Şimdi Ara

CLİO SYMBOL 1.4 75(8v) TÜP TAKTIRMALIMIYIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • renault forumuna açmıştım konuyu herhalde doğru yer burası olmalı...aracı alalı 6 ay oldu hala diretiyorum lpg konusunda tecrübesi olanlar lütfen yardım edermisiniz...ben bu arabaya tüp taktırmalımıyım..ayda 1000 km yol yapıyorum km de 230 yakıyor gerçi bu rakam biraz yüksek oda debriyaj balatası bittik ondan kaynaklanıyo olabilir diyorum bayramdan sonra değiştireceğim...tahminim ortalama 210 yakması lazım..tüpde ne yakar ustam bunlarda lpg verimli olmuyor dedi..araç 2003 model 78 binde..

• bence hiç lpg taktırıpta hiçbir firmayı işinden soğutmayın.ayda yaptığınız 1000 km muhtemelen şehir içidir.debriyaj yapılınca 210 olucak diyosunuz.bu fiyatlarla arabanın normale göre lpg de 120 yakması gerekecek yakmayacağı için bir sürü problem,bence hiç kimseyi rahatsız etmeyin moralinizide bozmayın
  • ben debriyaj balatası bitikken lpgde 140-150 bn yakıyordum. dün balatayı değiştirdim bakalım ne olacak. basmadığım zamanlarda 7.5 lt lpg ye kadar gördüm şehiriçi ankara trafğinde. basınca balatadan dolayı 10-11 e kadar çıkıyordu.

edit: ayrıca o verimli olmuyor diyen ustayı bırak derim, iyi sallamış çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 19 Aralık 2007; 15:43:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ben debriyaj balatası bitikken lpgde 140-150 bn yakıyordum. dün balatayı değiştirdim bakalım ne olacak. basmadığım zamanlarda 7.5 lt lpg ye kadar gördüm şehiriçi ankara trafğinde. basınca balatadan dolayı 10-11 e kadar çıkıyordu.

11 rakamı 1720 den hesaplanırsa 190 bine denk gelmiyomu çok geldi sence tüp için hangi markayı tercih etmeliyim...
  • benim nacizane teorim şudur. HERKES (YILDA KAÇ KM YAPTIĞINA BAKMAKSIZIN) LPG TAKINCA KARLIDIR.
    çünkü ekmek değil ki bayatlasın,belli bir tarihten sonra tasarrufu bitsin.
    az binersen az, çok binersen çok tasarrufun olur.
    kim arabasının az yakmasını istemez ki, isterse günde 5 km yapsın.
    hem gün olur hiç hesapta yokken bakarsınız acil bir iş çıkarda 500-1000 km yi 2 günde yaparsın.

uzun lafın kısası paran varsa tak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacopecco

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ben debriyaj balatası bitikken lpgde 140-150 bn yakıyordum. dün balatayı değiştirdim bakalım ne olacak. basmadığım zamanlarda 7.5 lt lpg ye kadar gördüm şehiriçi ankara trafğinde. basınca balatadan dolayı 10-11 e kadar çıkıyordu.

11 rakamı 1720 den hesaplanırsa 190 bine denk gelmiyomu çok geldi sence tüp için hangi markayı tercih etmeliyim...

baskı balata kaçırdığından dolayı 11 litre yakıyordu. yoksa aracın doğasına aykırı. ayrıca gaz ankarada 1.65

• bence taktırsan 10 numara olur,tabii ki başarılı bir montaj ve kitle birlikte;BRC
    taksicilerin de bir görüşünü almak lazım yine de
  • lpg 'de 140-150 bin yakarsın +10 bin lirada kmde benzin yaksa
    =150-160 bin lira maliyetin olur km'de
    hesabını sen yap,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.