Şimdi Ara

Cm Stacker - Boyası Bitti Nihayet :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar o kadar imremdim ki size anlatamam benim kasam Cm stacker aliminyum boyadan anlayan arkadaşlar vardır muhakkak ben bu kasayı siyah renk yapmak istiyorum ama endişem alimünyuma boya olur mu bayagı bir tereddütüm var bu konuda yardımcı olursanız veya şu malzemleri al gibi veya şu boya iyidir şöyle uygula gibi şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 12 Temmuz 2008; 22:46:07 >

• Belki yardımı olur bi incele derim boya olarak otoboyası kullandım...
    http://forum.donanimhaber.com/m_17919004/tm.htm
  • teşekkürler devrem
  • Boyaları aldım ustam astar ve siyah metalik boya 15 ytl tuttu ikisi zımpara zaten para değil

kısmetse hafta sonu denemelere ufak parçalardan başlıyacam inşallah batırmayız olayı

yardımların için tekrar teşekkürler
  • Her zaman umarım başarılı olursan kolay gelsin...
  • kolay gelsin SS bekliyoruz
  • boyaları aldım

önce Astar attım sprey olarak
    tabiki zımparaladıktan sonra astarı kuruttum , ikinci katı da attım astarın sonra bir daha zımpara ama metale inmeden sonra Siyah metalik boyayı 1 kat vurdum 1 gün kadar beklettim tekrar zımpara yapıp bu sefer daha hafif olmak koşulu ile çünkü başa dönmek istemedim 2. kat boyayı da attım ve 1 gün daha beklettim ve ciladım ne olur ne olmaz diye Cm Stacker kasanın iki yanındaki alümünyum parçalardan başladım sorun olursa kapatmak kolay olur maksadı ile ama gayet güzel oldu yarın fotolarını koyarım artık bugün sol kapak ile ugraşacam sağ kapagı askıya aldım plexi işi var onun çünkü

bu arada 1 sprey boya yetmiyor astar zaten yetmiyor tavsiyem aradaşlar alırken 2 şer adet alsınlar marshall 'ın boyaları da bir numara karaköyde balıkçıların arkasında nevzat ishakoğlu diye bir bayii var fiyatlarıda uygun bilgi olması açısından yazmak istedim astar sprey 6 ytl boya 10 ytl metalik ama

resimlerde görüşürüz herşey için teşekkürler

• bekliyoruz arkadaşım
  • merak ettim inşallah güzel birşey çıkmıştır ortaya......
  • Resimleri ekliyorum 2,5 yaşında bir yaramazla bu kadar oldu kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 11 Haziran 2008; 21:50:25 >
  • Başlangıç

Cm Stacker - Boyası Bitti Nihayet  :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 11 Haziran 2008; 22:26:15 >
  • Kapak Yakın Çekim

• eline sağlık güzel boya olmuş üstü ölemi kalıcak bide aleminyum boyaları var aleinyum orginal çizikleri varya üstünde onları kaybetmeden boyuyosun ben öle yapmak istiyorum bende de var stacker boyamayı düşünüyorum ama o boyadan bulamadım .
  • devamı
    Bunun sebebini ilerde anlıyacksınız fana ne yapacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 11 Haziran 2008; 22:17:11 >
  • boyalar ve yan profil

• Üzerine bir fan takacam 12 cmlik diger kapagıda daha boyamadım bu kapagı diger tarafa atıp boyalı olmayana plexi sini halledecem ama tabi ki zamanla boyalar konusunda yardımcı olurum

üzerinide boyayıcam ama şu kesme işi ıvır zıvır bitsin öyle

acemiz yok bir de 2,5 yaşında yaramazla ancak vakit bulabiliyorum malum yatınca devam

Not : bana bu konuda yardım eden herkeze tavsiye ve ögütleriyle ama herkeze sonsuz teşekkürler en haz verdiği şey ise ,yaptıktan sonra bunu ben yaptım demek

Herkeze saygılarımla

fotoları ekleyecem yaptıkça

(FAN SÜPRİZ)Vendetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 11 Haziran 2008; 22:27:38 >
  • senin dediğin boyayı bende araştırdım sanırım (yanlış biliyorsam düzeltin)

Fırın boya sanırım o toz olarak sanayide kullanılıyor
  • gurkan kardesım kolay gelsın ıscılık temız bır ara bende h600 kasayı boyamıstım boya nekadar kalıtelı olursa olsun oto boyasının yerını tutmuyor ve zamanla cızıkler baslıyor sana tavsıyem ustune zevkıne gore mat veya parlak vernık atman bu boyanın omrunu uzatıyor
  • saol kardeşim evet
    birde çoçuk varsa evde benden meraklı :)

atacam mat ve ince vernik maaşlıyız biliyon aybaşını bekliyorum malum evli olunca bunlara para harcamak biraz zevke kaçıyor

kısmetse yapacan tavsiyelerin için çok saol kardeşim benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperalp -- 11 Haziran 2008; 22:53:59 >
  • 3870 ekran kartım olacaktı arıza yapmasaydı yakışırdı şimdi buraya değil mi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.