Şimdi Ara

CLİO için YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR benim 2003 model clio2 expr aracım su eksiltmeye basladı, üstelik benzinde çalışırken dumanda beyaz çıkıyor ama soğuktan mı yoksa bir problem mi var anlamadım su eksiltme oranım ise yaklaşık 1000 kmde 500 mg kadar, geçenlerde de aynen kovaya su dolması gibi bir ses duydum su ekledikten sonra o ses gitti, sizce bu bir problem midir. yardımlarınızı bekliyorum lütfen ciddiye alın. aracımı yeni aldım bir problemi olmasından korkuyorum.

• hocam beyaz duman cıkması bir problem teskil etmez. ama mavi ve siyah duman cıkmadıgı sürece bir problem yasamazsınız. havanın soguklugundan dolayıda beyaz duman cıkıyor. sıfır aracta alsanız beyaz duman cıkar. dumanın rengi beyaz cıkması motorun iyi oldugu anlamınada gelir.

kova ile su dolması gibi ses kalorifer peteklerinden gelme ihtimali var. bir arkadasımızın sorunu böyleydi havasını aldılar sorun giderildi.

su kacaklıgı cok fazla. 15.000km yapan bir aracın su eksilmesi maximum ile minimum yazan yerin tam ortasında oluyor.
    insallah su kacaklıgı radyatörden degildir. cok pahalı.

hontumlarda gevseme olmustur o gevseklikten su sızıntısı oluyordur genelde. bence aracı bir süre rolantinde bekletin suyun aktıgı yeri tehşir etmek icin büyük bir kolaylıksar. aracın burun kısmından sudamları asagı akıyorsa radyatördendir. orta taraflardan sagdan soldan akıyorsa hortumlardandır. her ihtimale karsı hortumları kontrol et ezilme bükülme varmı diye.

hiç bir yerden su akmıyorsa egzos yoluyla suyu atma ihtimali var ama cok cok cok az ihtimal bu. bunuda yokus yukarı veya egzos kazanı su ile dolduguktan sonra göre bilirsin.

kendi basına yapa bilecegin birsey yok. servise görün derim, 50 tl fazla ver adam akıllı yerde yaptır. ihmale gelmez.

• Leon teşekkür ederim, kaçağı buldum genleşme tankının contasından attırıyordu su, bir conta ya da sıfır kapak alıp takıcam çok sükür masraf açacak bisey cıkmadı :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.