Şimdi Ara

CLİO4 JOY ELLER SERBEST SİSTEMİ EKSİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OYAK kampanyasından clio4 joy aldım. ürün özelliklerinde icon ile farklarda ikisindede aynı görünüyordu. fakat joyda eller serbest sistemi yokken icon da var. bunun sebebi nedir acaba?

• tamamen duygusal :)
  • Bende Oyak kampanyasından aldım Clio IV.Ürün açıklamalarında bahsettiğiniz gibi birşey yok. Yani İcon ile Joy arasında Eller Serbest Aynı değil. İkisinin de donanım listesi farklı. Zaten baz donanıma Eller Serbest giriş koymalar abes kaçar. Joy donanımında Anahtarsız Kartla Giriş, Icon donanımında Eller Serbest Kartla Giriş yazıyor. Siz karıştırmış olmalısınız. Keşke 5.000 daha verip ICON alsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihCoskun50

Bende Oyak kampanyasından aldım Clio IV.Ürün açıklamalarında bahsettiğiniz gibi birşey yok. Yani İcon ile Joy arasında Eller Serbest Aynı değil. İkisinin de donanım listesi farklı. Zaten baz donanıma Eller Serbest giriş koymalar abes kaçar. Joy donanımında Anahtarsız Kartla Giriş, Icon donanımında Eller Serbest Kartla Giriş yazıyor. Siz karıştırmış olmalısınız. Keşke 5.000 daha verip ICON alsaydınız.

Arkadaşlar ikisinin arasındaki fark nedir?
  • Hocam ikisinin arasında donanım farkından daha fazlası var. Joy donanımı daha çok şirketlere satılmak için Touch donanımı orta seviye donanımla halkı ICON ise ne full versiyonuyla her kesimi hedeflemiş. Joy da mesela ön konsol kalitesi çok aşağıda Icon da yumuşak kaliteli ön konsol var. Joy da yok. Ekstra Multimedya sistemi var sensörler var eller serbest var jantlar var krom paket var otomatik klima var kol dayama var vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.