Bildirim
CM Arama Sırasında Ses Yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lütfen yardım edin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Official CM sürümü mevcutsa ve siz unofficial bir sürüm kullanıyorsanız official sürümlere geçin. Zaten hali hazırda official sürüm kullanıyorsanız hep son nightly'leri deneyerek sorunun çözülüp çözülmediğine bakmanız lazım. Unofficial sürüm kullanıyorsanız CM'yi derleyen kişinin bu sorunu çözmesini bekleyeceksiniz. -
offical mi trend plus için mi.Çalışan unofficalı bile çok zor buldum(arapça sitenin birinden ).Sonra geliştiriciyi buldum bir yerllerden zorla.Artık rom geliştirmeyecekmiş.http://galaxytrendplus.jecool.net/ sitesi geliştirecekmiş ama trend plus için ... S duos 2 için olanlar da oluyor ama aynı şey . Bir tane buldum lollipop extreme. Ne güzel dedim. Yükledim sonra yazanları okuyayım dedim. Bir baktım sim kartı algılayamıyor.
-
hocam stock rom yükle sat birine git ikinci el galaxy s2 al babalar gibi kullanırsın bende vardı hergün yeni bi rom yüklüyodum ortalama fiyatları 250 tl s2'lerin trend plus'ı ezer geçer.ROM bulmak çok kolay gir xda'ye her yer galaxy s2 rom'undan ibaret :D.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X