Şimdi Ara

Clio Grand Tour 75 hp ve 90 hp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
15.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srkncglr

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

arkadaslar, bayi liste fiyatindan ne kadar düsüyor acaba? Biz night day alacagizda. Ayrica renault servis hizmeti nasil? Araci aldiktan sonra arkasinda duruyorlar mi? Katalogdaki kadar düsük tuketim yakalaniyor mu? Istanbul köpru trafiginde ne yakiyor? Alinti yaparak cevaplarsaniz sevinirim.

hocam 4 bin tl ye kadar zorla. ben extreme 1.5 dci 90 bg ligi 37000 tl ye trafik sigortası ve park sensörü dahil aldım(haziranın 6 sında). sen 38500 e kadar zorla. pazarlık yaparken benim fiyatı örnek gösterebilirsin. inanmazlarsa faturayı bile gönderebilirim.

servisi nasıl bilmiyorum.

3. depodayım. 1. depo 968 di sanırım. 2. depo tam 1000. 3. depo 550 oldu ibre yarıda. yani 4.9-5.0-5.1 civarında yakıyo.

aracı uzun yoldamı yoksa şehir içimi kullanıyorsunuz? şehir içi ise istanbul mu ya da onun gibi trafiği yoğun bir şehir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pervane2

quote:

quote:

arkadaslar, bayi liste fiyatindan ne kadar düsüyor acaba? Biz night day alacagizda. Ayrica renault servis hizmeti nasil? Araci aldiktan sonra arkasinda duruyorlar mi? Katalogdaki kadar düsük tuketim yakalaniyor mu? Istanbul köpru trafiginde ne yakiyor? Alinti yaparak cevaplarsaniz sevinirim.

hocam 4 bin tl ye kadar zorla. ben extreme 1.5 dci 90 bg ligi 37000 tl ye trafik sigortası ve park sensörü dahil aldım(haziranın 6 sında). sen 38500 e kadar zorla. pazarlık yaparken benim fiyatı örnek gösterebilirsin. inanmazlarsa faturayı bile gönderebilirim.

3. depodayım. 1. depo 968 di sanırım. 2. depo tam 1000. 3. depo 550 oldu ibre yarıda. yani 4.9-5.0-5.1 civarında yakıyo.

aracı uzun yoldamı yoksa şehir içimi kullanıyorsunuz? şehir içi ise istanbul mu ya da onun gibi trafiği yoğun bir şehir mi?

izmir %80 şehir içi. yol bilgisayarı hız ortalaması 34 km/saat civarı.

• kısacası fabrika yakıt değerleri doğru yani. cevap için teşekkür ederim.
    hocam 4bin tl inmezler gibi ya? çok uçuk rakam. ama 39.500 e felan verseler night dayi süper olur.
    ayrıca bu aracın yol tutuşu, rahatlığı, ses yalıtımı nasıl? şehir içi pek önemli değilde uuzn yolda araç nasıl acaba?
  • 1.5 dCi Extreme'in 75 ve 90 bg'ligini alan arkadaşlara sormak istiyorum (srkncglr, pervane2) : Sakincasi yoksa nereden aldiginizi merak ettim ve ayrica bu fiyatlar peşin mi kredili mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk Yakıt Değerlerim:

İstanbul Şehir İçi
    Klima her zaman açık
    Araçta genelde 2-3 kişi oluyoruz
    Ortalama Hız : 27 km
    Yakıt: 6,3

Bu rakamlar sizce rodaj sonunda değişir mi?

• Değişir.Düşer. Ayrıca klimayla dur kalk trafikte yakıt artar tüketimin gayet güzel üstelik rodaj döneminde.Benimki 2800km gibi birden düştü önemli olan uygun devir aralığı 75 lik için 2000-2200 devir aralığı vitesler , düşük tüketim sağlar rodaj bitene kadar max 2500-3000 devir çevir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk Yakıt Değerlerim:

İstanbul Şehir İçi
    Klima her zaman açık
    Araçta genelde 2-3 kişi oluyoruz
    Ortalama Hız : 27 km
    Yakıt: 6,3

Bu rakamlar sizce rodaj sonunda değişir mi?

bence şartlara göre değerlerin iyi. rodaj sonunda tabiki değişim olur. Birde aracı max tork devri olan 1750 devirin altında kullanma, 2000 devirde sürmeye çalış, 2500 deviri de geçmessen ilerleyen zamanlarda daha iyi sonuçlar çıkacağını düşünüyorum.

• benim anlamadığım rodayda fazla devir çevirtip zorlamazsak aracın motoru sağır olur diyorlar. kimiside fazla devir çevirme sakin git diyor? hangisine itibar edelim
  • yeni bir başlık açarak neden konuyu ve katılımcı sayısını ikiye böldüğünüzü anlamadım.grandtour'u merak edenler iki başlık birden mi takip edecekler? o zaman versiyon versiyon, yıl yıl da konuyu ayıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_aykurt

yeni bir başlık açarak neden konuyu ve katılımcı sayısını ikiye böldüğünüzü anlamadım.grandtour'u merak edenler iki başlık birden mi takip edecekler? o zaman versiyon versiyon, yıl yıl da konuyu ayıralım.

Yeni bi başlık açarak konu ve katılımcıyı ikiye bölmek mi? :)
    Grandtour'u merak edenlerin tek başlık altında toplanmaları gerektiği ile ilgili bir kural okuduğumu sanmıyorum. Sanırım böyle bir kural olsa yöneticiler tarafından uyarılırdım.
    İsterseniz hiç alt başlık olmasın. Sadece Clio diye, yok yok sadece Renault diye bi başlık olsun herkes onun altına yazsın.
  • quote:

quote:

yeni bir başlık açarak neden konuyu ve katılımcı sayısını ikiye böldüğünüzü anlamadım.grandtour'u merak edenler iki başlık birden mi takip edecekler? o zaman versiyon versiyon, yıl yıl da konuyu ayıralım.

Grandtour'u merak edenlerin tek başlık altında toplanmaları gerektiği ile ilgili bir kural okuduğumu sanmıyorum. Sanırım böyle bir kural olsa yöneticiler tarafından uyarılırdım.
    İsterseniz hiç alt başlık olmasın. Sadece Clio diye, yok yok sadece Renault diye bi başlık olsun herkes onun altına yazsın.

Çok güzel, alaycı bir cevap vermişsiniz. Kutlarım. Keşke yazdıklarımı daha iyi anlamak için de biraz gayret gösterseydiniz. Ben size "neden konu açtınız?" demiyorum, Grandtour konusunu ikiye bölerek hiç iyi yapmadığınızı söylüyorum. Ben diyorum Ankara siz diyorsunuz Konya. Neyse, olayın özünü anlamadığınıza ve alay ettiğinize göre size bir şeyler anlatmak için zaman kaybetmeye gerek yok.

• quote:

benim anlamadığım rodayda fazla devir çevirtip zorlamazsak aracın motoru sağır olur diyorlar. kimiside fazla devir çevirme sakin git diyor? hangisine itibar edelim

Aslına bakarsan renault benzinliler için rodaj yok diyordu ki 2003 te benzinli 0km araçla daha 500km olmadan 5000 deviri geçmiştik hiç sorun yaşamadık ama benzinliydi.

Dizeller biraz daha hassas olduğu için ve dizeller yüksek devir sevmez zaten sıkıştırıp patlatıyor

Devir çevirin ama genelde yokuş aşağı yapın ki zorlanmadan çevirsin zaten bir kere 4000 çevirdin mi artık açılmıştır önemli olan zorlanmadan yaptırmak demek istedim.

Ben bu şekilde açtım yokuş aşağı basarak veya yokuş aşağı hafif kompresyon yaptırarak ,memnunum motor 3000 devirlerde bile bağırmadan çok rahat çalışıyor 1.5dci 105hp

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

benim anlamadığım rodayda fazla devir çevirtip zorlamazsak aracın motoru sağır olur diyorlar. kimiside fazla devir çevirme sakin git diyor? hangisine itibar edelim

Aslına bakarsan renault benzinliler için rodaj yok diyordu ki 2003 te benzinli 0km araçla daha 500km olmadan 5000 deviri geçmiştik hiç sorun yaşamadık ama benzinliydi.

Dizeller biraz daha hassas olduğu için ve dizeller yüksek devir sevmez zaten sıkıştırıp patlatıyor

Devir çevirin ama genelde yokuş aşağı yapın ki zorlanmadan çevirsin zaten bir kere 4000 çevirdin mi artık açılmıştır önemli olan zorlanmadan yaptırmak demek istedim.

Ben bu şekilde açtım yokuş aşağı basarak veya yokuş aşağı hafif kompresyon yaptırarak ,memnunum motor 3000 devirlerde bile bağırmadan çok rahat çalışıyor 1.5dci 105hp

sizdeki clio degil sanirim? Birde dun maise ugradik. Night day ellerinde yoktu. Liste fiyatindan hic dusmediler fiyat. Bu araci 39-40 civari nerede buluruz? Gelecek ayin kampanyalarini bekleyin isterseniz dediler. Cok ilgisiz davrandilar. Basimiza hic gelmediler biz tek basimiza inceledik extreme versiyonunu. En sonunda seslendik 2,3 kere Toyotada ise iceri girdigimiz an kosturdular yanimiza ve biz bisey demeden 2 bin tl indirim ve park sensöru verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: assosyal

1.5 dCi Extreme'in 75 ve 90 bg'ligini alan arkadaşlara sormak istiyorum (srkncglr, pervane2) : Sakincasi yoksa nereden aldiginizi merak ettim ve ayrica bu fiyatlar peşin mi kredili mi?

izmir Ermat plaza peşin (tüketici kredisi)
  • quote:

quote:

quote:

Çok güzel, alaycı bir cevap vermişsiniz. Kutlarım. Keşke yazdıklarımı daha iyi anlamak için de biraz gayret gösterseydiniz. Ben size "neden konu açtınız?" demiyorum, Grandtour konusunu ikiye bölerek hiç iyi yapmadığınızı söylüyorum. Ben diyorum Ankara siz diyorsunuz Konya. Neyse, olayın özünü anlamadığınıza ve alay ettiğinize göre size bir şeyler anlatmak için zaman kaybetmeye gerek yok.

Cevabım alaycı değildi. Sizin "o zaman versiyon versiyon, yıl yıl da konuyu ayıralım." cümlenize cevaptı. Bunun cevap mahiyetinde yazılan bir cümle olduğunu anlayamamanızın (!) nedenini mesajınızın devamını okurken yazdıklarınızdan anladım. Anlamada sorun yaşadığınız yazdıklarınızdan anlaşılıyor.
    "yeni bir başlık açarak neden konuyu ve katılımcı sayısını ikiye böldüğünüzü" sözü size ait. Bana neden başlık açarak konuyu böldüğümü soruyor, sonrada "neden konu açtınız?" demiyorum diyorsunuz. Attığınız mesajdaki agresiflik ile 2 mesajınızda yaşadığınız ikilem doğru orantılı görünüyor.
    Her neyse... Siz takip etmezsiniz olur biter.
    Yolunuz açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: assosyal

1.5 dCi Extreme'in 75 ve 90 bg'ligini alan arkadaşlara sormak istiyorum (srkncglr, pervane2) : Sakincasi yoksa nereden aldiginizi merak ettim ve ayrica bu fiyatlar peşin mi kredili mi?

ÇETAŞ / 22.050 Kredi + 14.500 peşin/ Fiyata sigorta dahil
  • quote:

quote:

quote:

sizdeki clio degil sanirim? Birde dun maise ugradik. Night day ellerinde yoktu. Liste fiyatindan hic dusmediler fiyat. Bu araci 39-40 civari nerede buluruz? Gelecek ayin kampanyalarini bekleyin isterseniz dediler. Cok ilgisiz davrandilar. Basimiza hic gelmediler biz tek basimiza inceledik extreme versiyonunu. En sonunda seslendik 2,3 kere Toyotada ise iceri girdigimiz an kosturdular yanimiza ve biz bisey demeden 2 bin tl indirim ve park sensöru verdi.

Benim gördüğüm ve aracımı aldığım ÇETAŞ bayide 40.000 e rahat alabilirsin diye düşünüyorum. Ayrıca zorlarsan 39.000'e de inebilirler. Çünkü Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg Euro 5 liste fiyatı 42.250 lira. 40.000'e senin pazarlık yapmana fırsat kalmadan inerler.

• quote:

Benim gördüğüm ve aracımı aldığım ÇETAŞ bayide 40.000 e rahat alabilirsin diye düşünüyorum. Ayrıca zorlarsan 39.000'e de inebilirler. Çünkü Clio Grand Tour Night & Day 1.5 dCi 90 bg Euro 5 liste fiyatı 42.250 lira. 40.000'e senin pazarlık yapmana fırsat kalmadan inerler.

emin misiniz hocam? mais indirimden söz bile etmedi bize çünki. elindede yokmuş araç zaten.
  • İzmir Mais satışta devlet dairesi gibi sanki herkes memur.Danışmadakiler satış temsilcilerinden daha çok ilgileniyorlar.

İndirim istiyorsanız Ermat a gidin onlardan düşük fiyat veren olmaz.Ama servis olarak izmir Mais e gidin

Ermatta pazarlık imkanı var ve gerçekten iyi indirim yapıyolar ve ilgileniyorlar.

İlgisizlik zaten renaulta gelen genelde kararını vermiş aracı almaya geliyor müşteri artınca ilgi azalıyor diğerleri ondan daha çok ilgileniyor.Ama bornova mais gerçekten devlet dairesi gibi alsanda olur almasanda ayrıca versiyon bilgileri ve gelecek hakkındada çook bilgisizler..

Ayrıca çok yakında sayfanın başındaki Clio 4 Sport Tourer satışa çıkacak eğer illa şimdi alacaksanız istediğiniz indirimi alırsınız hatta aralık gibi çok daha ucuza alırsınız ellerinde kalırsa

• quote:

İzmir Mais satışta devlet dairesi gibi sanki herkes memur.Danışmadakiler satış temsilcilerinden daha çok ilgileniyorlar.

İndirim istiyorsanız Ermat a gidin onlardan düşük fiyat veren olmaz.Ama servis olarak izmir Mais e gidin

Ermatta pazarlık imkanı var ve gerçekten iyi indirim yapıyolar ve ilgileniyorlar.

İlgisizlik zaten renaulta gelen genelde kararını vermiş aracı almaya geliyor müşteri artınca ilgi azalıyor diğerleri ondan daha çok ilgileniyor.Ama bornova mais gerçekten devlet dairesi gibi alsanda olur almasanda ayrıca versiyon bilgileri ve gelecek hakkındada çook bilgisizler..

Ayrıca çok yakında sayfanın başındaki Clio 4 Sport Tourer satışa çıkacak eğer illa şimdi alacaksanız istediğiniz indirimi alırsınız hatta aralık gibi çok daha ucuza alırsınız ellerinde kalırsa

clio 4 bütçeyi fazla aşmasa onu beklerdik gerçi ama 45-50 den aşağı olacağını snamam ve dediğiniz gibi grand toura indirim yaparlar baya. bu arada istanbuldayız :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 1 Ağustos 2012; 10:27:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.