Şimdi Ara

CM HAF-X Bekleyenler Derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "bana 3derecelik fark dışında başka bir fark söylermisin spedoda olmayan hafta olan?"

USB 3.0 ve öndeki 2 tane hot swap HDD yuvası...
    http://www.legitreviews.com/article/1311/6/

İncelemeye gözatarsan toz filtresi de var...

Spedo veya HafX karşılaştırması yapmıyorum, Türkiye fiyatları belli olmadığı için...
    Bilgin olsun diye yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 12 Ağustos 2010; 4:19:12 >
  • Arkadaşım gerçi bana sormasanda bilgi amaçlı diyorum, öncelikle hepsinin kendine hasları var.
    Genişleme yuvası daha fazla mesela bende 6 hdd bağlı 5 adette boş 5.25 sürücü mevcut (bluray-dvd sürücüyü katmadım).
    kablo gizlemesi özellikle psu artan kablolarını burada şunuda belirteyim bununla beraber alta fan takma olasılığıda kayıp oluyor.
    Ekran kart ısısının diğer bileşenleri ısıtması önleniyor. Tabiki bu kendini soğutmadada ters etki yapıyor fakat testlerimde 3 dereceyi geçiremedim default ayarlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

quote:

Orijinalden alıntı: lahanaa

quote:

quote:

olsun gelsin hafx spedo yu satip hafx alirsin

spedo satıp hafx almak mı? hocam spedo kullanıyorum ve satıp hafx almam. zaten haf932 yerine spedo tercih ettiğimi belirtim. hafx tede çok bir yenilik göremedim.

ayrıca konu başlığını görünce şaşıordım. hafx "bekleyenler" derneği :D:D:D aşırı abartmanın sonucu fiyatlarda kasanın popülerliğine yakışır inş. :)))

bilmiyorum hafx i ne kadar inceledin ama termal testlere bakmanı öneririm...

testlerde spedo okadar ii değil. hafxi incelemedim. bana 25derece olacak değil. olsun aralarında 3 derece fark. ne fark eder. hafxin eksikleri daha fazla. toz filtresi yok mesela. ses daha fazla. spedo kadar ergonomik değil. spedo 6 fan ile birlikte geliyor, hafx 3 fanla. spedoda yuvalar daha fazla. bana 3derecelik fark dışında başka bir fark söylermisin spedoda olmayan hafta olan?
    ha 3derecelik fark spedonun içindeki plastik zımbırtıları çıkardınmı biraz düşüyorda hani.

bu kasa haf932 değil hafx yani toz filtresi var,
    spedo da 6 fan hafx te 3 değil 4 fan ama bu fanlardan 3ü 120cfm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olsun gelsin hafx spedo yu satip hafx alirsin

spedo satıp hafx almak mı? hocam spedo kullanıyorum ve satıp hafx almam. zaten haf932 yerine spedo tercih ettiğimi belirtim. hafx tede çok bir yenilik göremedim.

ayrıca konu başlığını görünce şaşıordım. hafx "bekleyenler" derneği :D:D:D aşırı abartmanın sonucu fiyatlarda kasanın popülerliğine yakışır inş. :)))

bilmiyorum hafx i ne kadar inceledin ama termal testlere bakmanı öneririm...

testlerde spedo okadar ii değil. hafxi incelemedim. bana 25derece olacak değil. olsun aralarında 3 derece fark. ne fark eder. hafxin eksikleri daha fazla. toz filtresi yok mesela. ses daha fazla. spedo kadar ergonomik değil. spedo 6 fan ile birlikte geliyor, hafx 3 fanla. spedoda yuvalar daha fazla. bana 3derecelik fark dışında başka bir fark söylermisin spedoda olmayan hafta olan?
    ha 3derecelik fark spedonun içindeki plastik zımbırtıları çıkardınmı biraz düşüyorda hani.

bu kasa haf932 değil hafx yani toz filtresi var,
    spedo da 6 fan hafx te 3 değil 4 fan ama bu fanlardan 3ü 120cfm

tamam ok. 120cfmde ii. ancak sonuç +/-3 derece isterse 250cfm olsun. fazlası nedir bu haf 932nin veya x'in b'nin c'nin. bu popülerlik nedendir. cikletten bedavayamı veriyorlar 335tllik fiyatla (haf 932). spedoyu bana sattıracak bir fazlalık istiyorum? varmıdır?

spedoda detay gibi görünen fazxlalıkları sayim.
    1-içerde yön verilebilen fan var. yani cpu soğutucusu taktınız. soğutucunun üstüne fan takmaya gerek yok. çevir içerideki fanı cpuya doğru hem elektrik tasarrufu hem gürültü tasarrufu. ayrıca ramlerede hava üflemiş olursun. yanı bir nevi fanlı ram soğutucu gibi.
    2- 2 adet egsoz fanı tam cpunun fanının önüne denkgeliyor yani, cpu dan çıkan sıcak havayı çekip dışarı atabiliyor.
    3- vidaları vs koymak için çekmece
    4- kapağı kapattığında çalışan açtığında bağlantısı kesilen 25cmlik fan.
    5- 6 harddiski ister yandan ister önden takabildiğin kızak sistemi. böylelikle ister harddisklerini önfanın önüne koy soğusunlar istersen fanın önünden kaldır kasa içi hava sirkülasyonun artsın.
    6- ekran kartının ısısının yükselerek cpuya ulaşmasını engelleyen panel.
    vs vs vs...

haf kötü demiyorum, fazlalığı nedir? cm storm sniper 320 lirayken bu haf x en fazla 300tlyi geçmemeli. hafla spedo arasında 35tllik fark zaten gelen 3 ekstra fanla eşitleniyor. bu durumda hafın ne fazlası var?

• sıkıldım benkonudan arkadaşım rica ediyorum konu haf x i beklemek ve distribütöre nefret beslemek burda amaç buydu başka yere kaydı konu dışı oldu,
    sonda ki mesaja sadece cm storm olayına bakıcam cm storm sniper mid-tower nasıl o 320 iken full tower haf x ki haf x storm sniper dan daha iyi bir kasayken 300 den aşağı oluyor anlayamadım ki üstüne cm storm sniper ı da araştırdığımızda teknik veriler olarak güzel termal performansı olması gerekirken uygulama nedense bunu veremeyen bir kasa... neyse bu konu spedo vs hafx konusu kapansın artık burda lütfen.
  • Konu karışmış baya.

Bi mailde CM'nin sitesine atacağım. Türkiye distribütörünü değiştirin diye. Bakalım ne cevap verecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Konu karışmış baya.

Bi mailde CM'nin sitesine atacağım. Türkiye distribütörünü değiştirin diye. Bakalım ne cevap verecekler.

Evet değişse iyi olur.
  • gelmiycek sanırım kasa 15 eylüle kadar habe gelmezse 932 alıyorum.
  • anlamak mümkünn değil neden bu kadar gecikti mantıklı bir açıklama yapan yok sanki Cooler Master ürün yetiştirememekte de Türkiye'ye ürün göndermiyor. tamamen Türk şirketlerin stokları eritme politikası olarak görmeye başladım

• Uzun süredir beklemekten dolayı bu kasadan soğudum bir kaç güne gelmez ise başka bir kasa ile yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 27 Ağustos 2010; 21:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Konu karışmış baya.

Evet değişse iyi olur.

Tayvan merkezde de bi sıkıntı var. Onlardan da bi cevap gelmedi.

• bende bekleyenler kervanina katila bilirmiyim?
  • Ben de bekliyorum yav. kaç ay oldu ya. Ama farkettiğim bi konu var.
    Hepsiburada ve inventus'da HAF 932 satılmıyor ya da ben göremedim. Sanırım bu şirketler 932 'yi stoklarına sokmuyor haf x gelecek diye ?
  • bu haf'cılar tarikat gibi oldu yaw, git gide çoğalıyorlar , eylem felan yapmadan getirin şu x'i
  • cok yakında geliyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

cok yakında geliyor !

kesin bir bilgi varmı tarih ?
  • 932 incelemesi yapsam toz hariç 10 üzerinden 10 yan taraftaki kapağı kapatinca anakartın 10C sicakliği farkediyor birde yazın o sıcağında 28 derece yani toz filtrelerini elinizle yaparbilirseniz 932 alın derim

Yoksa benim gibi 10 günde bir süpürmek üflemek zorunda kalırsınız
  • Ulan varya bu kadar talebi görüp getirmiyolar ya! Gelince de almamak lazım 2 3 hafta bi mal gibi kalsalar şöyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunescan

Ulan varya bu kadar talebi görüp getirmiyolar ya! Gelince de almamak lazım 2 3 hafta bi mal gibi kalsalar şöyle :D

Çok uçuk bir fiyattan satmadıkları sürece 1 hafta bile kalmaz stoklarda.
  • Vallaha Newegg gibi yerlerde 199$ seviyesini düşünürsek (taksit yok, kargo alıcıya ait) Türkiye'de 219-229$ civarı olması gayet yerinde bir fiyat olur ama nerdeee getiren 250$ dan aşağı etiket koymaz gibi o zaman da kimse almaz ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.