Şimdi Ara

CNBC-E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevdiğim en çok tv kanallarından biri.Belki de birincisi.Çok güzel programları,filmleri ve tabiki de dizileriyle...Örneğin benim seyrettiklerimden;

-The O.C.
    -One Tree Hill
    -Smallville
    -Scrubs
    -Gilmore Girls
    -Malcolm In The Middle
    -X-Files
    işte bunlar seyrettiğim diziler arasında.Sizinde seyrettiklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

• cnbc-e en çok izlediğim kanal(günde iki saat o da belki tv izlediğimi düşünürsek)..

benim favori dizilerim şöyle:

1. Seinfield
    2. x-files
    3. Simpsons
    4. Er
    5. Neydi adı ya sarışın bir kadınla ekibi eski cinayetleri araştırıyor...
  • Acaba o sarışın kadının dizisi Cold Case olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Homicide

Acaba o sarışın kadının dizisi Cold Case olabilir mi?

Tam üstüne bastın Ne kadın ama .. soğukkanlılığı ve tarzına hayranım bir bayan olarak.
  • şu sıralar hiç tv izleyemiyorum .. izlesem de cnbc-e izlerdim simpsons, southpark vs vs hepsi güselldi yaa
  • southpark güzeldir seyrederdim eskiden şimdilerde rastgelirsem izliyorum.
  • scrubs,two and a half man,eskiden coupling'im vardı,o.c,yeni yeni one tree hill,seinfield,...hepsi işte....
  • benim de en sevdiim kanal cnbce, fırsat buldukça izliorum
  • valla pek firsat bulamiyorum ama
    eskiden scrubs i ve malcolm in the middle i takip ederdim
    bi de su pamela andersonun oldugu diziyi izlemek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom_warrior

valla pek firsat bulamiyorum ama
    eskiden scrubs i ve malcolm in the middle i takip ederdim
    bi de su pamela andersonun oldugu diziyi izlemek istiyorum

scrubs ve malcolm in the middle ı ben de takip ederdim
  • south park, artık günde tv izleme oranım yarım saatin bile altına indi adsl sağolsun
  • X_files
  • burda çekmio lanet olsun ya
  • ben de uzun süredir seyredemiorum .. sadece kabloluda falan mı çıkıor artık ?
  • nip tuck ve arrested development'i tavsiye ederim eskilerdende "just shot me" vardı netten bölümlerini bulursanız izleyin bence
  • Bence CNBC-E Türkiyede amaerikalılar için hazırlanmış bi kanal .Acaba Amerikada Türkçe yayın yapan kanal için ingilizce alt yazı olmak kaydıyla ne düşünülürdü.

Gündüzleri tamamen ekonomi ve borsa . Yabancı sermaye , borsa. sıcak para kriz, ekonomik batak, imf , kredi,özelleştirme , pazarlama ,elveda . Doğrultusunun 2. adımıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 21 Ekim 2005, 3:43:03 >
  • ne olursa olsun en kaliteli kanal cnbc-e
    scrubs
    The O.C
    simpsons
    spongeBob
    niptuck
    according to jim en sevdiğim dizileri...
  • Ne kadarda yabancı bir kanal olsa dizileri çok güzel, bir bizim dizilerimize bak bir de buradakilere aynı senaryoyu, aynı kareleri döndürüp döndürüp yıllardır izliyoruz. İnsan buradaki dizileri izleyince diğer kanallardakilerini izleyesi gelmiyor...
    Bende şu hastanedeki doktorların oynadığı diziyi çok seviyorum. İsmini hep unutuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatorbay

Ne kadarda yabancı bir kanal olsa dizileri çok güzel, bir bizim dizilerimize bak bir de buradakilere aynı senaryoyu, aynı kareleri döndürüp döndürüp yıllardır izliyoruz. İnsan buradaki dizileri izleyince diğer kanallardakilerini izleyesi gelmiyor...
    Bende şu hastanedeki doktorların oynadığı diziyi çok seviyorum. İsmini hep unutuyorum.

komedi olansa ismi scrubs ..
  • büyük bi eksikliği kapattı cnbc-e.. benim de en çok izlediğim kanal. haftaiçi gündüzleri yanına bile yaklaşmıyorum ama
    hep dizilerden bahsedilmiş ama çok kaliteli filmler de yayınlıyolar.
    dizilere gelirsek;
    seinfield
    nip/tuck
    2 and a 1/2 man
    x-files
    scrubs

ayrıca altyazılardan dolayı amerikalılar için olduğu için söylenmiş ama orjinalliği bozmamak adına benim desteklediğim bir uygulama bu. ayrıca kaliteli yapımların kötü seslendirmelerle nasıl rezil edildiğini gördük birçok kanalda. bakınız. TGRT X-files...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.