Şimdi Ara

CM HAF-X Bekleyenler Derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirttiğiniz ürün tedarik aşamasındadır.Tedarikçi firma tarafından gönderi tarihi belirtilmediğinden dolayı, stok giriş tarihi ile ilgili net bir bilgi belirtilememektedir.

bugün vatan bilgisayardan gelen mail
  • vatana tedarikçi firma bi ara da temmuz demişti... şimdi bişey demiyor, gelişme var en azından yalan yanlış iş yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahanaa

vatana tedarikçi firma bi ara da temmuz demişti... şimdi bişey demiyor, gelişme var en azından yalan yanlış iş yok.

evet stoklara temmuzda girilcek denmişti bana ağustos ayı da çıkıcak bu gidişle eylülde kısmetse..
  • inventus kurtaramadı bizi

"Merhaba,

İnventus Türkiye dağıtıcılardan ürün tedarik etmektedir. Kendisi
    yurtdışından ürün getirmemektedir. Distribütörler ile Haf-X için
    görüşmeler sürekli yapıyoruz malesef net bilgi veremiyorlar.

İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    İnventus"

Neden net bilgi vermiyorlar acaba?
  • kasadan gittikçe umudum kesiliyo ya yazık olcak
  • Lotodan felan para çıkarsa CoolerMaster'ın distribötürlüğünü alacam. Yurtdışı fiyatına burada satacam. Bizi bu noktaya getirdiler artık.
  • ya o deil ben sistemi topladım kasa bekliyorum... çok sinir bozucu
  • Ben sistemi toplayalım 1 ay olacak. Ekran kartı, ssd ve bu kasa kaldı. Uzay sistem olarak takılıyorum maalesef.

Klavuzu bile ortada. Distribütör neyi bekliyor halen anlamış değilim. Bi talep yazısı gönderip, tayvanda bölgeye fakslayacaksın alt tarafı.

CM HAF-X Bekleyenler Derneği
  • beklemeye tahammülüm kalmadığından 932 aldım yeni sisteme ev sahipliği yapsın diye..
    daha ne diyeyim..
  • Donanımhaber ihtalat ihracat Ltd.Şti kursak şimdiye getirmiştik..
  • Fotograftaki kullanım klavuzu haf-x ise ve gerçek olduğunu varsayarsak içinde TÜRKÇE dahil 18 dil var, Fakat türkiyede kasa yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 11 Ağustos 2010; 1:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Fotograftaki kullanım klavuzu haf-x ise ve gerçek olduğunu varsayarsak içinde TÜRKÇE dahil 18 dil var, Fakat türkiyede kasa yok

Klavuzun Haf-X'e ait. Kasanın karakalem resmine dikkatlice bakınca zaten anlaşılıyor. Bu resmi 4-5 ay önce incelemesini yapan bi siteden kaydetmiştim. Sonuç olarak Türkiye'ye gönderilmeyecek bir ürün olsa, neden TR dil seçeneği koysunlar değil mi? Sorun distribütörde. Nasıl bir çalışma sistemi varsa artık oradakilerin. Kasayı sitesinde görünce getirmen gerekiyor. Ama nerede!!! Bu zihniyet 1 arpa boyu ilerleyemezler.

• Adamlar klavuzuna bile türkçe koyuyor bizi distribütörde tık yok.. Acaba neyi düşünüyorlar merak ediyorum. Nasıl bir zihniyet var bu kadar istenilen bir cihazı getirmemekte ısrar ediyorlar..
  • İstanbul'da olsaydım, gider Segment bilgisayarın ofisini basar, kırar geçirirdim valla. İthalat işleriyle kim ilgileniyorsa artık ağzıma geleni söylerdim.

Acayip sinir oldum. Kaç aydır bekle bekle nereye kadar.
  • quote:

olsun gelsin hafx spedo yu satip hafx alirsin

spedo satıp hafx almak mı? hocam spedo kullanıyorum ve satıp hafx almam. zaten haf932 yerine spedo tercih ettiğimi belirtim. hafx tede çok bir yenilik göremedim.

ayrıca konu başlığını görünce şaşıordım. hafx "bekleyenler" derneği :D:D:D aşırı abartmanın sonucu fiyatlarda kasanın popülerliğine yakışır inş. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

quote:

spedo satıp hafx almak mı? hocam spedo kullanıyorum ve satıp hafx almam. zaten haf932 yerine spedo tercih ettiğimi belirtim. hafx tede çok bir yenilik göremedim.

ayrıca konu başlığını görünce şaşıordım. hafx "bekleyenler" derneği :D:D:D aşırı abartmanın sonucu fiyatlarda kasanın popülerliğine yakışır inş. :)))

bilmiyorum hafx i ne kadar inceledin ama termal testlere bakmanı öneririm...

• Biz HAF-X'i bekleyeduralım. HAF932'nin Black Edition versiyonu çıkmış.

Klavuza Dikkat: TÜRKÇE'de var.

Yan panel tamamen cam olmuş bu sefer.

HAF-X'deki AirDuck'ı da koymuşlar.

GTX480 SLI sonucu sıcaklık.

Sorsak ne zaman gelir diye 2011'den önce gelmez derler.

• Kim bilir kaç para olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

quote:

bilmiyorum hafx i ne kadar inceledin ama termal testlere bakmanı öneririm...

testlerde spedo okadar ii değil. hafxi incelemedim. bana 25derece olacak değil. olsun aralarında 3 derece fark. ne fark eder. hafxin eksikleri daha fazla. toz filtresi yok mesela. ses daha fazla. spedo kadar ergonomik değil. spedo 6 fan ile birlikte geliyor, hafx 3 fanla. spedoda yuvalar daha fazla. bana 3derecelik fark dışında başka bir fark söylermisin spedoda olmayan hafta olan?
    ha 3derecelik fark spedonun içindeki plastik zımbırtıları çıkardınmı biraz düşüyorda hani.

• Bende spedo kullanıcısı olarak 2-3 derece için beklemek zor geldi açıkcası birde benim sinir olduğum ekran kartının anakartı ısıtması sorunu idi. Birazda ondan aldım, anakartımda şu ekran kartının zımpırtılarını takınca 5 derece düşüş yapıyor. Haf 932 denedim fakat bu olmadı sıcaklıkların hepsi 2-3 derece civarı düşüş oldu sadece. Boşuna tartışmanın bir anlamı yok, denklem gayet basit fonksiyonellik isteyen için spedo fakat soğutma isteyenler için haf serisi diyebiliriz: Kısaca 2sininde - ve + ları var son karar kullanıcıya ait

Kullanma kılavuzunda türkçe dil olmasıyla yetinilecek artık, bunada şükür diyelim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.