Şimdi Ara

Clio 5 in corolladan daha sessiz ve konforlu olmasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampana muhabbetini görünce konuyu hortlattılar sandım. Biz bunları 2005lerde yazıyorduk burada ya. 2005 model Mitsubishi Colt'umda 4 teker de diskti.

Allah'tan ESP zorunlu oldu yoksa var ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: autindustry

Japonlar yalitim isini bir turlu cozemedi, sonradan ilave yalitim uygulamalarina ihtiyac duyuyorlar

Corolla-Civic, clio ile kiyaslanabilecek araclar degiller. Konforun tek kalemi de yol sesi degil

Japonlar yalıtım olayını çözdü ama ülkemizde japon denince akla civic corolla geliyor.. bu arabaları amerikada ergenler acemiliklerini atsın diye alıyor.. haşat edip adam akıllı arabaua geçiş yapıyorlar..

Getir bi lexus.. acura.. infinity. Bakalım yol sesi lastik sesi trim sesi vs.. varmı..

Japoncu değilim ama gerçekler bunlar.

Bir civic hayatta golf kadar konforlu olmaz olamaz.. fıtratına ters.. hala daha cam açma düğmelerine iki tane ampulu çok gören firmalardan bu tür aksiyonlar beklemek ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Japonlar yalıtım olayını çözdü ama ülkemizde japon denince akla civic corolla geliyor.. bu arabaları amerikada ergenler acemiliklerini atsın diye alıyor.. haşat edip adam akıllı arabaua geçiş yapıyorlar..

Getir bi lexus.. acura.. infinity. Bakalım yol sesi lastik sesi trim sesi vs.. varmı..

Japoncu değilim ama gerçekler bunlar.

Bir civic hayatta golf kadar konforlu olmaz olamaz.. fıtratına ters.. hala daha cam açma düğmelerine iki tane ampulu çok gören firmalardan bu tür aksiyonlar beklemek ilginç

Alıntıları Göster
    Katiliyorum

Lexuslar tabi ki cok iyi ve eksiksiz araclar. Infiniti ve ozellikle acura.yi sahsen cok tutmuyorum. Zaten tr.de satilan accordlar aslen acura tsx oldugu icin, acura tr.de de bir nebze biliniyor. Hondanin bir tik daha ustu olsalar da, toyota-lexus farkini acurada goremiyorum

Lexuslar eksiksiz araclar olarak uretiliyor ve tabi ki ona gore fiyatlaniyor. Kusursuz araclar, fiyat kisitlamasi olan ekonomik modellere donusurken muhakkak bir yerlerden eksiltmeye gidiliyor. Japonlar bu eksiltmeyi altyapidan degil susten/yalitimdan yapiyorlar. Biz de zaten hep bunu soyluyoruz ve seviyoruz

Mesela bir civic km77 geyik testinde porsche.lerden daha iyi yolu tirmaliyor ve 85 km/h ile testten canavar gibi cikiyor. IIHS small overlap testinde 2012.den beri audi a4.ler tursu tenekesine donerken, alinabilecek en yuksek puanlarla cikiyor. Cok kollu bagimsiz arka suspansiyonu standart sunuyor. Sedan versiyonda, neredeyse passat dengi bir ic hacim sunuyor. Direksiyon sistemi harikulade. Honda sensing sistemi 2016.dan beri mukemmel bir aktif guvenlik sagliyor. Civic.in suspansiyon konforu ve ruzgari yararak yol almasi cok iyi. Ama yalitimi eksik birakilmis

Segmentasyon geregi, lexus yalitimini bir civicte sunmak istediklerini de sanmiyorum. Motor duvari, cam ve fitillere islem yapilmaksiniz; taban panelleri ve kapi iclerine yalitim uygulanan eski kasa bir civic.ten bile asagidaki performans alinabiliyor. Aracina uzun sure binmeyi dusunenlere 500-1.000 dolarlik yalitim uygulamasini kesinlikle tavsiye ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=ivLNqVU38y0&feature=youtu.be

Hicbir golf; 1.000 dolarlik yalitim uygulanmis, 1.5 turbo cvt sedan fc5 bir civic.in konfor ve yalitim seviyesine ulasamaz

Japonlarin altyapidan degil, susten eksiltme yaptiklarini soylemistim. Sikinti su ki, alman gruplarinda eksiltme genel olarak gozle gorulmeyen noktalardan yapiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu civic bedava gelse bir gün surmem satarım

• autindustry A kullanıcısına yanıt

bi japona gömdünüz bi almana gömdünüz değişik bir yazı olmuş ama genel manada katılıyorum.

Yanlız Acura diyipte geçmeyin.. Sadece Accord ve Tsx olayı değil. Öyle bir arabada kalmadı.

Lexus la rekabet edebilmek için onlarda çok geliştiler.

Şu arabaya bak.. dermisin Japon : https://www.acura.com/tlx

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Bende son kasa focus a binmedim :) , ama gördüğüm kadarıyla civic teki kalite ve modernlik hissi yok ,yani tablet koymakla bitmiyor :) ,bir önceki focus zamanına göre iyiydi ama son kasa makyajı bekliyor gibi tıpkı önceki focus gibi :) yol sesi , konfor konusunda nasıl bilemem çünkü son kasa focus bağımsız süspansüyonlu değil ama civic bağımsız.

Civic in de eksileri : yol sesi , yani hiç ses yok ne motor ne rüzgar ama yol sesi kulak tırmalıyor , ön koltuk sırtlıkları küçücük ve ince ,tavan çok basık , biraz uzunsan inip binmek sıkıntılı ,ama konsol göstergeler vites ,elegance da sunroof tan koltuk ısıtmaya geri görüş kamerasına LED farlarına kadar hepsi standart ,motor şanzıman pürüzsüz ve LPG ile dizelden ucuz :) ve bu sınfıta en geniş arka koltuk alanı.

İnsanları asıl cezbeden bence donanım zenginliği , yoksa 1.3 TCE 140hp EDC Icon Megane 4 hele de makyaj sonrası daha tercih edilir olacak , bence tabii :)

Alıntıları Göster

Son kasa Focus yalıtım olarak çok iyi. Dizeller olanlarında bile içerde hiç ses yok.

• K.Kahriman kullanıcısına yanıt

Corollanın hangi motorundan geçtiniz hocam

• alfa-x kullanıcısına yanıt

civic in en negatif tarafı algılanan genel kullanıcı kitlesi:apaçiler.

• Maximus Meridus kullanıcısına yanıt
    1.6 132 lik olan

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

Son kasa Focus yalıtım olarak çok iyi. Dizeller olanlarında bile içerde hiç ses yok.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

civic in en negatif tarafı algılanan genel kullanıcı kitlesi:apaçiler.

Bunu genele yaymayı anlamıyorum , eski kasalarda olabiliyor ama yeni kasalarda abartılı modifiye çok görmedim ,ona kalırsa bmw lerde özellikle 3 serisinde neredeyse hepsi abartı modifiyeli o daha apaçi kitleye sahip o zaman  

Japonların bu yol sesini çözememesi ilginç gerçekten rüzgar sesi motor sesi yok ama hissedilir yol sesi var arka koltukta daha da fazla ,halbuki avrupalı gibi iki bitüself biraz kalın izolasyonla almanlardan bile sessiz olur.

• 0 km aldığım 2016 corolladan 0 km 2020 clio(4) ya geçtim, 0.9 tce motorlu, seste öyle pek fark yok ama konfor tabii ki corolla da daha iyi, iyiden kasıt çukur, kasis v.b. yerlerde süspanse edebilme kapasiteleri, clio kötü mü? Sınıfına göre hayır tabi. Bence versus hatalı olmuş.
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Disk standartında mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Disk standartında mı geliyor ?
    Hayır üst paketlerde 130 HP olanlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Bunu genele yaymayı anlamıyorum , eski kasalarda olabiliyor ama yeni kasalarda abartılı modifiye çok görmedim ,ona kalırsa bmw lerde özellikle 3 serisinde neredeyse hepsi abartı modifiyeli o daha apaçi kitleye sahip o zaman  

Japonların bu yol sesini çözememesi ilginç gerçekten rüzgar sesi motor sesi yok ama hissedilir yol sesi var arka koltukta daha da fazla ,halbuki avrupalı gibi iki bitüself biraz kalın izolasyonla almanlardan bile sessiz olur.

Alıntıları Göster

önceki kasa corolla çıktığında çamurluklarda davlumbaz bile yoktu gelen tepkiler sonrasında eklediler. japonlar amerikan pazarı hariç diğer pazarlarda yönü olan organlarının doğrultusunda iş yapıyorlar.

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Artık bayiden komik komik aksesuar, ışıklandırma yapılmadan çıkartılamıyor. Hemen hepsinde değişik değişik kamyon süslemesi gibi ışıklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 2 Aralık 2020; 1:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Artık bayiden komik komik aksesuar, ışıklandırma yapılmadan çıkartılamıyor. Hemen hepsinde değişik değişik kamyon süslemesi gibi ışıklar var.

Bu çok kötü çünkü çoğu aksesuar yakışmıyor , millet almasa böyle kepazelik yapamazlar, kendi zevkine göre yaptığı aracı daha fazla kar için zorla aksesuarlı satıyor, alınmasa şu an olduğu gibi standart donanımda satacak.

Bakalım martda çıkacak yeni kasada yol sesi azaltılmış olacak mı tipi gibi huylarıda almanlara benzeyecek mi :)

• Ya arkadaş clio nere corolla nere? Elma ile armut kıyaslaması olmuş. Türkiyede üretilen dandik b sınıfı clio mu dünyada en çok satan c sınıfı corolladan daha konforlu olacak. Reno fanatikliği için açılan bir konu. Hadi konu sahibi fanatik açtı konuyu. İşin garibi clionun corolladan daha konforlu olduğuna inanlar da var. Allah akıl fikir versin. Hatta Netto rumuzlu arkadaşın konuyu açan netttt2627 ile aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Fake troll hesap bile olabilir.

• Japonlar aşın artık şu olayı ya. Adamlar okyanusu geçip derede boğuluyor resmen. Bende 2016 Crv sahibiyim lastik sesi lı lı lı lı sürekli içeride. Hele dişli bir lastikse iyice kötü.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.