.. clio 4 kullanıcısıyım.. evet ikisini de inceledim. clio 4 aldım.. yine olsa yine clio 4 alırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

fiyat olarak gerçekten öyle bg eksik donanım var donanım eksik bg var bu tam benım ıstedıgım gıbı kardesım 2 sıde orantılı benım ıcın
  • clioya para verme okadar celise 301 linea filan bak sedan hiç değilse
  • sedan bakmıyorum hocam
  • quote:

Doğru
  • bu arada clio 4, otomatik gelecekmi? gelecekse EDC olarakmı gelecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: time is up

bu arada clio 4, otomatik gelecekmi? gelecekse EDC olarakmı gelecek..

Baktıklarımın içinde hiç biri otomatik değildi ve geleceği hakkında bir bilgi söylemediler dizel içinde benzinli içinde
  • Fiyatlar konusunda ne kadar indirim alabılırmıyım alamazmıyım bılen yardımcı olabılıcek yokmu bu konuda yoksa fiyatlar sabitmi ?
  • quote:

Fiyatlar konusunda ne kadar indirim alabılırmıyım alamazmıyım bılen yardımcı olabılıcek yokmu bu konuda yoksa fiyatlar sabitmi ?

yukarıda arkadaş yazmış ama dediği gibi çevre şehirlerden fiyat alıp birbirine kırdırmak en güzeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Fiyatlar konusunda ne kadar indirim alabılırmıyım alamazmıyım bılen yardımcı olabılıcek yokmu bu konuda yoksa fiyatlar sabitmi ?

yukarıda arkadaş yazmış ama dediği gibi çevre şehirlerden fiyat alıp birbirine kırdırmak en güzeli.

evet gerçekten dogru ancak benım sehır dısına gıtmeye ınanın hıc ımkanım yok ancak fıyat alarak gıdıp su fıyatı aldım derım ordan ve buyuk ıhtımal oradan alın derler ındırım yapıcaklarını zannetmıyorum o zamanda zor duruma dusebılırım
  • bu dönemde clio için indirim almak çok zor..
    Kredi kamoanyalarına bile dahil etmiyorlar clioyu..çünkü iyi satıyor..
    Oyan çalısanı yada yakını olanlar indirimli alabildi bir tek...yada lansman zamanı alanlar..
    İndirimli almak istiyorsanız..Yaza doğru belki..Fiesta makyaj yedi...Polonun yeni kasası çıksa işte o zaman rekabet biraz dahah kzışır..
    Şuanda her yönüyle B segmentte clio rakipsiz..Bunun satanda alanda biliyor..
  • quote:

quote:

quote:

evet gerçekten dogru ancak benım sehır dısına gıtmeye ınanın hıc ımkanım yok ancak fıyat alarak gıdıp su fıyatı aldım derım ordan ve buyuk ıhtımal oradan alın derler ındırım yapıcaklarını zannetmıyorum o zamanda zor duruma dusebılırım

Biraz pazarlkk yeterli olur. Siz alacaginiza inandirin calisanlari, yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe müsaitse biraz daha para ekleyin C segmenti araç alın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz pazarlkk yeterli olur. Siz alacaginiza inandirin calisanlari, yeterli olur.

Bugun pazarlık yapayım dedım Icon modelınde 700 lira indirim yapmıslardı 40 tan 39 220 230 gibi bir fiyata düştüler 36.990 alayım dedım yok onda yapmadılar ınternettekı lıste fıyatında ındırım yapamıyoruz dedıler ayrıca araç bulmalarıda tam bır sorun konfor paket + touch model yok bulamadılar bıraz uzun arac aradılar ama kararımı verdım 38.000 liralık Icon modelını ıstıyıcegım yarın bulsunlar gıdıp dırek kaporayı verıp sıparsını gectırmelerını ıstıyıcegım aracın en erken zamandada gelsın umarım o aracı bulurlar sıkıntı yaşamam cunkı ıcon ıstesenız var ama touch model yok demıslerdı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.