Şimdi Ara

Symbol 1.5 DCI tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Arabayı almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Arabadan pek anlamıyorum şimdiden teşekkürler..

Symbol 1.5 DCI tavsiyeleriniz Symbol 1.5 DCI tavsiyeleriniz Symbol 1.5 DCI tavsiyeleriniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sirket araci. Trafikte nasil kullanildigini goruyorsunuzdur. Sahsen ben motor sanziman iyi yazan hicbir araca bakmam, idare eder anlaminda kullaniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim hocam.. ben pek anlamıyorum demek şirket aracı hele diyorum kısa sürede ne çok yol gitmiş.

• Bizde aynı araçtan iki adet var. 2014 - 2015 1.5 dci 75 hp. İkisini de ikinci el aldık, km'leri düşüktü. İkisi de 140 bini geçti. Mekanik olarak henüz sorun yaşamadık. Anlamıyorsanız anlayan bir arkadaşınıza danışın, yardım alın. Biz fotodan hiçbir şey söyleyemeyiz. Bu işer artık eskisi gibi değil, son iki yıl içinde işler çok değişti. O km doğru olmaya da bilir.

Edit: Biz iki aracı da 2017 sonu 42 bin liraya aldık. Daha sonra piyasa yükselemeye başladı, geldiğimiz nokta ortada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 24 Mayıs 2022; 20:15:36 >
  • RoyWalsh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Eşe dosta da soruyorum. Ancak sizlerinde yorumlarınızı almak istedim ve sayenizde öğreniyorum. Teşekürler

• 2018 Symbol dCi epey kullandım odun gibi araba,

Linea alın motor harici Symbol'den 2 gömlek üstün.

• 1.2 tdi Polo bakın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT SYMBOL 2012 1.2 NASILDIR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aman diyim symbolden uzak dur hocam git linea bak polo bak punto bak ne biliyim bak bişeyler ama alma symbolü

• Bilgi için teşekkürler

• Symbol yürütme maliyeti anlamında ekonomik araçtır.

Şirket/ rent a car çıkması boldur fakat şirkette kimin nasıl kullanıldığını bilemeyiz. Şirkette çalışan onlarca kişinin sürekli hor kullandığı araçta var, şirketin tek kişiye tahsis ettiği ve uzun yol ağırlıklı düzgün kullanılan da var. Şahısa ait olup bakımsız ve hor kullanılan araçta az değil bu arada.

Araç bazında durumunu anlamanın yolu da araçtan anlayan biri ile aracı incelemek, kafaya yatarsa kendi bulduğunuz iyi bir ekspere sokmak.

• Şirketine bağlı:

2002 yılında çalıştığım şirket enjeksiyonlu Broadway vermişti. Araç sabahları zor marş alıyordu jigleye rağmen. Sabah sabah marş basmaktan çok ağladığım oldu. Bir seferinde TEM Kağıthane Viyadüğünün ortasında en sol şeritte debriyaj teli koptuğu için mahsur kaldım. O hızlı trafikte iterek sağdaki emniyet şeidine çekebildim.

Başka bir seferde 15 Temmuz Şehitleri Köprüsünden Mecidiyeköy rampasını tırmanırken su kaynatmıştı.

Şirket yeni araçlar alıp kıdemlilere dağıtınca onların kullandığı Sümbüllerden birini bana verdiler. Broadway çilesinden sonra lüks Mercedes' e binmiş gibi hissetmiştim...

• Bende 2018 dacia Logan mcv var. Aynı araba diyebiliriz. Bendeki 140bin km de.
    Koltuklar rahat değil. Araç direksiyon ağır vites sert.
    Yakıtı güzel 90hp olduğu için çekişi çok iyi. 110hp lik araçlar yanına yaklaşamaz.
    Kaporta 5 para etmez. Kağıt.
    205 binde araç ben olsam almam. Renault diye değil hiçbirini almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.