Şimdi Ara

Clio2 symbol Rolantide titreme ve Aracın Gaz vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce herkese kolay gelsin bilgi alışverişi için kayıt oldum sorunumu halledip cıkmak degil amacım eski hesabımı unuttum.

Sorunumu anlatayım Aracım clio symbol 2005 1.4 59bin km de lpgli
    Cliom son zamanlarda çalıştırdıkdan 10 15dk sonra rolantide titreme yapıyor ve son zamandır 5. oluşu araba giderken gazlanıyor boşa alıyorum bağırıyor 3 4bin devir civarında Allah korusun gaz verirken kaza yapıcam diye korkuyorum. Bi tanıdık ustaya gittim kendisi bana tahmin ettiğim şeyden boğaz kelebeğinden olduğunu söyledi (ROLANTİ VALFİ VE KELEBEK) değiştirelim dedi temizlemek fayda etmez dedi. Ben bugün ısrarla temizlettim tertemiz oldu araba gaza basınca fırlıyo dehset oldu ama trafige girince 5 saniye boyunca gaz verdi kendi kendine sonra düzeldi. Lafı uzattım ama değiştirmek son çaremi fiyatı bayaa tuzlu . demem o ki bu tecrübeyi yaşayan arkadaşlar varsa söylesin.
    Sizden ricam kesin bilgisi olan ve yaşayanlar yazsın. çünkü artık kafam karıştı ordanmı burdanmı diye düşünmekten. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voli_ -- 27 Nisan 2015; 16:02:24 >

• Aynı sorun bendede var renault servisi çözmek için 750 tl istedi konumda da gördüğün gibi öyle bir çözüm buldum ama lpg de ilk 2000 devirde sorun çıkarıyor çok basarsam tekliyor 2000 devirden sonra normal rolantideyken titreme yok kendi kendine gaz vermede yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen yokmu arkadaşlar haftaya rolanti valfi alıp degiştiricem galiba
  • yakıt basınç valfi denilen parçadan yaptığı söyleniyor denemek lazım
  • arkadaşlar Boğaz kelebegi valf temizliginden sonra kendi kendine gaz verme devam etti . rolanti valfini değiştirttim 1 haftadır kendi kendine gaz verme yok ancak rolanti halen titreşimli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

yakıt basınç valfi denilen parçadan yaptığı söyleniyor denemek lazım

aa hocam memleketten dayım geldi sorunu anlattım . içinde yay olan bi parçadandır dedi kendisi anlıyor araçtan . ben pek kafa yormadım acaba bahsettiginiz aynı parçamı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voli_

quote:

aa hocam memleketten dayım geldi sorunu anlattım . içinde yay olan bi parçadandır dedi kendisi anlıyor araçtan . ben pek kafa yormadım acaba bahsettiginiz aynı parçamı ???

içinde yay olan parça,

desene sarı çizmeli mehmet ağa

yinede sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voli_

quote:

içinde yay olan parça,

desene sarı çizmeli mehmet ağa

yinede sağol

DOSTUM BOĞAZ KELEBEĞİ KOMPLE DEĞİŞTİRİLDİ SORUN BİTTİ. TİTREME SORUNU İSE SUBAP AYARLARINDANMIŞ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.