0 bir araç almak istiyorum Araç dizel olacak, başımı ağrıtmayacak, orasından burasından ses gelmeyecek. Öncelikle marka olarak hangisini tercih etmeliyim acaba. Clio HB 1,5 dci extreme Punto evo 1,3 multijet dynamic Opel corsa 1,3 ctdi cosmo Samimi olarak memnun olduğunuz veya olmadığınız şeyleri yazarmısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: canbrk
0 bir araç almak istiyorum Araç dizel olacak, başımı ağrıtmayacak, orasından burasından ses gelmeyecek. Öncelikle marka olarak hangisini tercih etmeliyim acaba. Clio HB 1,5 dci extreme Punto evo 1,3 multijet dynamic Opel corsa 1,3 ctdi cosmo Samimi olarak memnun olduğunuz veya olmadığınız şeyleri yazarmısınız?
Punto Evo 1,3 Multijet 95 hp Dynamic Dualogic aldım, bir hafta oldu. Güzel bir araç, rahat, konforlu, yakıtta çok cimri, performanslı..
Ancak, sizin tabirinizle "orasından burasından ses geliyor" maalesef
Bozuk yollarda hafif bir cızırtı var arabada bir kaç gündür, başka ses sorunları yaşayanlar da varmış.
Clio ve Corsa'yı ben de incelemiştim, ikisinin de yakıt tüketimi iyi, ikisi de güzel araçlar, artı ve eksilerini kullananlar yazacaktır.
Punto Evo Dynamic de iyi araba, ses sorunları haricinde bir sıkıntısını duymadım kullananlardan.