Bildirim
Clio Symbol havalandırma fanı sorunu
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ali GÜLER
Son 1 aydır clio symbol aracımda, havalandırma fanını klima ile birlikte açtığımda sadece 4.pozisyon çalışıyor 1, 2 ve 3. konumlar çalışmıyor. Acaba sorun neyden kaynaklanabilir?
Kalorifer rezistansı (kalorifer motoru hız ünitesi) arızası.
Klimanız manuel mi?
Sadece fan açıkken normal biçimde mi çalışıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 7 Temmuz 2013; 21:22:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alpernbugra
quote:
Son 1 aydır clio symbol aracımda, havalandırma fanını klima ile birlikte açtığımda sadece 4.pozisyon çalışıyor 1, 2 ve 3. konumlar çalışmıyor. Acaba sorun neyden kaynaklanabilir?
Klimanız manuel mi?
Evet manuel -
quote:
quote:
quote:
Klimanız manuel mi?
Evet manuel
Kalorifer rezistansına baktırın. (İsmi kalorifer motoru hız kontrol üniteside olabilir.) Son kademede hız düşürücü rezistans olmadığından son kademe sorunsuz çalışıyor. Saygılar....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Klimanız manuel mi?
Evet manuel
Kalorifer rezistansına baktırın. (İsmi kalorifer motoru hız kontrol üniteside olabilir.) Son kademede hız düşürücü rezistans olmadığından son kademe sorunsuz çalışıyor. Saygılar....
Yardımınız için teşekkürler. En kısa zamanda dediğiniz parçaya baktıracağım.
-
ilk hamlede kalorifer rezistansı değişirse çözülür gibi görünüyor ama rezistans neden arıza vermiş olabilir bunu sorgulamak lazım.
şöyle anlatayım ben size.yıl 2009 veya 2010 da olmuştu.
eski iş aracımda (2007 peugeot partner 1.9D klimasız araç)kalorifer rezistansı bozulmuş sadece 4.ncü kademede çalışmakta. servise (yetkili) gittiğimde anlattım ve değişim yaptılar, servisten çıkmadan kendimde kontrol ettim kademelerin hepsi çalışıyor. sıkıntı yok. erttesi gün fanı açınca çalışmıyor. çok garip servisten çıkarken kendim denedim ve çalışmış vaziyette ben kappatım düğmeyi. sabah çalışmadı. tekrar bir servis bakımında yine çalışmadığını söyledim, aynı rezistans değişecek dediler eyvallah. değişti çıkarken çalıştı ertesi gün yine sadece 4.ncü kademe çalışıyyor. anlayamadım bir türlü. bir sonraki bakım derken ben yine anlattım. 2 defamı 3 defamı rezistans değişti diiye belirttim bu sefer. fanı açmışlar ve içi ttoz dolmuş zamanla ve bizim çalışma şeklimizden dolayı hep arazide çalıştığımızdan. o biriken tozlar fanın dönmesini zorlaştırıp rezistansı bozuyormuş.fan motoru yenilendi ve sıkınıtı çözüldü.
biraz uzun oldu ama yinede aklınızda olsun.
hayırlı geceler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X