Şimdi Ara

Clio enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı (dizel)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba clio 4 araç enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı verdi,nette araştırdım bi çok sebep olabilirmiş çoğunluk pis yakıt diyor,yanlız benim araçta ne stop etme ne tekleme ne çalışmama hiç bi sorun yok bi çogunda bu sorunlar olmuş,sadece uyarı cıktı ekranda ve direksiyonun alt kısımdan çıt çıt diye sanki elektirik veya sigorta atmış gibi bi ses gelmeye başladı,depoyu bitirip öle gideyim diyorum ani bi sıkıntı yaşama ihtimali varmı? Teşekkür ettim.
    Bide bu uyarıdan sonra böle bi ses gelmeye başladı kapının yanı veya direksiyon alt tarafından geliyor gibi.
    Çıt çıt ediyor.

https://youtu.be/qjbq6_f0NT0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle nereden yakıt aldınız? Yakıt şüpheli bir yerden aldıysanız, bence vakit kaybetmeden Shell den aracın deposunu fulleyin ve biraz düzenli kullanın. Hatta Lique Moly marka mazot katkısı da koyabilirsiniz. Çıkan sesin kaynağını ben de anlayamadım, bir elektrikçiye baktırın derim.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam dedınız gibi yaptım ve würt attıp ısık söndü sesde kesıldi

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Teşekkür ederim hocam dedınız gibi yaptım ve würt attıp ısık söndü sesde kesıldi
    Tekrar geçmiş olsun Hocam, bir daha bilmediğiniz yerlerden yakıt almayın. Mümkün olduğunca Shell, BP, Opet gibi büyük şirketlerin, akaryakıt istasyonlarını tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Tekrar geçmiş olsun Hocam, bir daha bilmediğiniz yerlerden yakıt almayın. Mümkün olduğunca Shell, BP, Opet gibi büyük şirketlerin, akaryakıt istasyonlarını tercih edin.

Alıntıları Göster
    Saolun hocam,yakıtı sürükli opetten alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.