Şimdi Ara

Clio mu 106 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 10-12bin YTL arasında bir bütçe ile araba almayı düşünüyorum.
    İlk arabam olacağı için biraz sportif bişi istiyorum. bu noktada iki araba arasında kararsızım.

106 Quicsilver, 2001
    Clio 1.4i, 2001

ikiside aşağı yukarı aynı özelliklerde, motor gücünde, fiyatta. o yüzden arada kalıyor.

106 çizgi olarak oldukça hoşuma gidiyor, lakin clio'nun içi daha konforlu gibi duruyor.
    üstelik daha önceden 106 kullanan bir arkadaşım ön takımlarda sürekli problem çıkardığını söyledi 106'nın. buna katılan arkadaş var mı?

ya da düşük bir ihtimalde olsa, ikisini de seçme, git 98 ya da 97 golf al diyenler oldu. bunun için ne dersiniz?

görüşlerinizi merak ediyorum.

selamlar.

• clioda ne konfor falan yokki arkadaşım broadwayin üst modeli gibi kesinlikle 106 derim
  • Cliolar benimde hoşuma gitmiyor açıkçası. Antalya'ya gittiğimde kiralamıştım, içi dar geldi bana. Pedallar falan pek rahat edemedim. Zaten Clio almaya gittiğimde R19 almıştım. Bu arada 106 da tavsiye etmem. Bana çok güvenilir gelmiyor. Yerinde olsam başka seçeneklere bakardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 9 Ekim 2007; 10:06:13 >
  • konfordan kastım elbette bi BMW mercedes kadar değil...

yine de içine oturduğunuzda 106'ya göre daha rahat ve estetik gibi geldi bana. yani ön konsol ve koltuklar açısından konuşuyorum.
    sürüçünü bilmiyorum ikisini de çok fazla kullanmadım çünkü.

görüşlerinizi bu yüzden istiyorum.
  • güvenilirlikten kastın nedir? 106 için...

tek başıma kullanacağım ve spor olsun istiyorum. ben clioların sedanlarından kullandım, rahatsız olmadım. ki 182 boyundayım.
  • Güvenlikten kastımı neden anlamadın? 106 çok küçük bir araç. Ve çok hafif 800 kg civarı. Sence bir çarpışmada çokmu güvenli? Golf seçeneği en uygun gibi.
  • 106 yı 6,5 yıl kadar kullandım.
    4 ay önce sattım.

arabada dseğiştirdiğim şeyler sadece yağı filtresi oldu.
  • Ben de 106 diyorum :)
  • 106'nın pek güvenli olmadığı konusuna bende katılıyorum,sonucta ufacık bir araba,Allah korusun ciddi bir kaza geçiricek olursanız içinde olmayı tercih etmeyeceğiniz türden bir araç...Ama artılarıda yok değil tam genç arabası,boyutu itibarı ilede az yakıcagını düşünüyorum,ve görünüş derseniz benimde hoşuma gidiyor özellikle quiksilver'lar...Tercih sizin tabiki,kolay gelsin
  • clio al derim bence daha hoş daha güzel bir iç dizayna sahip.sürüş olrakta çok büyük farkları yok bence.
  • spor diyorsan; 106.
  • 106ya safradan sallayanlara koca bi
    aracı kullanmadan etmeden olumsuz yorumlar..
    güvenlikden bahsediyosunuz da 10-12bin ytl'ye ne alıcak, golf mü jetta mı mercedes mi bmw mi yada bi tank mı!!
    dikkatli kullanacak kaldı ki diğer kaportası sağlam araçlarda belli bi hızdan sonraki çarpmalarda kesinlikle korunaklı değildir..
    o fiyat aralığında alabileceğin en güzel sportif arabalardan biridir 106
    106gti kullanıcısı olarak temiz kullanılmış ve bakımlı bir 106 bulursan kaçırma derim..
  • Düşük ihtimal de olsa golf alabilirim demişsin,bence golf almaya çalış çünkü her yönden golf bu iki araçtan daha üstün..
  • forever 106
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.