Şimdi Ara

clio mu focus mu yada baska

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sifir dizel bi araba alacagim.

oncelikle clio hb tavsiye eder misiniz? 32.000 fiyata

focus 42.000 biraz pahali gelio ama deger mi?

yada baska sifir araba tavsiyeleri olanlar varsa lutfen cekinmeden paylasin.

tsk

• bence clio maliyeri az olur ve 85 hp lik alırsan süper gidio
  • bi defa iki araç arasında sınıf farkı var... pek mantıklı bir soru olmamış ama bütçe müsaitse focus tabiiki...
  • vw polo'ya bakın derim
  • zaten bu araçlarda bir sınıf farkı var, gerci başka başka sınıf farlarıda var para varsa tabiki focus
  • merhabalar,
    ben foruma yeni üye oldum.ama sürekli takip ediyordum.
    bende eylül ayı sonunda bir dizel araç almayı planlıyorum.45.000-50.000-TL aralığında.
    ne önerebilirsiniz,tavsiyeniz ne olur.mazda3-focus-megane-accent blue veya bir başkası?
  • accent blue süper ama toyota auris coralla civic jetta filan bak
  • Hyundai alacaksan elantra al. Blueyu boşver. ama ben 112 BG manuel c4 tavsiye ederim.
  • Clio hb ihtiyaçlarınızı karşılayacaksa alınabilir.
  • Hyundai alacaksan elantra al. Blueyu boşver. ama ben 112 BG manuel c4 tavsiye ederim.

dizeli olsa bir dakika bile düşünmem..test sürüşüne katıldım.kesinlikle çok güzel bir araba olmuş..benzinli orta sınıf araba arayanlara kesinlikle tavsiye ederim..yarında mazda3 test sürüşüne katılmayı planlıyorum..yahu ne zor işmiş araba almak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalyurt

arkadaslar sifir dizel bi araba alacagim.

oncelikle clio hb tavsiye eder misiniz? 32.000 fiyata

focus 42.000 biraz pahali gelio ama deger mi?

yada baska sifir araba tavsiyeleri olanlar varsa lutfen cekinmeden paylasin.

tsk

Kesinlikle Focus.Sakın clio alma focusla kıyaslanamaz bile.Focus için değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.