Şimdi Ara

Clio Grand Tour (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yörükpaşa

grand tour 1,2 night & day .... alalı 20 gün oldu - ve + lar

1-) şehir içi kullanımda yokuşda kalkarken gaza biraz daha basılmalı -
    2-) 2000 devirde hemen üst vites istiyor +
    3-) silecekler çok sert , yağmur sensöründeyken iyice yağmur yağana kadar camda ses çıkarıyor -
    4-) aynalar kendiğinden kapanıp açılmıyor -
    5-) arka koltukların üzerinde lamba hala yok -
    6-) direksiyon güzel , sürüşe duyarlı +
    7-) radyo-cd ' de usb girişi olmalı -
    8-) ön koltuk arkalarından yalnızca yolcu koltuğu arkasında cep var -
    9-) ilk bakım 20.000 'de . iddialı +
    10-) sağ aynanın altındaki sensör gibi çıkıntı ?
    11-) orijinal park sensörü olabilirdi -
    12-) arka koltukların ortasındaki emniyet kemeri bağlantısı , oturanın kafasına değecek gibi -
    13-) stepne dışarıda değil de , yuva yapılarak içeride olabilirdi -
    14-) motor sanki dizel motor gibi çalışıyor ve içeri ses veriyor -

Cevap: Dış ortam ısı sensörü, sıcaklık değerini onun sayesinde görüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: yörükpaşa

grand tour 1,2 night & day .... alalı 20 gün oldu - ve + lar

1-) şehir içi kullanımda yokuşda kalkarken gaza biraz daha basılmalı -
    2-) 2000 devirde hemen üst vites istiyor +
    3-) silecekler çok sert , yağmur sensöründeyken iyice yağmur yağana kadar camda ses çıkarıyor -
    4-) aynalar kendiğinden kapanıp açılmıyor -
    5-) arka koltukların üzerinde lamba hala yok -
    6-) direksiyon güzel , sürüşe duyarlı +
    7-) radyo-cd ' de usb girişi olmalı -
    8-) ön koltuk arkalarından yalnızca yolcu koltuğu arkasında cep var -
    9-) ilk bakım 20.000 'de . iddialı +
    11-) orijinal park sensörü olabilirdi -
    12-) arka koltukların ortasındaki emniyet kemeri bağlantısı , oturanın kafasına değecek gibi -
    13-) stepne dışarıda değil de , yuva yapılarak içeride olabilirdi -
    14-) motor sanki dizel motor gibi çalışıyor ve içeri ses veriyor -

-emniyet kemerinin hemen üst tarafında metal para büyüklüğünde parça göreceksiniz. O mıknatıstır ve kemerin tokasını yukarı kaldırııp mıknatısa yapıştırırsanız dediğiniz ortadan kalkacaktır.

• alınacak bir arabadır galiba.. alan arkadaşlar c sınıfı arabalarla karşılaştırabilirler mi.?
  • Hiç bir B sınıfı aracı C sınıfı araçla karşılaştıramayız.Grandtour kullanışlı,ekonomik,hoş görünümlü bir araç sadece.
  • Merhaba,
    Nihayet 1 ay önce 2010 model 95000de dizel clio grand tour authentic modelimi aldım.

Rengi beyaz ve almadan önce buradaki sayfalarca yazıların tamamını okudum, bilgi veren ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebraver

Merhaba,
    Nihayet 1 ay önce 2010 model 95000de dizel clio grand tour authentic modelimi aldım.

Rengi beyaz ve almadan önce buradaki sayfalarca yazıların tamamını okudum, bilgi veren ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Hayrılı olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebraver
    Merhaba,

Aracınız hayırlı olsun da....
    2010 Model bir aracın 95.000 Km yol yapması pek makbul bir şey değildir...
    Çok kısa zamanda çok fazla yorulmuş bir araç... Ayda 8-9 Bin Km yapmış bir durum var...
  • Teşekkürler hepinize.

Araç ocak 2010da piyasaya çıkmış ve gerçekten 2 yaşıdna araca göre çok fazla km yapılmış. Ama aracı ekspertize soktum, sadece bagaj kapağı değişik çıktı onun dışında kaza boya deişen ya da çalışmayan aksam yok. Motorda gerileme ya da tahribat da yok.

Ayrıca beyaz renk bence buna en çok yakışanı.
    ya da acaba kendi aracım diye mi bana öyle geliyor :P
  • selam herkese bende bu clio grand tour sayfasını baştan sona neredeyse okudum ve kararımı verdim
    25.02.2012 de Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg E5 modelini aldım şimdilik güzel duruyor kullandıkcada yorumlarımı
    yazacağım sorularımda olacak tabiki 2012 model olmasından dolayı araçta bazı değişiklikler oldu mesela 85bg yerine 90bg oldu
    euro4 motor yerine euro5 motor oldu bakalım bu aradaki farklar ne avantaj veye dezavantajlar getirecek
    ama araç içime sindi herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatay

selam herkese bende bu clio grand tour sayfasını baştan sona neredeyse okudum ve kararımı verdim
    25.02.2012 de Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg E5 modelini aldım şimdilik güzel duruyor kullandıkcada yorumlarımı
    yazacağım sorularımda olacak tabiki 2012 model olmasından dolayı araçta bazı değişiklikler oldu mesela 85bg yerine 90bg oldu
    euro4 motor yerine euro5 motor oldu bakalım bu aradaki farklar ne avantaj veye dezavantajlar getirecek

güle güle kullan, kazasız belasız..

• quote:

selam herkese bende bu clio grand tour sayfasını baştan sona neredeyse okudum ve kararımı verdim

Çok güzel bir seçim yapmışsınız.
    Allah içinize sindirsin.
    Ne kadara mal oldu acaba?

• Güle güle kullanın.Ben de dizel almak fikrindeydim ama arada çok fark olunca benzinliyi tercih etmek zorunda kalmıştım.
  • saol teşekkür ederim bu sayfa bana baya yardımcı oldu
  • bende başta benzinlide kafam takılmadı değil ama arada cok fark gelmedi neden dersen ben hergün arabaya biniyorum benzinli ye lpg taktırmadan binemem
    iyibir lpg de 2000 tl civarında birde dizel in motor torku baya fark var vaz geçtim ama genede güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

Allah içinize sindirsin.

ben bu arabayı baya makul bir fiyata aldım oyak indiriminden faydalandım şimdi söylesem
    aracın fiyatını düşürmeyelim derim :) bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

Allah içinize sindirsin.

ben bu arabayı baya makul bir fiyata aldım oyak indiriminden faydalandım şimdi söylesem
    aracın fiyatını düşürmeyelim derim :) bence

anlaşıldı tamam.

• renault Fiyat politikası....

Clio Grand Tour Authentique Edition 1.2 16v 75 bg Euro 5 35.000 TL 30.900

Clio Grand Tour Authentique Edition 1.5 dCi 75 bg Euro 5 39.950 TL 39.200

Dizel ile benzin farkı..39.200-30.900=8300TL
  • Megane 1.6 authentique ben aracımı alırken 33.5 idi.. ondan almak istedim ancak stoklarda yoktu.Şu anda da megane 1.6 authentique de 36.900 yazmışlar,stoklarda yine yoktur.Tamamen müşteriyi bayiye çekme amaçlı fiyat açıklıyorlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

renault Fiyat politikası....

Clio Grand Tour Authentique Edition 1.2 16v 75 bg Euro 5 35.000 TL 30.900

Clio Grand Tour Authentique Edition 1.5 dCi 75 bg Euro 5 39.950 TL 39.200

Dizel ile benzin farkı..39.200-30.900=8300TL

evet arkadaş göşüşlerine katılıyorum fiyat politikası her markada farklı
    ama yanılıyor isem düzelt clio gt un Authentique Edition 1.5 dCi 75 bg Euro 5 modeli yok
    yanlış kıyaslama yapma yani yeni modeli yok yeni cıkanlarda dizel olarak Clio Grand Tour Extreme Edition 1.5 dCi 75 bg Euro 5 den başlıyor
    bunun fiyatıda 39850 den başlıyor tabiki dediğim gibi dizelin en alt versiyonu bunu bence
    Clio Grand Tour Extreme Edition 1.2 16v 75 bg Euro 5 34.350 TL bununla kıyaslayabilirsin aradaki fark ta 5500 tl oluyor
    birde motor olarak aralarında baya bir fark var güç ,yakıt , ve tork olarak 1.2 motor gitmiyor desem yeridir

• 1.2 16v 75hp 0-100 hızlanmasını 13.7 sn de tamamlarken
    1.5 dci 75hp 0-100 hızlanmasını 15 sn de tamamlıyor. (Kataloğa göre 13.4 @ 15.2 )

Benzinli araçların torkları düşüktür ama bu torku uzun bir devir aralığında artırarak verebilirler.Dizeller max torklarını kısa bir devir aralığında korur ve daha sonrada inişe geçerler.Bu anlık muazzam tork dizel kullanıcılarını aldatabilir; ben uçarım kaçarım şeklinde.Bir benzinliyle kalkış yapın,hiç bir yere kaçamazsınız. Benzinliler dizellerden 200kg hafif bunu da unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 7 Mart 2012; 8:06:00 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.