Boyalar konusunda yardımcı olabilirim , satmak değil yanlış anlaşılmasın amacım benim gibi hevesli arkadaşların yüksek paralar vermemeleri profilde msn var tarif edebilirim arkadaşlarıma
süper fikir arkadaşım,gayet başarılı çalışma,devam bakalm
Güzel gidiyo. Kolay gelsin.
gayet güzel gidiyor devamını bekleriz
Yeni fotoları ekliyorum üst tarafı kestim fanı boyadıktan sonra takacam temsili olarak taktım
Vernigi de aldım parlak vernik yan kapaklar söküldü ve verniklendi
kurudugunda onlarıda fotolarını ekleyecem
Bu da Benim canavar KAAN
ALLAH bağışlasın...
saol onunla beraber yapıyoruz ortak benim
fan a uv boya atmıssın sanırım , bide uv ışık verdinmi süper olur
GÜZEL KARDEŞ DEVAMINI BEKLİYOMMM!!!
boyanın sonuna denk geldi belki metallik siyah yaparım kapaklar kurudu bu arada vernikleri
kasayı kesmektense stacker kasanın yan kapagındaki havalandırma kadar plexi düşünüyorum 32 cm çapında bir daire sizinde fikirlerinizi beklerim lütfen
kapaklarında fotolarını bugün içinde ekleyecem
Vernikli olarak tam kurumadı ama mümkün oldugu kadar nazik taktım bakalım
SÜPER GÖZÜKÜYO TEBRİKLER!!!
Bu hafta sonu kısmetse üstünü boyayım UPS geçecem oda beyaz powersonic zımpara atacam ona fanı belki uv den vaz geçip krom rengi metalik yani boyama ihtimali dogdu bakalım denemekten bir şey olmaz sanıırm :)
başkada bir şey kalmadı ki boyamak için o zaman yeni icatlar yapmak lazım denemler
fan rengi hakkında tavsiye bekliyorum
fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ups De Halettik sıra kasanın üstünü boyayıp vernikleyecem sonrada yeni ürün tasarımına girişecem tabiki burada paylaşıp fikirlerinizide alacagım
süper gidiyor abi içini siyah yapma fikri hoşuna gitmişti oyle yaparsan fanıda uv sarı yapcaksın zaten üstünede bir siyah boya olcak sonuç süper yani hadi sana kolay gelsin!!!
31.5 cm lik Daire şeklinde plexi yi halletmem lazım önce içi kolay
birde üstü kaldı işte aklımda bir başka fikirde fanları metalik gri boyamak krom kaplama gibi
süper olur fanlar metalik grı krom kaplama filan yan kapak için kesim şekli düşündünmü yoksa tek 31cm lik yeremi plexi yapcan!!!