Şimdi Ara

CM Rc 692 Mi Haf 912 Plus ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ses konusunda içerideki fan seslerini dışarıya iletmekte başarılı bir kasa :)
    ama sessiz fanlarınız veya bileşenleriniz varsa sorun olmaz,
    ses olarak en çok öndeki filtre yüzünden gelen vızıltı rahatsız etmişti beni, şimdi o yok ve rahatsız olmuyorum o kadarda

resimdeki kasamda şu an için 5 fan, 2 kontrolcü var ve kabloları görüyorsunuz

edit;
    hdd sıcaklığı çok farketmedi bende, eskisiyle aynı derece; 25-28 arası değişiyor, hdd ye üfleyecek fan altta
    saygılar

CM Rc 692 Mi Haf 912 Plus ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 29 Mayıs 2011; 14:59:10 >

• bende normal masaüstünde seagate 250 gb olan 42 derece samsung 1 tb olanda 39 - 40 derece arasında oyun çıkışı sistem genel sıcak olduğundaki vga 90 dereceye vuruyor işlemci 56 - 57 o zaman hdd ler 50 dereceye kadar çıkabiliyor ve çokta sıkıcı bir durum ,hdd lerin konumlarından dolayıda bir fan ekleme durumu yok olsada çok rahatlatacak bir yerde değil ,bu arada kasadan gelen tek ve en baskın ses gigabyte 8800 gt nin soğutucu küçük fanı ,içerideki çalışan 4 tane 12 cm lik fan var ama bu onların hepsini bastırıyor maşallah

@ amfibi ustam vallaha hdd leri senin kasadaki gibi yerleştirsem heralde dumanlar çıkar aralarında boşluk bırakıyorum ısınmasınlar diye ama nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

RC692 daha yakışıklı bir kasa bana göre.

Hocam hoşgeldin.
    Ben senin asıl yakışıklı diyeceğin kasayı biliyorum da o da bizi aşar. Xpredatordan sonra daha iyisi
    olamaz demiştim ama muhtemelen senin de bildiğin CORSAIR 600T Mid-Tower Case gerçekten harika
    özellikle mid towerden başka kasa kullanmak istemeyenler için biçilmiş kaftan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

RC692 daha yakışıklı bir kasa bana göre.

Hocam hoşgeldin.
    Ben senin asıl yakışıklı diyeceğin kasayı biliyorum da o da bizi aşar. Xpredatordan sonra daha iyisi
    olamaz demiştim ama muhtemelen senin de bildiğin CORSAIR 600T Mid-Tower Case gerçekten harika
    özellikle mid towerden başka kasa kullanmak istemeyenler için biçilmiş kaftan.

Hoşbulduk Uygar kardeşim, teşekkür ederim

Dediğin gibi Corsair 600T 'de dikkatimi çeken bir kasa, her zaman ki gibi malzeme ve işçilik çok güzel gerçektende, ancak fiyat çok pahalı, beklemek lazım

• 912 PLUS
  • Ses konusunda takıntılıysanız ne kadar çok delik o kadar çok ses ve 692 sesi dışarı güzel veriyor :)
    Sırf bu yüzden 692'i satıp rc 335 aldım. Ses fark etti.
  • sonuç olarak hangisini almak lazım? bugun veya yarın almayı planlıyorum.
  • Dostum burda herkes yorumlarını söyler kasa hakkında.Sen yorumları oku ona göre karar ver bence.
  • ben 912 almayı düşünüyorum ama işte yorumları okuyunca muallakta kalıyor insan ister istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

ben 912 almayı düşünüyorum ama işte yorumları okuyunca muallakta kalıyor insan ister istemez.

Muallakta kalınacak bir durum yok, al 912 yi. CM firması kimsenin babasının oğlu değil sonuçta, ürün dandik olsa zaten belirtiriz burada. Bu kadar kişi 912 dediğine göre, var birşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

ses konusunda içerideki fan seslerini dışarıya iletmekte başarılı bir kasa :)
    ama sessiz fanlarınız veya bileşenleriniz varsa sorun olmaz,
    ses olarak en çok öndeki filtre yüzünden gelen vızıltı rahatsız etmişti beni, şimdi o yok ve rahatsız olmuyorum o kadarda

resimdeki kasamda şu an için 5 fan, 2 kontrolcü var ve kabloları görüyorsunuz

edit;
    hdd sıcaklığı çok farketmedi bende, eskisiyle aynı derece; 25-28 arası değişiyor, hdd ye üfleyecek fan altta
    saygılar

Hocam biraz hort olacak ama ben de RC 692 modelli kasayı kullanıyorum Advance ve pleksi olmayan model. Kablo toplamayı birtürlü beceremedim dapdağınık şekilde duruyor ve acayip sinirimi bozdu bu olay. RC 692yi alma sebebimden birisi bu kablo toplma mevzusuydu fakat bir şey yapamadım. Var mıdır önerebileceğiniz bir şey?

Teşekkürler.

• @Vip3r
    hocam valla ben önce iyice bir düşünüp taşınmıştım toplamadan evvel,
    bir de alttaçıkarılabilen hdd yerlerine de pleksiden bir parça taktım, arkası görünmesin istiyordum
    ama orası pek te işe yaramıyor
    açıkçası biraz sabır ve inceleme gerekiyor sanırsam
    ben de hemen yarım saatte yapmamıştım, birkaç gün öyle kalmıştı kasa; sıkılıyor insan haliyle
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

@Vip3r
    hocam valla ben önce iyice bir düşünüp taşınmıştım toplamadan evvel,
    bir de alttaçıkarılabilen hdd yerlerine de pleksiden bir parça taktım, arkası görünmesin istiyordum
    ama orası pek te işe yaramıyor
    açıkçası biraz sabır ve inceleme gerekiyor sanırsam
    ben de hemen yarım saatte yapmamıştım, birkaç gün öyle kalmıştı kasa; sıkılıyor insan haliyle
    saygılar

Teşekkür ederim bende anlaşılan yarın arkadaşı çağırıp birlikte halledeceğiz .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.