Şimdi Ara

Clio Grand Tour 75 hp ve 90 hp (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
15.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar.1971

Selam bugün clıo grand tour extreme edition 1,5 75 bg aldım. İstanbul günerlerden Anahtar teslim trafik sigortası dahil ve hediye olarak geri vites sensörü olarak 36800 TL Araba ile ilgili olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum saygılar

Yaklaşık 3 aydır bende Clio Grand Tour Extreme Edition 1.5 / 75 bg kullanıyorum. İlk sayfadan itibaren aracı kullandıkça yorumlar yaptım. Onlara bakarsan faydalı olacağını düşünüyorum. Tavsiyelerime gelince;

İlk tavsiyem 2500 - 3000 km dolduruncaya kadar aracı zorlama. 2000 devir üzerinde kullanmamaya dikkat et. Faydasını görürsün.
    İkinci önerim yakıtını mutlaka ama mutlaka euro dizel al. Ucuzdur diye kesinlikle kırsal motorin filan kullanma.
    Üçüncü önerim kaputu açıp benim gibi yağ çubuğunu bulamayınca servisi arayıp sorma. Çünkü yağ çubuğu yağın eklendiği yer ile aynı yerde :)
    Dördüncü önerim keyfini çıkarmaya bak :)

İyi sürüşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: pervane2

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.1971

Selam bugün clıo grand tour extreme edition 1,5 75 bg aldım. İstanbul günerlerden Anahtar teslim trafik sigortası dahil ve hediye olarak geri vites sensörü olarak 36800 TL Araba ile ilgili olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum saygılar

Yaklaşık 3 aydır bende Clio Grand Tour Extreme Edition 1.5 / 75 bg kullanıyorum. İlk sayfadan itibaren aracı kullandıkça yorumlar yaptım. Onlara bakarsan faydalı olacağını düşünüyorum. Tavsiyelerime gelince;

İlk tavsiyem 2500 - 3000 km dolduruncaya kadar aracı zorlama. 2000 devir üzerinde kullanmamaya dikkat et. Faydasını görürsün.
    İkinci önerim yakıtını mutlaka ama mutlaka euro dizel al. Ucuzdur diye kesinlikle kırsal motorin filan kullanma.
    Üçüncü önerim kaputu açıp benim gibi yağ çubuğunu bulamayınca servisi arayıp sorma. Çünkü yağ çubuğu yağın eklendiği yer ile aynı yerde :)
    Dördüncü önerim keyfini çıkarmaya bak :)

İyi sürüşler...

kırsal motorin yasak zaten.euro dizel ve katkılı eurodizel var..önlem olarak kamyoncuların yakıt aldığı piyasadan %25-30 daha ucuza akaryakıt satan şehirler arası istasyonlara pek girmemek lazım.

yoksa shell in en ucuz mazotu olan FuelSave Diesel yakıtını alan kişi kesinlikle problem yaşamaz.hatta genelde tüketim de düşük oluyor bu yakıtta.VP Diesel ise araca biraz daha performans kazandırıyor.araç daha atikleşiyor, tabi yakıt tüketiminiz de buna bağlı olarak ufak miktarda artabiliyor.

ben genelde uzun yolda ekonomi yapmak için fuelsave alıyorum, arada da biraz kontrollü ara hızlanmalar yapıp motoru açıyorum, şehir içinde ise ara hızlanmalara daha fazla ihtiyaç duyduğum için VP alıyorum

• merhaba,
    yeni modele param yetmediği için, ikinci elden 2012 model SW clio 1.5 dizel almayı düşünüyorum, valla kafam karıştı birsürü rakam ve harfler.
    istediğim özellikler 90 hp ve yokuş kalkış sistemi, bu özellikler hangi 2012 medelde var? sahibinden com daki ilanlarda aynı araca farklı özellik ve değerler girilmiş.
    Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.