+ Kasa geldi. + İnceleme yapıldı. + Konu güncelledi. + İmzaya eklendi.
ya beyler ucuza gelmedimi yahu ?
bence fiyat guzel
Gençler inventus'a da gelmiş. Bırakmıştım hergün bakmayı 1 ay daha yok diye bi baktım şimdi anaaa orda :D İnş alıcam eski parçaları satar satmaz.
inventus'da firebal'a göre 30 TL daha pahalı...
arkadaşlar bu inventus güvenilir biyermi garanti işi felan çünkü kendim gidip almak istiyorum kadıköyden
quote:
Orijinalden alıntı: M1A2Abrams
arkadaşlar bu inventus güvenilir biyermi garanti işi felan çünkü kendim gidip almak istiyorum kadıköyden
Sistemimin bir kısmını oradan aldım. Son derece sağlam bir firma. Forumda sorun yaşayan olduğunu sanmıyorum. Üstelik yerinden alıyorsun. Şayet ben netten almıştım.
Sanalmarketim ile Fireball aynı fiyattan satıyor. İnventus'un 30 lira kısması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Sistemimin bir kısmını oradan aldım. Son derece sağlam bir firma. Forumda sorun yaşayan olduğunu sanmıyorum. Üstelik yerinden alıyorsun. Şayet ben netten almıştım.
Sanalmarketim ile Fireball aynı fiyattan satıyor. İnventus'un 30 lira kısması lazım.
Evet inventusta problem olmaz ben de bir kaç parçayı ordan aldım, kargo olmasına rağmen sıkıntı yaşamadım.Ayrıca çok ilgililer.
quote:
Orijinalden alıntı: HapLoo
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Evet inventusta problem olmaz ben de bir kaç parçayı ordan aldım, kargo olmasına rağmen sıkıntı yaşamadım.Ayrıca çok ilgililer.
sevindim yorumlara teşekkürler büyük ihtimal ordan alacağım kasayı bu hafta içinde ...
Kasayı alan anında konuyu bırakmış :D Kartın açılmasını bekliyorum bende bakalım alıcaz inş. Alanlar ilk görüşlerini yazarsa bizde fikir ediniriz
quote:
Orijinalden alıntı: Veryfast
Kasayı alan anında konuyu bırakmış :D Kartın açılmasını bekliyorum bende bakalım alıcaz inş. Alanlar ilk görüşlerini yazarsa bizde fikir ediniriz
Dernek, üye aidatlarını toplayamadığı için kapandı.