Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
938.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende araba bakıyorum bulduğum araba sol arkadan darbeli, toplamda 6000 tl lik hasarı mevcut. Arka tampon çamurluk ve sol arka kapı değişmiş. Bu arabayı alsam ileride bana sıkıntı yaratır mı? Siz olsanız alır mıydınız bu arabayı? Araç clio3 1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssery -- 11 Nisan 2015; 12:38:23 >
  • Arkadaslar Clio HB 1.5 DCi Authentique 2012 75binde arac temiz gorunuyor 32000tl istiyor 30000e biraktirabilirsem alinir mi ne dersiniz tam piyasasi ne kadar bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazası yok ise 32.000 normal fiyat. Daha aşağı bırakırsa gözü kapalı alınabilir.

Donanım önemli ise ve biraz daha yukarı çıkabilirseniz extreme edition ve üstü tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyakoray

Arkadaslar Clio HB 1.5 DCi Authentique 2012 75binde arac temiz gorunuyor 32000tl istiyor 30000e biraktirabilirsem alinir mi ne dersiniz tam piyasasi ne kadar bilmiyorum

bende 2011 extreme var 105 bin km de orijinal tamamen 34 bin tl verdiler vermedim 2012 autontik boş modeli sattılar önden arkadan vuruk tamponları değişmiş 32 sattılar

• merhaba,

ben ve kuzenim de clio 3 sahibiyiz, o model düşürecek ben model yükselticem ancak alacağımız araçları daha netleştiremedik..
    zira yakıt düşüklüğü, iyi yol tutuş ve her açıdan uygun maliyet koşullarını her araba barındıramıyor.

clio III kullanıp aracını değiştirenler varsa en azından olumlu olumsuz yardımcı olabilirler diye sormak istedim?
  • Arkadaslar tertemız cliomu satıyorum

Ilgılenenler ıcın,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-clio-tom-tom-edition-boyasiz-orj-navigasyon,hiz-sabitleme-208206891/detay/

• Arkadaslar 2008 model clio hb aracimin ilk sahibi aracin jantlarini degismis orjinal jantlari cikarmis celik jant takmis ama 16inc takmis.. arac yukselmis.. aracin gotu kalkik duruyo buda benim hoşuma gitmiyo..

Simdi size soruyorum bu aracin lastik jant orjinal olcusu nedir? Sac jant tercih etmelimiyim? Uygun olmayan lastik jant arac performansi etkiledigini duydum. Tecrubeli bi arkadas bana en uygun orjinal olcuyu verebilir mi?

• skymoon34 S kullanıcısına yanıt
    Michelin internet sitesine gir. Araca göre lastik seçeneğinde aracının bilgilerini gir. Aracın için renaultun önerdiği ölçü ya da ölçüleri verecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkncglr S kullanıcısına yanıt
    Saol dostum cok isime yaradi

• slm
    2 tane clio buldum;
    * clio 3 1.5 dci executive 2011 otomatik 64000km 36000tl değişen boya yok
    * clio 3 1.5 dci night&day 2012 otomatik 52000km 38000tl arka tampon değişmiş
    pek bi kararsızım. siz ne dersiniz?

bir de asıl soru bunlarda ağır bakım kaç binde yapılıyor?
  • MERHABA ARKADAŞLAR,

ARACIM 2011 MODEL CLİO HB. 1.5 DCİ. 85 BG DİZEL. ŞUAN 57.000 KM DE. BAKIMLARINI HİÇ AKSATMADAN SERVİSTE YAPTIRDIM. SERVİS ARALIĞI 20.000 KM VEYA YILDA BİR. SERVİS BU BAKIMDA TRIGER DEĞİŞMEMİZ LAZIM DİYOR. BEN TEREDDÜTLÜYÜM. YIL DOLDU AMA KM ÇOK DÜŞÜK. TAVSİYELERİNİZ NEDİR.? DEĞİŞTİRMESEM SENEYE DEĞİŞTİRSEM NASIL OLUR. NORMAL PERİYODUK BAKIMINI YAPTIRACAĞIM. YAĞ VS. FAKAT TRİGERİ DEĞİŞTİRMESEM NE OLUR.?
  • mst105 M kullanıcısına yanıt
    merhaba,

yaklaşık 120bin km de değiştirirsin trigeri. benim arac 2008,125km de daha yeni değiştirdim, cıkmışları inceledim gayet sağlamdı, aslında 180-200 bin kmde de değiştirilebilir.

ama kafam rahat olsun diyorsan istediğin zaman değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

MERHABA ARKADAŞLAR,

ARACIM 2011 MODEL CLİO HB. 1.5 DCİ. 85 BG DİZEL. ŞUAN 57.000 KM DE. BAKIMLARINI HİÇ AKSATMADAN SERVİSTE YAPTIRDIM. SERVİS ARALIĞI 20.000 KM VEYA YILDA BİR. SERVİS BU BAKIMDA TRIGER DEĞİŞMEMİZ LAZIM DİYOR. BEN TEREDDÜTLÜYÜM. YIL DOLDU AMA KM ÇOK DÜŞÜK. TAVSİYELERİNİZ NEDİR.? DEĞİŞTİRMESEM SENEYE DEĞİŞTİRSEM NASIL OLUR. NORMAL PERİYODUK BAKIMINI YAPTIRACAĞIM. YAĞ VS. FAKAT TRİGERİ DEĞİŞTİRMESEM NE OLUR.?

Bende 2009 modeli geçen sene 35000 km de değiştirdim. Parçaları orjinal alıp dışarıda taktırdım. Devir daimi de değiştirdim. Kafam rahatladı. Risk almayı göze alamadım. Aracı satmayacaksanız 3-4 yıl, bence değiştirin

• quote:

Orijinalden alıntı: ttuya

slm
    2 tane clio buldum;
    * clio 3 1.5 dci executive 2011 otomatik 64000km 36000tl değişen boya yok
    * clio 3 1.5 dci night&day 2012 otomatik 52000km 38000tl arka tampon değişmiş
    pek bi kararsızım. siz ne dersiniz?

bir de asıl soru bunlarda ağır bakım kaç binde yapılıyor?

yardımcı olabilir misiniz?
    Merhaba,

180.000-200.000 Km triger değişimi için çok uçuk rakamlar. Bu parçaların ömrü belirli emniyet katsayıları ile hesaplanır fakat kumar oynamaya gerek yok.

Benim aracım da 2011 ve 55.000 Km'de. Bu yıl yaptırmadım fakat önümüzdeki yıl bakımında kesinlikle değiştirteceğim. Triger değişimini yetkili serviste yaptırmanızı öneririm. Gergi ayarları düzgün yapılmaz ise çok ciddi masraf açabilir. 300 lira kar için 3.000-5.000 liradan olmak var işin ucunda. Yetkili servislerde yapılan değişim sonrası bir arıza oluşur ise resmi kanallardan hakkınızı arayabilirsiniz.
  • ttuya kullanıcısına yanıt
    Clio 3'lerin ağır bakımı 60.000 km / 4 yıl periyodlar ile yapılır. Tüm kayışların değişimi, balata değişimi ve standart diğer bakımlar ile birlikte yetkili serviste 1000-1200 aralığında bir fiyata gelir.

Bu fiyat manuel şanzıman için geçerli. Otomatiklerde fark olabilir.

Clio otomatikleştirilmiş şanzımana güvenmiyorum, ben olsam tercih etmezdim. Robotik parçalarda olası bir arızada çok ciddi masraf çıkarıyor. Araç iyi niyet koşullarını yerine getiriyor ise Renault bir kısmını karşılar fakat yine de sancılı bir süreç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Merhaba,

180.000-200.000 Km triger değişimi için çok uçuk rakamlar. Bu parçaların ömrü belirli emniyet katsayıları ile hesaplanır fakat kumar oynamaya gerek yok.

Benim aracım da 2011 ve 55.000 Km'de. Bu yıl yaptırmadım fakat önümüzdeki yıl bakımında kesinlikle değiştirteceğim. Triger değişimini yetkili serviste yaptırmanızı öneririm. Gergi ayarları düzgün yapılmaz ise çok ciddi masraf açabilir. 300 lira kar için 3.000-5.000 liradan olmak var işin ucunda. Yetkili servislerde yapılan değişim sonrası bir arıza oluşur ise resmi kanallardan hakkınızı arayabilirsiniz.

Sizin aracınızda dizel di mi? ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. seneye değiştirmeyi. zaten 80.000 diyor servis kitabında. yılı bu sene doldu ama bir yıl daha kullanırım diye düşünüyorum

Evet, 1.5 DCi 85 Hp aracım. Fazladan bir yılın 60-70.000 KM için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    Seneye güzel para çıkacak ama cebimizden.

Bu arada arkadaşlar aracıma BOD Oto perde alıp taktım. İnternette satışları var. Arka taraf son derece konforlu oldu.
    Kesinlikle tavsiye ederim. Ürün kaliteli, güneşi çok güzel kesiyor ve cam açtığınızda rüzgardan rahatsız olmadan hava alabiliyorsunuz.

Oğlum çok terlediği için tercih ettim, son derece memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Evet, 1.5 DCi 85 Hp aracım. Fazladan bir yılın 60-70.000 KM için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    Seneye güzel para çıkacak ama cebimizden.

Bu arada arkadaşlar aracıma BOD Oto perde alıp taktım. İnternette satışları var. Arka taraf son derece konforlu oldu.
    Kesinlikle tavsiye ederim. Ürün kaliteli, güneşi çok güzel kesiyor ve cam açtığınızda rüzgardan rahatsız olmadan hava alabiliyorsunuz.

Oğlum çok terlediği için tercih ettim, son derece memnun kaldım.

Tesekkurler ben de yarın servise gidip, 80.000 dört yıl bakımı değil, 3 yıl 60.000 bakımı yapın diyecegim. sonucta arabam daha 57.000 km de.
    aldıgınız perdenin linki var mı merak ettim.
    bi de aracınız sizin de 20 th executive mi?
    Benim aracım Extreme Edition.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=bod%20oto%20perde
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.