Şimdi Ara

Cm Stacker - Boyası Bitti Nihayet :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yan kapagı daire şeklinde akvaryum gibi düşünüyorum fanlarıda metaik yapmayı düşünüyorum

aslında daha detaylandırmak istiyorum ama aklımda sabit bri fikir yok

31,5 çapında bir plexi
  • teşekkürler ata326 kardeşim elinde geleni yapıp sizinle paylaşmak ve fikir almak aynı zamanda özgülerinize mashar olmak güzel

saol
  • Eee devam. GüzeL gidiyo. Emeğine sağLık.
  • Arkadaşlar son darbeyi vurmak için üzerini temizlenim zımparaladım astar boyayıda attım ama siyah boya yetmedi deli oldum kısmet dedim bu hafta sonu boya alıp son noktayı koyacam boyama işine sonra da artık yeni arayışlar başlıyacak fikirlenizi beklerimm
  • Hocam boyayı kac kat yaptın bıde bılıosun boyanın ıyı olması ıcın 2 kat yapıp su zımparasıyla zımparalamak gerekıo en son bı kat daha sıyah atarsan eskısı gıbı olur daha profesyonelce
  • zaten iki kat atp zımpara yapıyorum ayrıntıya girmiştim önceden de tekrar tekrar sıkmak istemedim diger parçaları 2 kat astar 2 kat boya tabiki her katta zımpara sonra ana katı attım ve vernikledim

kasanın önceki rengi zaten aliminyum du ama fena olmamış değil mi

saol
  • Bence super olmus bahsetmemıssınde ondan sordum ben ama ben sımdıye kadar yapmadım cok kassam kendımı olur ama sanayıde oto boyacı tanıdıklarım war yaptırırsam eeger onlara yaptırcam onlar ısını bılıolar
  • tabi ki kardeşim oto boyası ile normal metalik boyanın farkı var onlar süper yapar bir kere de biter inşallah rast gider işlerinde haledersin
  • sonunda üstünüde boyadım fanı ters çevirip eksoz fan vazifesi verdim kabloları toplayıp başka moding teorilerim var başlayıp sişzinle paylaşıp fikirlerinizi de alacam arkadaşlar

Cm Stacker - Boyası Bitti Nihayet  :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 12 Temmuz 2008; 21:26:25 >

• resimleri eklersen sorun çıkarıyor anlamadım o sebeple iki mesaj halinde ekliyorum

• güsel olmş kardeş eline saglık
  • boya güzel olmus ama sanki boya simli gibi duruyor
  • metalik boya içinde sanki metal parçaları varmış gibi duruyor fotograf çekerkende parlıyor

• Ellerine sağlık.Üst panele 2 adet 120mm fan daha iyi olurdu.Aslındaüst paneli kesip mesh ile kapatmak ta iyi olacak.dust cloud cooler modumda buna benzer bir çalışmam olacak.

kolay gelsin...
  • Vernik tahta için değilmidir?
  • vernik atmamın sebebi boyanın dayanmıklı olması herşeye vernik atılıyor bildiğim kadarıyla sorun da olmadı boya soyulmuyor en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 20 Temmuz 2008; 13:28:31 >
  • çalışmaların çok güzel ben de stackerimi 10 gün sonra falan boyayacam senin konuyu inceleyene kadar boyadan baya korkmuştum hele bi kasa boyama diye üst konu var o çok korkuttu beni ama sen güzel anlatmışsın.artık korkmuyorum zaten olmadı karbon kaplarım.benim merak ettiğim husus birincisi yan kapaklar ve üste kaçar kutu vernik-boya-astar gittiği bir diğer husus da hangi aşamada kaç numara zımpara kullandığın(sulu zımpara yapmışsındır heralde) bu konularda beni aydınlatırsan çok sevinirim dostum.
    ha bi de kasa içini boyamayı düşünmüyor musun?
  • öncelikle çok ama çok teşekkür ederim sana bir faydam olduysa ne mutlu bana
    öncelikle

boyama işinde 2 'şer kat attıgım için boyaları birazda bekletip vurdum için boya masrafı aşagıdaki gibi ;

2 Siyah Boya + 1
    2 Astar boya
    2 Adet Vernik

ben vernigi iki kat attıgım için 2 tane almıştım biri halen yarım
    siyah boya tam 2 kutu ama extra bir durum olursa boya soyulup tekrar boyamamk istersen sıkıntı olmaması açısından 3 kutu al ister

bizim kasalar saydam ve üzerinde boya olmadıgından 1200 lük standart su zımparası kullandım boya olmadıgı için fazla yaparsan hemen Aliminyum yüzeye temas edebilirsin bence dikkatli olun

ben kasa içini boyamadım ama hdd modulünü boyamak üzereyim halen kasa içi hakkında bir fikrim yok ama pekte boyamak istemiyorum açıkçası

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana görüşmek üzere

• güzel çalışma oldu,takip ediyordum ama bi süredir bakamamışdım,tebrik edrm,
    CM stacker ayrıcalıkdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.