Şimdi Ara

Clio Grand Tour (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yörükpaşa,nasıl tutturuyon 6.8 i.. Karma mı bu? Şehir içi trafiğine bir giriyorum beklediğim yerde 9lt oluyor.Çok lambalı ve kısa mesafelerde ekseri soğuk motor kullanıyorum.8lt yaksam yeterli benim için havalar ısınsında olacak mı bakalım.
  • yörük paşa bilgilendirmen için teşekkür ederim zaten hemen taktırmayı düşünmüyorum 1000-2000 km sonra. garanti işini de konuştum eğer aracın her hangi bir sorunu varsa bu ilk 3-6 ayda kendisini belli ediyormus bu sürede tüp takılırsa araçta ne sorun çıkarsa çıksın kabul etmiyor tavsiye edilen bu süreden sonra lpg takılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

Yörükpaşa,nasıl tutturuyon 6.8 i.. Karma mı bu? Şehir içi trafiğine bir giriyorum beklediğim yerde 9lt oluyor.Çok lambalı ve kısa mesafelerde ekseri soğuk motor kullanıyorum.8lt yaksam yeterli benim için havalar ısınsında olacak mı bakalım.

evet , karma.. agresiflik yok , beni nasıl geçer , bende basayım yok , şehiriçinde ışıklara biraz dikkat (uzaktan kırmızı - yeşil durumunu kollamak) , arabayı ilk çalıştırmada bekletmek yok (yolda ısınsın) , yakıt PO ( shell ..vs gibi yerler katkılı ve daha çabuk tükeniyor) , frene ani basmak yerine daha önceden gaz kesmek .. vs gibi.. yaklaşık 25 yıllık tecrübe sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: refik24

yörük paşa bilgilendirmen için teşekkür ederim zaten hemen taktırmayı düşünmüyorum 1000-2000 km sonra. garanti işini de konuştum eğer aracın her hangi bir sorunu varsa bu ilk 3-6 ayda kendisini belli ediyormus bu sürede tüp takılırsa araçta ne sorun çıkarsa çıksın kabul etmiyor tavsiye edilen bu süreden sonra lpg takılması.

tam bir yıl geçmeden (yaz ve kış) 1000-2000 km çok erken gibi..
  • 2011 1.2 g.tour executive lpg li boyasız 26750 tl fiyata buldum...almamı önerirmisiniz? ben motor performansından korkuyorum..araba yokuşta çekmez diye..1.2 kullananlar ne dersiniz fikirleriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: polakkus

2011 1.2 g.tour executive lpg li boyasız 26750 tl fiyata buldum...almamı önerirmisiniz? ben motor performansından korkuyorum..araba yokuşta çekmez diye..1.2 kullananlar ne dersiniz fikirleriniz

1.2 motora neden tüp takarlar, anlaşılır şey değil. vergisi yüksek , tüp taktırması var , çoğunda ayar tutmaz , bagaj daralır , kışın soğukta hemen devreye girmez....v.s. fazla km yaparım diyen dizel almalı..

1.2 motor , ayda 1000 km 'ye kadar yol yapanlar için ideal diye düşünüyorum.. alacağınız araç kaç binde , şimdiki sahibi motorunu nasıl açmış , neden satıyor bi öğrenin.. arabayı sakin sakin kullanırsanız, problem olmaz.. yokuşta 3 le çıkacağın yere 2 yle çıkarsınız.. arabayı araba yapan sürücüdür..

• ,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakinas -- 7 Mayıs 2012; 18:08:37 >
  • ..bildiğim bir kural vardır. " kafanda herhangi bir soru işareti kalıyorsa , vazgeç." hemen her konuda - her işte uygularım.

sizin de şu anda ikilemde kaldığınız belli

1- adam lpg takmış uzun süreli kullanmak için ama satıyor.
    2- bi sefer satılmış , ama parayı toparlayamamış alıcı

arkadaşın biri yazmıştı geçenlerde ( ismini hatırlayamadım bağışlasın ) " - derdiyle uğraşacağına , borcuyla uğraş."
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygun02

quote:

Orijinalden alıntı: mustafatay

selam herkese bende bu clio grand tour sayfasını baştan sona neredeyse okudum ve kararımı verdim
    25.02.2012 de Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg E5 modelini aldım şimdilik güzel duruyor kullandıkcada yorumlarımı
    yazacağım sorularımda olacak tabiki 2012 model olmasından dolayı araçta bazı değişiklikler oldu mesela 85bg yerine 90bg oldu
    euro4 motor yerine euro5 motor oldu bakalım bu aradaki farklar ne avantaj veye dezavantajlar getirecek
    ama araç içime sindi herkese tavsiye ederim

MRB ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ

mrb ben aracı 25 şubatta teslim aldım hergün şe gidip geliyorum bir kerede uzun yol yaptım şuan için kilometre 3700 de fakat ver diğ verilere göre 4,9 lt tüketiyor
    bence makul şunuda unutmamak gerekir araç 5000 km den sonra tam anlamı ile kendine geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: varyemez55

http://e1203.hizliresim.com/v/n/3pxpp.jpg

night & day 90 bg , arkadaşlar aracımızı bugün teslim aldık. soran arkadaşlar için hiç pazarlık yapmadık, kasko hariç sigorta dahil, herhangi bir hediye olmaksızın 23.3 peşin + 18 X 1 ( faizsiz ) = 41.3 tlye aldık. deposu 220 tl'eye fullendi.

+ ilk olarak boyu 1.70 m olan birisi olarak aracın yol görüş imkanı çok iyi
    - her renault gibi buda içeri motor sesini azda olsa alıyor.
    - stepneyi indirmek için antreman lazım renonun kendi elemanı bile çok uğraştı anlatırken.
    + bluetooth güzel ve kullanımı kolay.
    +bagajına yatarak istanbuldan samsuna gidebilirim o derece.
    +araç ferah.
    -- buna iki eksi veriyorum ki araç baştan aşağı beyazken araba spor dursun die aynaları gri yapmışlar, biz beğenirken zaten gri araca baktığımızdan durumu farkedememiştik ama pes bu kadar zevksizlik olur, sorduğumda orjinalliğini biz bozamayız siz dışarda boyatrısınız dediler.
    + müzik sistemi standart, iş görür.
    + direksiyon sistemi hoş, direksiyon hafif.
    - orta konsol bence zevksiz düzenlenmiş.
    + burada yorumlarda torpidoda ışık yok deniyordu ama bizim araçta var.
    + son olarak araç bagajlı olmasına rağmen kaba durmuyor, hatta bence dış tasarımı güzel, hele babamı vazgeçirdiğim fluence'e bakarak çok çok güzel. tabi bu bnm zzevkim.

sonuçta bu araçları biz üretmiyoruz , bizim ihtiyaçlarımıza cvp verecek bir araç aldığımızı düşünüyorum. herkesin gönlündeki araca sahip olması dileğiyle...

arkadaş sana bir şey sormak istiyorum bendede 2012 1.5dci night day var aracı aldığında bagajında bagaj bölme kapagı varmıydı
    hani gizli bölme gibi yapıyorya aşağı yukarı 10 cm kadar bagai içini yükseltiyor ama gizli gibi dümdüz bir bagaj oluyor
    bir de senin arac nekadar yakıt tüketiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafatay

quote:

http://e1203.hizliresim.com/v/n/3pxpp.jpg

night & day 90 bg , arkadaşlar aracımızı bugün teslim aldık. soran arkadaşlar için hiç pazarlık yapmadık, kasko hariç sigorta dahil, herhangi bir hediye olmaksızın 23.3 peşin + 18 X 1 ( faizsiz ) = 41.3 tlye aldık. deposu 220 tl'eye fullendi.

+ ilk olarak boyu 1.70 m olan birisi olarak aracın yol görüş imkanı çok iyi
    - her renault gibi buda içeri motor sesini azda olsa alıyor.
    - stepneyi indirmek için antreman lazım renonun kendi elemanı bile çok uğraştı anlatırken.
    + bluetooth güzel ve kullanımı kolay.
    +bagajına yatarak istanbuldan samsuna gidebilirim o derece.
    +araç ferah.
    -- buna iki eksi veriyorum ki araç baştan aşağı beyazken araba spor dursun die aynaları gri yapmışlar, biz beğenirken zaten gri araca baktığımızdan durumu farkedememiştik ama pes bu kadar zevksizlik olur, sorduğumda orjinalliğini biz bozamayız siz dışarda boyatrısınız dediler.
    + müzik sistemi standart, iş görür.
    + direksiyon sistemi hoş, direksiyon hafif.
    - orta konsol bence zevksiz düzenlenmiş.
    + burada yorumlarda torpidoda ışık yok deniyordu ama bizim araçta var.
    + son olarak araç bagajlı olmasına rağmen kaba durmuyor, hatta bence dış tasarımı güzel, hele babamı vazgeçirdiğim fluence'e bakarak çok çok güzel. tabi bu bnm zzevkim.

sonuçta bu araçları biz üretmiyoruz , bizim ihtiyaçlarımıza cvp verecek bir araç aldığımızı düşünüyorum. herkesin gönlündeki araca sahip olması dileğiyle...

arkadaş sana bir şey sormak istiyorum bendede 2012 1.5dci night day var aracı aldığında bagajında bagaj bölme kapagı varmıydı
    hani gizli bölme gibi yapıyorya aşağı yukarı 10 cm kadar bagai içini yükseltiyor ama gizli gibi dümdüz bir bagaj oluyor
    bir de senin arac nekadar yakıt tüketiyor

merhaba, bizim araçta öyle bir bölme yok. kastettiğinizi anladım ve bayide sorduğumda + ücretle satıldığını belirttiler. bagajda sadece üstten bölmeli bir perde var. aracımız şu an 500 km civarında yol yaptı ve tüketim 6L, biz istanbul sarıyerde oturuyoruz. bu yakıtta normal olarak trafikteki tüketimdir, açıkcası istanbulda bu verinin çokta fazla düşeceğini sanmıyorum. geçen yaptığım bir hesapta km başına şu anki kurda 23 kuruş yakıyor.

• bu araçların cam tavan opsiyonu kalktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

bu araçların cam tavan opsiyonu kalktı mı?

bize kalktığını söylemişlerdi bayide.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

bu araçların cam tavan opsiyonu kalktı mı?

bize kalktığını söylemişlerdi bayide.

çok kötü olmuş. çok şık duruyordu. güzel bir opsiyondu.
  • Merhaba arkadaşlar, 2-3 aydır araştırıyorum. sedan araç almayı düşünüyordum, ilk sırada era vardı. seat ibiza sport tourer i gördükten sonra SW lere ilgim arttı. maddi gücümü biraz aşsada Clio Grand Tour Extreme Edition 1.5 dCi 90 bg e ağırlık verdim. amacım burada araçları karşılaştırmak kesinlikle değil önceden belirteyim :)

bazı clio symbol kullanıcısından dayanıklılık ve arıza ile ilgili araçlarını sattıracak kadar sorunların olduğunu okudum. clio hb veya clio gt ler ile clio symboller arasında kalite-malzeme-işçilik gibi farklar var mı? çünkü kapı kollarına falan baktım, symbollerdeki kapı kollarını dacialarda kullanmışlar; yada tam tersi. ancak hb ve gt deki kapı kolları ve göstergeler symbollerden farklı.

kısacası clio symbole yapılan motor-yürüyen aksam-dayanıklılık gibi yorumlar, almayı düşündüğüm clio gt için de bir nebze geçerli midir sizce?

• mevcut symboller halen ilk kez 1999 yılında üretilen clio 2 şasesine sahip, clio3 2006 yılında çıktı clio2 ile uzaktan yakından bir alakası yok.Malzeme kalitesi, konfor,sessizlik,donanım olarak clio 3 ler kat kat üstündür symbollerden.Ama arıza konusunu bilemiyorum, her araçta kronik arızalar olabiliyor, mesela almayı düşündüğünüz era aracı, boya dökülmeleri yüzünden zararına elimden çıkarmak zorunda kaldım.(eps direksiyon ve amortisör sorunlarından bahsetmiyorum)

çok aceleniz yoksa 6 ay sonra çıkacak clio 4 ü de görün derim,90 lık dizelin çok ciddi fiyatı var sonra pişmanlık yaşamayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 6 Nisan 2012; 8:02:56 >
  • Aciklamaniz icin cok tesekkurler The engine. Simdi symbol almamam gerektigini daha iyi anladim. Clio 4 gt çıktığında fiyati su andakinden daha yuksek olmaz mi? Gerci 4 cikinca 3 un fiyati duser herhalde, bu da benim icin cok iyi avantaj olur.
  • arkadaşlar selamlar ben 2011 temmuzda clio grand tour executive aldım çok memnunum nasipse 2012 temmuzda ilk yıllık bakımına götürücem bu bakımın fiyatı sizce ne kadardır bu aralar aracını bakıma götüren varmı acaba şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürlerimi sunarım;saygılarımla
  • 2009 model Grandtour u olan arkadaşlardan ricam bana turbo basınç sensörünün oem numarası lazım 0281002??? son üç numarası lazım bende bu parça bi şekilde bi tamirattan sonra yanlış takılmış, yenisini alıp kendim takıcam çok kolay bi işlem, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar grand tour 1,75 beygir extreme modeli üzerinde bayi ile pazarlık halindeyiz.En son 37500 TL. diyor, bu fiyat nasıldır birde peşin alacağımı söylüyorum inmiyor
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.