Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
937.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Hız sabitleyici tuşların arkasında ampul takabileceğimiz bir yer var mı? Bazı serilerde cam kumandalarının altında duy var fakat ampul yok. Belki sabitleyici de aynı şekildedir. Deneyen oldu mu?
  • Arkadaşlar merhaba. Konu içi arama çaışmadığı için aradığım şeyi bulamadım o nedenle yazmak durumunda kaldım. Clio 3 ler için uyumlu yani takınca sırıtmayacak ve uygun fiyatlı bir multimedya arıyorum. Sizler şu an ne kullanıyorsunuz ekranlı vs. ?
  • asilloo kullanıcısına yanıt
    Bu konsol aparatlarini nerden bulabilirim .adresim recepakci88@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeCCe kullanıcısına yanıt
    Clio 3 ile uyumlu düzgün bir multimedya yok, indash teypler kullanılıyor ya da megane 2 için üretilen multimedya güzel bir işçilik ile sığıyor içeri...
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-megane-2-clio-3-android-5.1.1-multimedya-navigasyon-oem-419053452/detay/

Şu eleman clio 3'e uygun demiş ama bir uygulama resmi yok. Arayıp sorabilirsiniz. Bize de bilgi verirseniz seviniriz.
  • ofabiya kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı birde zannetmem bunun uyacağını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroDisquiet

rica ederim geçmiş olsun düzeldiğine sevindim. en büyük sorunun bu olur inşallah. yılda bir basarsın wd40 ı aynı yerlere.

kardeşim hayırlı akşamlar ben bir konuda daha senden bilgi rica ediyorum araçta 2,3 gündür frenle ilgili bir sıkıntı başladı bil hassa aracı yokuş aşağıya park ettiğim zaman aracı çalıştırırken fren arızası diye bir uyarı çıkıyor siteleri biraz araştırdım fren hidroliği azaldığı zaman bu uyarıyı verebilir diye yazıyor araç kullanım kılavuzuna baktım hidrolik yağının kodunu bulamadım bu araca hangi hidrolik yağ koyabilirim ayrıca hidrolik yağ eksilmiş mi nereden bakabilirim buraya resim atıyorum hidroliği nereye eklemem gerekiyor yardımcı olabilirsen sevinirim hayırlı akşamlar(aracım 2011 model cilio grand tour executuve 1,5 dci)

Arkadaşım Hidrolik yağının kodu, markası falan yok. En az DOT 4 ve üzeri kullanmalısın.

• Arkadaşlar kış lastiği ne önerirsiniz siz ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: fbmehmet

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroDisquiet

rica ederim geçmiş olsun düzeldiğine sevindim. en büyük sorunun bu olur inşallah. yılda bir basarsın wd40 ı aynı yerlere.

kardeşim hayırlı akşamlar ben bir konuda daha senden bilgi rica ediyorum araçta 2,3 gündür frenle ilgili bir sıkıntı başladı bil hassa aracı yokuş aşağıya park ettiğim zaman aracı çalıştırırken fren arızası diye bir uyarı çıkıyor siteleri biraz araştırdım fren hidroliği azaldığı zaman bu uyarıyı verebilir diye yazıyor araç kullanım kılavuzuna baktım hidrolik yağının kodunu bulamadım bu araca hangi hidrolik yağ koyabilirim ayrıca hidrolik yağ eksilmiş mi nereden bakabilirim buraya resim atıyorum hidroliği nereye eklemem gerekiyor yardımcı olabilirsen sevinirim hayırlı akşamlar(aracım 2011 model cilio grand tour executuve 1,5 dci)

Arkadaşım Hidrolik yağının kodu, markası falan yok. En az DOT 4 ve üzeri kullanmalısın.

Eyvallah kardeşim dediğin gibi dot4 kullanılıyormuş hallettim teşekkür ederim

• Sucuklu Pizza kullanıcısına yanıt
    Araçta hız sabitleyici olduğunu bilmiyordum, yarın bir bakayım.
    Direksiyonda tuşlar varsa vardır.

Ayrıca kış lastiği bende şu an aracı aldığımda olduğu için alamadım ama olmasa Nokian WR-D4 alırdım. Araştırın. Çok sağlam bir model
  • Clio3 extreme veya extreme edition nasıldır???

Clio3 kronik arızası var mıdır???

80.000 de 1.5dci en fazla kaç ₺ verilmeli(1parça boya)

• 2008 clio 3 , 127000 km de dizel araç almak mantıklı mıdır? çok üzer mi alırsak ? 5 parça boya , boyalı parçalar SOL ARKA ÇAMURLUK VE ARKA KAPI BOYALI

SAĞ ARKA ÇAMURLUK VE BAĞAJ KAPAĞI BOYALI, ÖN KAPUT BOYALI-SAĞ ÖN KAPI YARIM BOYALI.

Fiyatı en fazla ne kadar eder?
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 19 Mart 2018; 22:7:22 >
  • Merhaba geçen hafta 2010 model 1.4 16v Dynamique Clio aldım. 120 bin km de ve araca LPG ile biniyorum. Sıkıntım ise aracın çok yakması. Şehirlerarası düz yolda ortalama 101 km/s hızla 9.5 litre yaktı ve şehiriçi de dahil olunca 10.5 e çıktı. Araç yavaştan baskı balata istiyor dedi servistekiler ama onun da yakıta etkisi olmaz diyorlar. Bujileri mi değiştirsem acaba neden böyle oldu anlamadım araçtan da memnunum çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Merhaba geçen hafta 2010 model 1.4 16v Dynamique Clio aldım. 120 bin km de ve araca LPG ile biniyorum. Sıkıntım ise aracın çok yakması. Şehirlerarası düz yolda ortalama 101 km/s hızla 9.5 litre yaktı ve şehiriçi de dahil olunca 10.5 e çıktı. Araç yavaştan baskı balata istiyor dedi servistekiler ama onun da yakıta etkisi olmaz diyorlar. Bujileri mi değiştirsem acaba neden böyle oldu anlamadım araçtan da memnunum çok.

Baskı balata yakıtı etkilemez diyen tam bir Hödüktür Hocam önce bunu belirteyim. Benzinli araçlarda diğer yakıtı etkileyen etkenler, bujiler ve özellikle hava filtresidir. Öncelikle aracı yağ bakımına sokun, ve bunları da mutlaka değiştirin.
  • konuyu hortlatmakla beraber 2009 Clio3 1.5 dci Extreme otomatik almanın eşiğine geldim,sevenleri ve kullanıcıları ne der,arac eksper raporlarına göre iyi durumda ilk sahibinden satılık 144000de.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 28 Mart 2018; 23:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj

konuyu hortlatmakla beraber 2009 Clio3 1.5 dci Extreme otomatik almanın eşiğine geldim,sevenleri ve kullanıcıları ne der,arac eksper raporlarına göre iyi durumda ilk sahibinden satılık 144000de.saygılar.

Ben de 2011 Model 1.5 dci 85 bg euro 4 motor Grandtour Extreme var şu an 75.000 km de ve orjinal. 1.5 yıldır bende (+) ve (-) lerini yazayım.

(+) Tabiiki de muazzam yakıt tüketimi İzmir şehir içi yakıt tüketimi Kışın (5,5), şehir dışı (4,2)
    Kullanımı çok rahat, özellikle tüy gibi hafif direksiyonu, debriyajı ve gaz pedalıyla son derece rahat
    SW olduğu için bagajı son derece pratik.
    En sevdiğim özelliği ise Kaloriferinde resistans var. Sıcaklık 7 derecenin altında olduğu zaman, motordan bağımsız halde kalorifer resistans vasıtasıyla içeriyi ısıtıyor, kışın çok rahat ediliyor.

(-) Yönleri Viteslerin kemikli olması (Bazıları bunu seviyor, ben sevmiyorum)
    Mazot filtresinin orjinalinin gereksiz pahalı olması (160 TL) civarı, Egea'ların 80 TL
    Ön fren disklerinden kronik tıkırtı gelmesi
    Başkada bir şey yok ben arabamı çok seviyorum.

• Hayirli aksamlar ben de 2012 clio 1.5dci grandtour auth aldim. Cok memnun kaldim ama ufak bir sorum olacak. Yol bilgisayarindaki mazot gostergesinin solindaki yag cubugu neyi ifade ediyor? Benzin gibi full mu olmali?

• Aldım hayırlısıyla cevabınız için teşekkür ederim @tefennili

• 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.