Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.466
Cevap
47
Favori
935.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben öndeki orjinal kolonlar yerine 3 yollu jameson taktım. kalite olarak baya fark etti. orjinal kolonlar çok dandik bildiğin kağıttan yapılmış. ucuz jamesonlar bile fark ettiğine göre kaliteli bir kolon takarsan baya kaliteli ses alırsın. uygun bir vakitte arka kapıları da değiştirecem.
  • ZeroDisquiet kullanıcısına yanıt
    İlgine teşekkür ederim. Dediğinizi yapacağım. Benim tek düşüncem internette okuduğum kadarıyla orjinal teyp in çok güçsüz olmasıydı. Denemeden bilemeyiz :)
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    evet ses seviyesi olarak çok fark olmuyor ama kalite olarak baya farkediyor. yüksek ses istiyorsan ya teybi değiştirmelisin ya da amfiyle beslemen gerek.
  • clio 3 2009 model aracıma triger ve devirdaim alacagim.aloparca gates marka da ısrarcı,K9K766 1.5 dci icin hangi markayı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar clio 3 1.5 dci authentique 2008 dizel araçta kaç tane balata var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla 2 balata var. Arkalar kampana diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj

clio 3 2009 model aracıma triger ve devirdaim alacagim.aloparca gates marka da ısrarcı,K9K766 1.5 dci icin hangi markayı önerirsiniz?
    Bence kesinlikle triger ve devir daim orjinal alınması gerekiyor.

Parçacıdan orjinal parçaları alıp, iyi bir ustaya taktırabilirsiniz.

• Arkaslar 2012 clio 3 aracima emanet durmayacak adam gibi bir kolcak var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

Merhaba arkadaslar. Clio 3 12 model aracim var. Kapi hoparlorleri sanirim aldigim adam tarafindan degistirilmis. İkiside birbirinden farkli keyf vermiyor. Yeni hoparlor alsan bu orjinal teyb i cok gucsuz hic bir fark olmaz diyorlar. Ben teyb degistirsem konsolun ustundeki ekran kullanilmayacak degil mi ? Kafam buna takiliyor. Sadece turuncu isik yanmasi canimi sikar. Var mi baska cozumu. Tesisat felan dusunmuyorum.
    Ben teybi sony almıştım orjınal trybi dandikti ,hoparlör olarakta 4 tane hepsiburadadan nvitech almıştım baya değişmişti ses taş patlasa 200 tl tutar şuan

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMen -- 10 Eylül 2018; 9:59:12 >
  • İlk Renault aracım olduğundan usta ve servis konusunda pek fikrim yok. İzmir'de Renault'yu iyi bilen, Clio'nun dilinden anlayan, işinin ehli bir özel servis/usta tavsiyesi istiyorum.
  • Clio 3 1.2 hava filtre borusu ariyorum arkadaslar sifiri anlamsiz pahali, elinde olan varsa iletisime gecebilirmi

(Parca kodu: 8200410912)

• Herkese merhabalar. 2008 model extreme paket 1.4 16v clıo 3 buldum araç temiz 118 bin km'de. Ağır bakımları yeni yapılmış. Almaya niyetliyim ama 1.4 16v nasıldır bilginiz var mı ? Sanırım 98 hp araç. Çok performans meraklısı değilim benim için yakıt ve bakım masrafları önemli. Sanırım şamandıradan kaynaklı olarak benzin olduğu halde zamanla benzin ibresini düşürüyor ama biraz benzin aldığında ibre hemen eski haline dönüyormuş. Beni motor hakkında komple bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
  • Merhaba konu ölmüş farkındayım ama birşey sormak istiyorum. Faz 2 2012 aracım var. Farlarım merceksiz. Aydınlatmasında hiç memnun değilim. Biizm arabalara bu yeni çıkam led farlar sanırım biraz zor takılıyormuş. Arkasındaki fan sogutucu sığmıyormus.. bunuda geçiyorum normal far değişimi bile alan az olduğu için zor takılıyormuş. Led far deneyen var mı bizim araçlarda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadıklı kullanıcısına yanıt
    merhaba aynı model araca sahibim aynı sorun ben de var durum nedir neler yaptınız düzeldi mi yoksa sattınız da kurtuldunuz mu?
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Hocam imkanın varsa yurt dışından far getirebilirsin.Clio 3 faz 2 initiale paris serisinde mercek ve xenon far geliyor fabrikasyon.Olmadı Clio 3 faz 1 de mercekli far var dynamic paketinde onuda takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cteknoblog

merhaba aynı model araca sahibim aynı sorun ben de var durum nedir neler yaptınız düzeldi mi yoksa sattınız da kurtuldunuz mu?
    Elf Speedmatic 1 lt yağ alıp robotize şanzıman deposundaki yağı değiştirin,aynı sorun bende de vardı,bizim araçlar speedmatic kullanıyor başka yağ koydurtmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: spyhonor

Sevgili arkadaslar
    2011 1.5 dci 85 hp clio 3 grandtour aracımda son bir haftadır farkettiğim bir sorun var, yaklasık 5-10 km gittikten sonra (motor ısındıktan sonra) özellikle 1 ve 2. viteslerde gazdan ayağımı cektiğim anda bir ses var. Metal sürtünme sesine benzer bir ötme sesi, balataları oten araclarda cıkan sese cok benzer 1 sn süren bir ses. Gazdan ayağımı cekip debriyaja bastıgım andan geliyor, Bir kaç denemede gaz ve debriyaj ile bağımsız ilişkili bir ses olmadıgı kanısına vardım. 1 veya 2. viteste hızlanma ile oluşan ivmelenmeden sonraki vites geçisi boslugunda aracın ivmelme kaybettiği kısa surede öne dogru olusan ivme kaybında bu ses cıkıyor, nerden olabilir , böyle bir sorunla karsılasan var mı,
    Hocam ayni sorun bende de var. Birebir aynısı hem de. siz sorunu bulabildiniz mi ?

• Arkadaşlar aracım clio 3 1.2 extreme edition HB . 1-2 aydır kalorifer motorum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.Anahtarda butonda sorun yok. Çalışmadığı zaman ön yolcu tarafında klima polen filtresinin orda plastiği yanlamasına bir tokat atıyorum, düzeliyor:) sizce bu sorun neden yapar.nasıl sökülür.Tahminim soketlerde temassızlık var ama bu soket nerededir.Ayrıca fan motoru ufaktan ses yapmaya da başladı.Yıkama yağlama gerekli). Kalorifer motoru ilk başta tırr diye ses çıkarıyor sonra düzeliyor.Kalorifer motorunu nasıl sökebilirim? forumlarda 2 gündür arıyorum gerekli bilgiyi bulamadım yardımcı olurmusnuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_mimoza

Arkadaşlar aracım clio 3 1.2 extreme edition HB . 1-2 aydır kalorifer motorum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.Anahtarda butonda sorun yok. Çalışmadığı zaman ön yolcu tarafında klima polen filtresinin orda plastiği yanlamasına bir tokat atıyorum, düzeliyor:) sizce bu sorun neden yapar.nasıl sökülür.Tahminim soketlerde temassızlık var ama bu soket nerededir.Ayrıca fan motoru ufaktan ses yapmaya da başladı.Yıkama yağlama gerekli). Kalorifer motoru ilk başta tırr diye ses çıkarıyor sonra düzeliyor.Kalorifer motorunu nasıl sökebilirim? forumlarda 2 gündür arıyorum gerekli bilgiyi bulamadım yardımcı olurmusnuz?
    Fanı 4.devirde çalıştırdıysan aşırı akımdan soket zarar görüyor soketde direksiyonun altında ki parça sökülüyor orda

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.