Şimdi Ara

Clio Rxt çekişi ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar , 2001 model Clio rxt 1.4 16v hb 98 beygir lpg li aracım var. Ancak aynı aracın aynısından başka hiç kullanmadığım için karşılaştığım durumun sorun olup olmadığını bilemiyorum. O yüzden tecrübelerinizden yararlanarak bu duruma bir açıklık getirmem gerek.

Olay şu şekilde : Araçta seyir halindeyken yokuş çıkma esnasında yada çokuş ortasında vites düşürdüğümde gaz pedalına ne kadar basarsam basayım araç kapaklanıyormuş gibi sanki gaz yemiyormuş gibi oluyor. Örneğin : Araçta yük yokken yada 2 kişi ile seyir halindeyken 3. vitesteyim yokuş dikleşti ve devir düşmeye başladı doğal olarak bende 2 ye geçtim işte bu esnada arac devrini çok zor topluyor yada 1 e atmam gerekiyor. Pek çok farklı araç kullandım ama bu duruma pek rastlamadım. Yada yaşadığım farklı bir örneğe geçeyim. Aracı çalıştırıyorum ve hareket edicem , motor soğuk sayılabilir 1. viteste kalkış yaparkende araç atik davranmıyor ve sanki bayılıyormuş gibi devrini çok geç topluyor. Bu durum aracın toplam gününün yüksek devirlerde oluştuğundan mı yoksa ateşleme yada enjeksiyon sistemindeki problemdenmi bilemiyorum. Benim aracımın aynısından bir kez kullanabilsem :) durum ortaya çıkacak ama malesef şansım yok :) Arabamın bakımları ve değişmesi gerekenler zamanında değişti. Araç 68000 km de.

Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi onlarda yoksa tahminlerinizi bekliyorum.

• bende 4 ay kadar önce clio 1.4 rxt aldım, sendeki sorun bende de var malesef canını sıkma heralde hepsinde aynı sorun var yokuşlarda devir saati ister istemez düşüyo ben renocuya gösterdim adam sanayide aldı kullandı biraz tur falan attı çekişi normal gayet iyi dedi beni tatmin etmedi bana performansı yokuşlarda çok düşüyo gibi geliyo araba full bakımlı olmasına rağmen benzinde dahi aynı şeyi yapıyor. honda civic den inip bu arabaya binince dahada hissediliyo sorunun büyüklüğü. ş.içi 200 kuruş yakıyor araba yakmasında hiç bir problem yok , sanayide acaba arabayı bişeymi zorluyo dedim tekerleri kontrol ettirdim onlarda rahat dönüyo, clioların hastalığı sanırım bu. bu arabanın aynısından da kullansan hiçbirşey farketmeyeceğine emin olabilirsin. bu arabayı aldıktan sonra gözüme çarpan birkaçtane eksiklik oldu; 1- çekiş problemi 2- direksiyon ve frenin ağır olması 3- vitesde boşluk olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheodorBagwell -- 25 Ağustos 2012; 8:59:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.