Şimdi Ara

clio symbol ön fren sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımda ön fren kaliper pim ya da pim yataklarındaki boşluktan geldiğini düşündüğüm kasisli yollarda belirginleşen takur tukur sesler mevcut. stabilize yollar ve taş döşenmiş yollarda gayet belirgin. Ön takım sağlam rot kolları, başları, vs. baktırdım. Tamirci pimlerin değişmesinin sorunu gidereceğini söyledi. Bulunduğum yerde servis yok. yedek parça olarak pimlerde yok. İstersem sipariş edecekler. Başka bir tamirci daha önce az miktarda keten sararak durumu bir süreliğine çözmüştü. olmadı. sorun tekrarladı. Yine aynı tamirci kaliperlerin tamamen değişmesi gerektiğini sadece pimlerden değil yataklarda da boşluk oluştuğunu pim değişikliğinin sorunu tam halledemeyeceğini belirtti. İnternette bu araçların kronik sorunu olduğu konusunda bilgiler mevcut. araç garantiden çıktı. Bu sorunu en az masrafla en sağlam şekilde nasıl halledebilirim. Anlayan arkadaşlardan çözüm önerileri bekliyorum...

• Hocam Bahsettiğiniz problemi tornada ikitane yeni vida yaptırarak gideriyorlar.Ben de sesden rahatsız olmuştum sanayideki ustama torna montaj v.s dahil 50 TL ye yaptırdım, çok basit bir işlem fazla kafanıza takmayın...
  • Torna işleminin daha önce başka bir araca yapılmasının ardından eskisinden daha kötü bir ses probleminin ortaya çıktığını öğrendim. Bu kaliper tamir takımı nedir. kaliper pim boşlukları başka nasıl tamir edilebilir.
  • Aynı durum bende de var. serviste pimin tornalanmasının çözüm olmayacağını söylediler. Ama çok güvendiğim bir usta tornalatmanın çözüm olduğunu söylediği için zamanım olunca kaliper pimini tornalatacağım.işe yaramazsa kaybım max. 50 lira olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.