Şimdi Ara

Cm 03-04

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hala daha oynayanınız var mı beyler ben şahsen oynuyorum şu hayatımda vazgeçemedim nadir oyunlardan birisi

• Fm 'ye başladıktan sonra bu oyuna geri döneyim dedim de olmadı. Maç motoru inanılmaz yavaş geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewe. -- 17 Ağustos 2011; 2:30:13 >
  • evet maç motoru yavaş ama ne biliyim hala sarıyo bırakamıyorum ben
  • Ooo. Hatırlıyorum ben bunuu. Küçüktüm ilk çıktığında. Hesaplasam, 8-9 yaşındaymışım.
    İngilizce falan yok tabi o zamanlar, haliyle bir türlü çözememiştim. Bir tanıdık vardı, oynardı bunu. Çok kıskanırdım onu, ne günlerdi ulan.

Cm serisinden 07yi severim. Tek oynadığım Cm oydu çünkü.

• fm2011 yanında buda kurulu o rüya gibi oyuncuları oynatmak baska bi tat onun database si ve teması fm 2011 de olsa keske
  • bende hala oynuyorum versiyon 4.15 en hızlısı bu oyunda bide 2011 guncelleme yaması yaptım cok guzel oldu yalnız su scout olayını bilmiyorum bu oyunda biraz bilgi verirmisınz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oynuyorum ama dediğiniz gibi maç motoru çok yavaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Mt-07
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • efsane benim için 01-02 idi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

bende hala oynuyorum versiyon 4.15 en hızlısı bu oyunda bide 2011 guncelleme yaması yaptım cok guzel oldu yalnız su scout olayını bilmiyorum bu oyunda biraz bilgi verirmisınz

Hocam şu 2011 database i bende yapacaktım ama içeriği nasıl bilgim olmadığı için denemedim. Biraz bilgi verir misin? Tüm takımların kadroları geçen sezon ki gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

bende hala oynuyorum versiyon 4.15 en hızlısı bu oyunda bide 2011 guncelleme yaması yaptım cok guzel oldu yalnız su scout olayını bilmiyorum bu oyunda biraz bilgi verirmisınz

Hocam şu 2011 database i bende yapacaktım ama içeriği nasıl bilgim olmadığı için denemedim. Biraz bilgi verir misin? Tüm takımların kadroları geçen sezon ki gibi mi?

aynen hocam uptade i indirdiysen data klasörunde db klasörundekilerle yer degistir tamam gecen sezon kadrolar bir iki ay sonra 11-12 sezonu yaması da yayınlanır
  • sanırım o oyunda messi yoktu adu vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

sanırım o oyunda messi yoktu adu vardı.

aynen freddy adu 2 de bulgar vardi kakalov la todorov guncel halinde bunlar yok suandakilerin hepsi var
  • en uzun oynadığım fm oyunu fm 2005 2005 ten 2009 a kadar oynadım
  • diger menajerlikler bunun kadar tat vermiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.