Arkadaşlar son 3 gündür bu oyuna sardım ama zorluktan dolayı yavaş yavaş ilerledim. Sizden istediğim bana bir konuda yardımcı olmanız. Karakter ismi vererek konuşacağım. Bölümde delgado ile kayadan atlayarak sıcak lav gibi şeylerin üstüne gitmesini istiyor ilerle kapının kolu var galiba bilmiyom lava iner inmez ölüyorum bir kayaya çıkıp hpnin dolmasınıda bekleyemiyorum kayalara çıkılmıyor nasıl geçecem yaw ...... YARDIM. hızlı hızlı gidiyom yolun ortasında gene ölüyom =((
güzel oyun seçmişsin.bitireli çok oldu hangi tuş olduğunu hatırlamıyorum ama delgadonun özel güçlerinden 2. sini kullanıyoduk sanırım orayı geçmek için.o güç sayesinde ateşten etkilenmiyordu delgado.
evet yaptım q tuşuyla ateş kalkanı gibi bişe yapıyo ondan sonra tekrar takıldım :D church ile karşıya geçiyoz ordada dikenler felan var ordan sonra ne yapıyoruz orda takıldım iki kapı var ikiside kapalı savaşırken jasonun telekinetik gücüyle kapıyı açıyo ama hangi kapı :D
arkadalaşlar bu oyunda bana da yardım ltfen :) hanı bı yaratık duvara asıyoruzda o da parmaklarımızı ısırıyor ya o bolumden sonra kanlı derelerden geciyoruz yerde buyuk iskelet parcaları var uz gecıt falan var insanlara kazık cakmıslarda kopru basklarında duruyor o rdan ılerlerınca bır kac canavar olduruyorum oldurdukten sonra sona gıdıyorrum ama ucurum orada ne yapmam gerekıyor kım olmam gerek ne yepmem gerek cozermedım tardım lutfen ):):):
sorununu tam olarak anlamayamadım jason olmayı bi dene belki uzaklarda bir yerde kol felan vardır ordan telekinetik güçle açabilirsin
predator_5 kardesşim cok saol yardımın ıcın ama baska bır bolumde yıne takıldım yaff neyse anlatması cok uzun hehe ben kendım cozeyım saolun her sey ıcın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme