Şimdi Ara

Clio Grand Tour (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grand tour 1.5 dCi extreme 75 hp pazartesi teslim alicam 39.00 liraya aldim aslinda 1.5 90 hp megane extreme alicaktim fiyat farki ve grand tourun euro ncaptan aldigi 5 yildiz fikrimi degistirdi yorumlariniz nelerdir hee birde aracta usv cikisi yok kirmizi beya ses cikisi var usb girisi mp3 falan baglamak icin nasil yapariz cevaplarinizi bekliyorum
  • selamlar, 2011 temmuzunda citroen c3 aldım ancak yakıt dışında çok fazla memnun kalmadım, özellikle sıkıntı çektiğim konu ise bagaj kapasitesi(ki alırken yaptığım en büyük hataydı ). uygun bir sw ararken "Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg Euro 5" gördüm. ne dersiniz citroen'^den sonra bu araba için?
  • Bence test etmelisiniz grandtouru sonra kendiniz karar vermelisiniz.Testten sonra C3 le arasındaki farkları da bize yazarsanız bilgi sahibi oluruz.:)
  • Yadigar 2000 model megane 1'imizden sonra yaklaşık iki ay kadar süren aramalar sonucu '' Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg Euro 5 '' aldık , araç birkaç gün içinde elimizde olacak, sizlerle izlenimlerimi paylaşacağım.
  • herkese merhabalar dün 2012 1.6 grandtour night&day otomatik vites aldım kafama takılan soru şugündüzleri sorun yok ama gece vitesleri göremiyorum benim eski arabamda otomatik ama farları yakınca vites harfleri de yanıyordu ve rahatlıklar görebiliyordum. acaba ben mi eksik bir şey yaptım yardımcı olursanız sevinirim...
  • Farları açtığınızda yanmıyorsa renault oradanda tasarruf etmiş demektir.Büyük ihtimal yeri hazırdır servise şikayetinizi söyleyin lamba taksınlar.
  • Clio grand tour alan arkadaşlar aldığınız fiyata neler dahil (Plaka ,ruhsat,dönem bandrolü vb) yardımcı olursanız sevinirim...
  • Trafik sigortası hariç tüm masraflar dahil.
  • s.a yarın clıo 1.5 dcı n&day beyaz hersey dahıl 40500 yada dacıa logan mcv b.lıne 32700 ıkısınden bırısını alıcam sızce hangısını almalıyım yorumlarsanız sevınırım.tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmz56 -- 18 Mart 2012; 20:51:17 >
  • Bizde ikiside var :) iş için kullanılacaksa Dacia diğer türlü Grandtour derim ama ben rahatıma düşkünüm dersen GT iş içinde kullanılabilir.
  • rmz56 clio grandtour için aldığın fiyat 18 ay 0 faiz mi peşin fiyat mı? Bende sipariş verdim araçtan da kredili bu fiyata yaklaşan olmadı.
  • http://e1203.hizliresim.com/v/n/3pxpp.jpg

night & day 90 bg , arkadaşlar aracımızı bugün teslim aldık. soran arkadaşlar için hiç pazarlık yapmadık, kasko hariç sigorta dahil, herhangi bir hediye olmaksızın 23.3 peşin + 18 X 1 ( faizsiz ) = 41.3 tlye aldık. deposu 220 tl'eye fullendi.

+ ilk olarak boyu 1.70 m olan birisi olarak aracın yol görüş imkanı çok iyi
    - her renault gibi buda içeri motor sesini azda olsa alıyor.
    - stepneyi indirmek için antreman lazım renonun kendi elemanı bile çok uğraştı anlatırken.
    + bluetooth güzel ve kullanımı kolay.
    +bagajına yatarak istanbuldan samsuna gidebilirim o derece.
    +araç ferah.
    -- buna iki eksi veriyorum ki araç baştan aşağı beyazken araba spor dursun die aynaları gri yapmışlar, biz beğenirken zaten gri araca baktığımızdan durumu farkedememiştik ama pes bu kadar zevksizlik olur, sorduğumda orjinalliğini biz bozamayız siz dışarda boyatrısınız dediler.
    + müzik sistemi standart, iş görür.
    + direksiyon sistemi hoş, direksiyon hafif.
    - orta konsol bence zevksiz düzenlenmiş.
    + burada yorumlarda torpidoda ışık yok deniyordu ama bizim araçta var.
    + son olarak araç bagajlı olmasına rağmen kaba durmuyor, hatta bence dış tasarımı güzel, hele babamı vazgeçirdiğim fluence'e bakarak çok çok güzel. tabi bu bnm zzevkim.

sonuçta bu araçları biz üretmiyoruz , bizim ihtiyaçlarımıza cvp verecek bir araç aldığımızı düşünüyorum. herkesin gönlündeki araca sahip olması dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 20 Mart 2012; 20:04:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ns_cht

rmz56 clio grandtour için aldığın fiyat 18 ay 0 faiz mi peşin fiyat mı? Bende sipariş verdim araçtan da kredili bu fiyata yaklaşan olmadı.

26000 tl 0,89 faiz oraniyla teb bankasi ing ise 0,79 la veriyor.40500 3 bayidende fiyat almistim hele bir bayiden park sensorude alacaktim ama anlastigim bayiyi kirmamak adina vaz gecmedim trafik sig dahil rakam ins cumaya teslim alicam
  • Hayırlı olsun kardeş.Biz de verdik siparişi bakalım ay sonu gibi olucak elimizde.Araçlar geldiğinde detayları paylaşırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns_cht

Hayırlı olsun kardeş.Biz de verdik siparişi bakalım ay sonu gibi olucak elimizde.Araçlar geldiğinde detayları paylaşırız...

Amin cumlemizin ki hayirli olsun.hazirda araci olan bayiler var ay sonunu beklemeden alabilirsiniz.
  • Arabalarınız hayırlı olsun arkadaşlar kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
    Selamlar
  • slm bende bu arabadan almayı düşünüyorum cuma yada cumartesi gidip siparişini vericez 1.6 extreme otomatik düşünüyoruz ama yakıt tüketimi nasıl ve istenildiği taktirde lpg taktırabilirmiyim. çünkü daha önceki aracıma takılmadığı we fazla yaktığı için satmak zorunda kaldım bundada öyle bi sorunla karşılaşırmıyım yardımcı olursanız sewinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatay

selam herkese bende bu clio grand tour sayfasını baştan sona neredeyse okudum ve kararımı verdim
    25.02.2012 de Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg E5 modelini aldım şimdilik güzel duruyor kullandıkcada yorumlarımı
    yazacağım sorularımda olacak tabiki 2012 model olmasından dolayı araçta bazı değişiklikler oldu mesela 85bg yerine 90bg oldu
    euro4 motor yerine euro5 motor oldu bakalım bu aradaki farklar ne avantaj veye dezavantajlar getirecek
    ama araç içime sindi herkese tavsiye ederim

MRB ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: refik24

slm bende bu arabadan almayı düşünüyorum cuma yada cumartesi gidip siparişini vericez 1.6 extreme otomatik düşünüyoruz ama yakıt tüketimi nasıl ve istenildiği taktirde lpg taktırabilirmiyim. çünkü daha önceki aracıma takılmadığı we fazla yaktığı için satmak zorunda kaldım bundada öyle bi sorunla karşılaşırmıyım yardımcı olursanız sewinirim..

eğer , çoğunlukla şehiriçi kullanılacaksa 1,2 düz vites beklentinizi karşılar. bendeki 5 ayda 4500 km oldu ve ortalama şehiriçi 6,8 lt. havalar daha ısındığında 6 lt.ye düşer tahminim. 1,6 BVA nın ortalaması 8 lt. civarı.. ayrıca , garanti süresi bitmeden tüp takılırsa garanti devre dışı kalır..
  • hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.