Şimdi Ara

CLİO II 2005 Model Hoparlör Sorunu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracı yeni aldım arkadaşla,r otomobilden de ses sisteminden de pek fazla anlamıyorum şuan. Öncelikle araç Hatchback ve Authentique modeli. Aracı alırken öyle detaylıca teybi kontrol etmedik.. size zahmet sorularım şunlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- Aracın arka tarafında iki delik var bunların olması gerekiyor mu? Yoksa ses sitemi için sonradan mı açılmış?
    2- Araçta orjinal teyp takılı bulunmakta. Çalıştırdığımda sadece cızırtılı ve sorunlu şekilde torpidonun sağındaki hoparlörden ses geliyor. Normalde cızırtılı da olsa kapılarda bulunan hoparlörlerden de gelmesi gerekmez mi yoksa bunları bir ayarla falan mı açıyoruz?
    3- Üsttede belirtiğim gibi çok anlamıyorum bu işlerden. Eğer bunlarda sıkıntı var ise hazır teybide değiştireyim diyorum. Öyle çok ses sistemi hayranı olan bir kişi değilim, normal fiyatlarda işimi görecek önerebileceğiniz USB-CD çalar ve hoparlörler var mı acaba? Örneğin şu nasıl araca uyum sağlar mı?http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/goldmaster-sd-2014-usb-sd-mmc-li-oto-teyp-gmd-174636608
    4- Hoparlör ve CD çaları araca zarar vermeden nerede taktırabilirim ve fiyat olarak tahminen ne kadar tutar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Temmuz 2015; 2:01:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.