Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (1360. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.469
Cevap
83
Favori
1.911.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elinize sağlık. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icon33

Elinize sağlık. Hayırlı olsun.
    Sagol Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model 1.4 8v benzinli clio symbolum var 140 binde lpg taktırsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar

• furkan398 F kullanıcısına yanıt
    Araban bakımlıysa sorun olmaz. Motor lpg uyumu da gayet iyi.

• Sa dostlar 25bin km- 2009 bulut gri sadece benzinli kazasız kaç para yapar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WRXstiR12

Sa dostlar 25bin km- 2009 bulut gri sadece benzinli kazasız kaç para yapar?
    A.s donanım nedir? En az 40 bini gözden çıkar.

• 2011 model expresson 42 binde benzinli klasik bakımını yeni yaptım.
    4 uyeni lastik takıp ön tampon değişeceğim. Hiç bir sıkıntısı yok.
    bakımları her yıl yapıldı, garaj arabası pek binmedim.
    Kazası var ancak ufak tefek, 4-5 bin TL gözüküyor.
    Satmayı düşünüyorum,ancak piyasa nedir ne olur bilmiyorum...
  • vın art V kullanıcısına yanıt
    40, 45 civarı

• Arkadaşlar merhaba. 2011 model symbol için araç telefon tutucu tavsiye edebilecek var mı. Daha önce hiç kullanmadım, bazan ihtiyaç oluyor. Kimisi çok kaba, havalandırmaya takılanlar sağlam değil, göğüse takılanlar pütürlü yapıdan dolayı tutmayabiliyormuş. Kullanıp memnun kalan belirtebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: varagele46

Arkadaşlar merhaba. 2011 model symbol için araç telefon tutucu tavsiye edebilecek var mı. Daha önce hiç kullanmadım, bazan ihtiyaç oluyor. Kimisi çok kaba, havalandırmaya takılanlar sağlam değil, göğüse takılanlar pütürlü yapıdan dolayı tutmayabiliyormuş. Kullanıp memnun kalan belirtebilirse sevinirim.
    Ben kese tipi olandan kullaniyom. Çokta iyi denemez. Başka kullanmadım.

• kalorifer ve klima fan ayar 4. kademe calismayan oldumu hic ve nasil cozum buldunuz

• findnewdreams kullanıcısına yanıt
    Genelde arıza düğmeden oluyor.Söküp temizlemek gerekebilir.

• Arkadaşlar 2008 model 1.5 dci 65 hp renault symbol aracın yağ çubuğunun oradan motor sıcak iken nokta nokta olmak şeklinde yağ püskürtüyor bu normal bir durum mu?

• İyi gunler arkadaslar 2015 1.2 symbol aracimda cakmaklik calismiyor.sigorta kutusunu actim.kapakta herhangi bir sigara simgesi veya cakmaklikla alakali bir sembol goremedim..sadece yillar siralanmis 2014-2015 vs. nokta nokta isaterler konulmuş kapağa.baska bir şeyin sigortasinida goremiyorum bu durumda..resim paylastim cakmaklikla alakali yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

CLİO SYMBOL GRUBU

• Merhaba arkadaşlar.2014 model bir Clio symbol aldim.dci 1.5 motor.arac birkaç senedir yatiyor,çünkü ihaleden satın alındı araç.bu aracı çekici ile evin önüne getirdik.ilk marş için yapmamız gerekenler nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: m-h-t

Merhaba arkadaşlar.2014 model bir Clio symbol aldim.dci 1.5 motor.arac birkaç senedir yatiyor,çünkü ihaleden satın alındı araç.bu aracı çekici ile evin önüne getirdik.ilk marş için yapmamız gerekenler nelerdir?
    Motor yağ ve filtresi, mazot filtresini değiştir. Yattığı için trigger ve devirdaim kesinlikle değiştirilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

Arkadaşlar 2008 model 1.5 dci 65 hp renault symbol aracın yağ çubuğunun oradan motor sıcak iken nokta nokta olmak şeklinde yağ püskürtüyor bu normal bir durum mu?
    Ya motorda üfleme var ya da turbo karter havalandırma valfi tıkanmış. 65 hp motorlarda valf çabuk tıkanıyor. Önceki sayfalarda resim attım. Eğer temizlendikten sonra dediğiniz gibi yağ sıçramıyorsa motorda üfleme var ki yeni başlamış gibi duruyor

• Selamlar.175 65 14 lastik icin kitapcigi 26 psi hava tavsiye etmis(tam bilmiyorum 26 da olabilir su an aklimda yok)Ben hep 30 ya da 32 basiyodum hepsine.28 dusuk mudur uygun mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdi1987

İyi gunler arkadaslar 2015 1.2 symbol aracimda cakmaklik calismiyor.sigorta kutusunu actim.kapakta herhangi bir sigara simgesi veya cakmaklikla alakali bir sembol goremedim..sadece yillar siralanmis 2014-2015 vs. nokta nokta isaterler konulmuş kapağa.baska bir şeyin sigortasinida goremiyorum bu durumda..resim paylastim cakmaklikla alakali yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

Sağ alt köşedeki kahverengi 7.5 yazan sigortayı kontrol edin... (mavi 1.5 lerin üzerindeki)

CLİO SYMBOL GRUBU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

Sağ alt köşedeki kahverengi 7.5 yazan sigortayı kontrol edin... (mavi 1.5 lerin üzerindeki)

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim.kitapcigi kontrol ettigimde semadan buldum sigortayi..sag alttaki son mavi sigortaydi sanirim.degistirdim.sorun cozuldu.iyi geceler

• 
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.