Şimdi Ara

Cm 7.2 sorunları ve çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlığa çözümler de yazdım ama onlar inşaallah sizden gelecek :) ben aklıma gelen sorunları yazayım..

1– dışarıda iken otomatik parlaklık çok geç algılıyor,göremiyorum ekranı, forumda okumuştum böyle birşeyi ama çözüldü sanıyorum. bunun çözümü nedir?

2– orjinal romdaki swype ı istiyorum ama bir türlü bulamadım. kendi aldığım yedeği kurduğumda ise hata alıyorum . nasıl çözebilirim?

3– facebook messenger'den bildirim alamadım bir türlü , sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum. hangi dosya eksik acaba?

4– sanıyorum bu rom sadece openvpn destekliyor. kendi forumundan bunu çıkardım (ingilizcem pek yok) ama openvpn vpn engelli yerlerde çalışmıyor. orginal romda 1clickvpn kullanıyordum ve çok başarılı idi. yani engel tanımıyordu. bunu nasıl çözerim, bu benim için çok önemli..

5– normalde her gece şarja takarım ama takmadığım bir gün şunu fark ettim: gece şarj %93 iken sabah %52ye düşmüş haldeydi. bunun nedeni nedir ? kalibrasyon ile düzelir mi?

şimdilik sorunlarım bunlar, sanıyorum birçok kişi de bu konudan yararlanır. çözümleri dört gözle bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.