bende bu iki kasa arasında çok gidip geliyorum,534+ nın görünüşü güzel ama sanki öne fan takılırsa önden iyi hava çekemicek gibi duruyor,532'nin ise 534+ kadar görünüşü hoşuma gitmiyor,534+ alıp ön fan takma yerinin oradaki harddisk takma yeri çıkartılırsa iyi bir hava akışı olucagını dusunuyorum fakat işte aklımdakı tek soru önden iyi hava çekebilecek mi çünkü önden hava alabileceği tek yer sagda ve solda mazgal tarzı ince bi yapıdan ibaret
Yardimci olabilecek yokmu bize bu kasalardan kullanan hicmi yok??
532
quote:
Orjinalden alıntı: E.Berkan
bende bu iki kasa arasında çok gidip geliyorum,534+ nın görünüşü güzel ama sanki öne fan takılırsa önden iyi hava çekemicek gibi duruyor,532'nin ise 534+ kadar görünüşü hoşuma gitmiyor,534+ alıp ön fan takma yerinin oradaki harddisk takma yeri çıkartılırsa iyi bir hava akışı olucagını dusunuyorum fakat işte aklımdakı tek soru önden iyi hava çekebilecek mi çünkü önden hava alabileceği tek yer sagda ve solda mazgal tarzı ince bi yapıdan ibaret
bende bu kararsızlığı yaşıyorum ama tam tersi yönde ben 532 nin daha şık olduğunu düşünüyorum ama 534 ün fazladan fanı var hatta rc 690 ın teknik açıdan en iyi olduğunu düşünüyorum ama aksine tipinin de en kötü.....
zevk meselesi tabi,ben ayrıca bir High Power 560W alıcagım için psusz bir kasa arıyorum,eger RC690 psusuz satılsaydı hiç düşünmeden alırdım gayet şık bir kasa bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme