Şimdi Ara

LAGUNA 2.2 DCI NASIL ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.2 dcı laguna buldum araç dizel 95 model dijital klimasına kadar mevcut 11 bin istiyor nasıldır bu arac ruhsatta 90bg yazıyormus sanırım dogrumu 90KW dir o sanırım ??? bılgısı olan varmı nasıl aractır

• LAGUNA 2.2 kullanmış biir yokmu hiç nadir bi araç ondan sanırım
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    almışmıydın laugunayı
  • göktürkali G kullanıcısına yanıt
    bu aracın ustune 2 laguna eskıttım nerden buldun
  • bende sizin gibi bakıyordum kullanan var mı diye
  • 1.5dci biliyomda 2.2dci nasıl bilmiyom da
    sen kaç model olana bakıyosun _?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2003 sonra
    o kasalar gerçekten güzel 2.2 motor az yakıyor çekişide çok güzel

parça sorunuda yok espace ile aynı parçalara sahip ben kucucuk sehırde cogu parcasını buldum buyuk sehırdeysen zaten parca konusunu konusmaya bıle gerk yok , parcaları aman aman pahalı degıl , sıradan bı megan vs ne kadarsa o kadar , kaza yaparsan kaporta parcası pahalı olur o ayrı ama alttakım vs gıbı parcaları pahalı degıl , kaskosuz zaten bınılmez ,

alırken temiz kullanılmış olmasına dikkat etmek gerek , km çok onemlı degl temız kullanılmışsa

ama 2.2 alırken önemli olan donanımlı versiyonnu almak yoksa değmez aldıgına , benim kullandıgım intiale versiyondu,

yani intiale paris değilse donanım privillege vs dynamıc gıbı donanımları almaya degmez bu aracta ozel donanımlı versıyonsa alınır cokta memnun eder yakıt şehir içi çok yogun trafıkte 8.5 9, oynar şehir dışı 4.4lt civarı yakar

en önemli kriter 1 araç temiz kullanılmışmı. kotu durumda alıp yaptırmaya degmez cunkı,,, 2 ise özel donanımmı değilmi... bu ıkısıne dıkkat ederek bu aracı secmen lazm

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    elleriniz dert görmesin ilgi ve yrd için tşkler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.