Şimdi Ara

Club infernodan tekme tokat atılan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kemer Club infernodan tekme tokat atılan varmı acaba ozellıkle persembe gunlerı soul partyden ?

• Nasıl ya niye atsınlar adamı durup dururken
  • Durup dururlen atılmıyorsun ıste ınfernoya takılıyorsan eger bılırsın anlatması cok zor sımdı )(
  • Valla bodyguardları diyorsan biraz sorunlu oldukları gerçek de anlamadım hala ne demek istediğini?
  • Evet ozellıkle sarı kafalı bodyguard eger daha once takıldıysan ona gore bı soru soracktımda ?
  • Geçen yaz ordaydım da sarı kafalıyı pek hatırlamıyorum.
  • Ben hememn hemen her hafta sonu ordayım bu sezon manyak oldu gormen lazım gecen persembe david vendetta vardı manyak calıo adam ya 2 metre boyunda sevgılısı var sabah 5 de opustuler bızlere veda ettı

Dun bızım arkadasa ıcerde dalmıslar hatta dalmıs sarı kafa varya onun ıcın tanıyan vardır baya dıe topıc actım ama senden baska bılen yok galıba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • David Vendetta'nın geldiğini duymuştum radyoda ama zaman yoktu oraya gidecek bu sene biraz geç giderim heralde.Bir de ordaki bodyguardlar hakkaten çok artist hiç muhattap olma sen eğlenmene bak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 7 Temmuz 2007; 23:34:39 >
  • Wala ben sureklı takıldıgım ıcın yıne bırazda olsa tanıyorlar benı ama dun arkadas ıcerde cok kotu olmus ya cocuk sabaha kadar kapıda beklemıs anahtar ıcerde cuzdan telefon vsvsv hersey masada kalmıs yanında kız arkısı fln cok resıl olmus ondn dedım manyak guvenlık sıtemı var beklerız gel sende bu sene gelırken elıne DH pankartı alda ben senı tanıyayım
  • Sen de Fancy e takıl.
    Tatlı servisi bile var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cixsky

Wala ben sureklı takıldıgım ıcın yıne bırazda olsa tanıyorlar benı ama dun arkadas ıcerde cok kotu olmus ya cocuk sabaha kadar kapıda beklemıs anahtar ıcerde cuzdan telefon vsvsv hersey masada kalmıs yanında kız arkısı fln cok resıl olmus ondn dedım manyak guvenlık sıtemı var beklerız gel sende bu sene gelırken elıne DH pankartı alda ben senı tanıyayım

Ne yapmışta atılmış?
  • quote:

Wala ben sureklı takıldıgım ıcın yıne bırazda olsa tanıyorlar benı ama dun arkadas ıcerde cok kotu olmus ya cocuk sabaha kadar kapıda beklemıs anahtar ıcerde cuzdan telefon vsvsv hersey masada kalmıs yanında kız arkısı fln cok resıl olmus ondn dedım manyak guvenlık sıtemı var beklerız gel sende bu sene gelırken elıne DH pankartı alda ben senı tanıyayım

Ağustos gibi gelmeyi düşünüyorum gelirsem artık birlikte atılırız :D Bu arada first aura da en az inferno kadar iyi

• Harbıden dıorum gecen bızım masaya bırısı geldı bızım yanımızdakı kızlara bıseyler dedı ama kafası o kadar guzelkı bızım arkadas delı oldu dalıcak adama ben tuttum daha sonra guvenlık once ellerını kılıtledı arkadan dısarı cıkardı dısarda kafasıan yumruk attı adam dırek yola dustu kımsede kaldırmadı yoksa senmıydın kardes cok cıddıyım bak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

quote:

Ağustos gibi gelmeyi düşünüyorum gelirsem artık birlikte atılırız :D Bu arada first aura da en az inferno kadar iyi

Abi o degılde sımdı aura acıldı bı tanedaha merkeze ama gıtmek ıcın varya tarladan fln gecıosun o derece yanı acısta gıttım sergen yalcın vardı cok gusel kapalı bı mekan ama yolları cok kotu + Turkıyede bi ilk yapmıslar ıcerde polıs kameraları var

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sen de Fancy e takıl.
    Tatlı servisi bile var.

Wala antalyada takılmadıgım club yok ole bı yer duymadım ?
    Nerde ve tam ısmı ney yoksa Topkapı palace otelın barımı orasını adı da funky24?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CixSKY

Harbıden dıorum gecen bızım masaya bırısı geldı bızım yanımızdakı kızlara bıseyler dedı ama kafası o kadar guzelkı bızım arkadas delı oldu dalıcak adama ben tuttum daha sonra guvenlık once ellerını kılıtledı arkadan dısarı cıkardı dısarda kafasıan yumruk attı adam dırek yola dustu kımsede kaldırmadı yoksa senmıydın kardes cok cıddıyım bak?

o ne be yuh...
    sacmalamıslar iyice...
    güvenlik degil serseriymis adam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroil

quote:

Orjinalden alıntı: CixSKY

Harbıden dıorum gecen bızım masaya bırısı geldı bızım yanımızdakı kızlara bıseyler dedı ama kafası o kadar guzelkı bızım arkadas delı oldu dalıcak adama ben tuttum daha sonra guvenlık once ellerını kılıtledı arkadan dısarı cıkardı dısarda kafasıan yumruk attı adam dırek yola dustu kımsede kaldırmadı yoksa senmıydın kardes cok cıddıyım bak?

o ne be yuh...
    sacmalamıslar iyice...
    güvenlik degil serseriymis adam...

Ole abi ya ama bıraz daha hakklı ıcerde 2 3 kısı var en azından o kdr kısı ıcınde bı tane kendını bılmez sahros oluo butun dıkkatlerı ustune cekıo cogu ztn rus musterı guvenlıkte yaka paca dısarı atıo aynen ole ama benm arkıyı haksız yere dovmusler galıba

• CİxSky o yeni acılan aura bizim evin orda kırcamide cok şık asil bi mekan,ışıkları odama vuruyo geceleri yukardan harika görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

CİxSky o yeni acılan aura bizim evin orda kırcamide cok şık asil bi mekan,ışıkları odama vuruyo geceleri yukardan harika görünüyor.

Bizde portakal ciceginde oturuoz ztn bizede yakın para olunca cıkıoz gidioz ara sıra Ama gercekten manyak olmus ya yollarıda iyi olsaydı bıraz tam super olurdu:-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.