öncelikle çok ama çok teşekkür ederim sana bir faydam olduysa ne mutlu bana öncelikle
boyama işinde 2 'şer kat attıgım için boyaları birazda bekletip vurdum için boya masrafı aşagıdaki gibi ;
2 Siyah Boya + 1 2 Astar boya 2 Adet Vernik
ben vernigi iki kat attıgım için 2 tane almıştım biri halen yarım siyah boya tam 2 kutu ama extra bir durum olursa boya soyulup tekrar boyamamk istersen sıkıntı olmaması açısından 3 kutu al ister
bizim kasalar saydam ve üzerinde boya olmadıgından 1200 lük standart su zımparası kullandım boya olmadıgı için fazla yaparsan hemen Aliminyum yüzeye temas edebilirsin bence dikkatli olun
ben kasa içini boyamadım ama hdd modulünü boyamak üzereyim halen kasa içi hakkında bir fikrim yok ama pekte boyamak istemiyorum açıkçası
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana görüşmek üzere
hocam benim kasa kargoda daha elime ulaşmadı kasa saydam üzerinde boya yok demişsin o nasıl oluyor ya boyasız ? bi de 1200lük su zımparası demişsinde zımparanın su zımparası kuru zımpara diye çeşidi mi varki bildiğimiz zımparayı sabunlu suya batırarak kullanmıyor musun?
aynen sabunlu su ile kullandım boya yokdan kastım renk aliminyum rengi ise ki sanırım öyle üzerinde boya yok
en azından benimki öyleydi direk gümüş rengi vardı
ellerınıze saglık beyler bende yapıorum bısıler ancak paylasmadım henuz
kolay gele
saol kardeşim asıl sana kolay gelsin ugraşıyorsun bizde artık yeni arayışlara başladık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme