Şimdi Ara

CNBC-E (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: anime

24 vardı bi aralar, ne oldu ona? .. kaçırdım ben :S

arkadaşım 24 yalan oldu. malum 4. sezonda türkiye ve türklerle alakalı bir durum söz konusuyu. cnbce dergide kırparak ta olsa yayınlamaya çalışcaz dio ama biraz zor. galiba 5. sezonu beklicez

ayrıca evet arrested developmentı tek geçerim
  • six feet under da süper
  • ben de smallville izliyorum şu anda 5. sezondayım fakat 5. sezonun türkçe altyazılarını bulamıorum türkçeyi geçtim 5. sezonun 13. episotunun ingilizcesini de bulamıyorum çok sinir oldum 5. sezonun 13. ü bölümünün alt yazısını ingilizce veya türkçe bulabilen varsa bana yazsın..şimdiden teşekkürler...
  • ben de cnbc-e'yi yoğun üniversite tempoma rağmen sık sık seyrediyorum. Ama rtük sağolsun, herhalde gelecek sezon en favori dizilerim 10dk filan sürecek kese kese. O yüzden artık netten bulmayı düşünüyorum sevdiğim dizileri. Bu konada buradaki bir arkadaşla hatta uzun uzun polemiğe girmiştik bu konuda. Pek bi sonuca ulaşamamıştık ama Şimdi Rome'u da kırpmaya başladılar. Neyse yakında yurtdışında çıkıyoruz da biraz rahat edecez. Bu arada favorilerim:

1) Nip/Tuck
    2) Rome
    3) Scrubs
    4) Desperate Housewifes
    5) My name is Earl

Yaw, en iyisi hepsi diyim de ben de rahat edeyim siz de Gilmore Girls hariç ama, onu sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luv2xlr8 -- 15 Mart 2006; 0:56:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PurliN

benim en sevdiğim kanal
    scrubs
    south park
    smallville
    Buffy The Vampire Slayer
    The X files
    The Simpsons

hepicini seviom ben yaa

+1 bide rome/ the oc

• ya bu gilmore girls in baya baya hastasıyım ben.. 100 küsür bölümünü indirdim netten (bearshare saolsun) harddiskimde de az yer var o yüzden her akşam üç beş cd yazdım.. ewde 70 civarı cd var şu an..

ama tabi altyazı büyük bir sorun... bir de bilenler bilir, gilmore girls te saniyede beş kelime ortalamayla konuşulur.. (hatta bi arkadaş lorelai hakkında "kadın kelimelerle solo atıyo resmen yaa" diyerek beni koparmış, lafı da cuk oturtmuştur)

bi sitede (divxplanet) dört sezon buldum (gerçi fpsler çoğunda uymayacak) bir de ingilizce scriptleri veren siteler var.. eğer cnbc-e bize bu altyazıları bağışlamazsa, oturup teker teker çevirecem scriptleri sonra da altyazı yapcam kendime, sonra da cd'lerimi alır bakırköy ruh ve sinir hastalıkları'nda rahat rahat izlerim günler geceler boyu.. eğer tırlatınca bu foruma üye olduğum bilincine sahip olursam sizle de paylaşırım...

ama olur da bir abimiz yapmış şuraya koymuş, veya cnbc-e insafa gelmiş, aha da şu linkte derseniz beni engin sevinçlere neyim gark edersiniz yani....

• quote:

Orjinalden alıntı: helena7772

ben de smallville izliyorum şu anda 5. sezondayım fakat 5. sezonun türkçe altyazılarını bulamıorum türkçeyi geçtim 5. sezonun 13. episotunun ingilizcesini de bulamıyorum çok sinir oldum 5. sezonun 13. ü bölümünün alt yazısını ingilizce veya türkçe bulabilen varsa bana yazsın..şimdiden teşekkürler...

Bende var mail adresine gönderebilirim.

Bu diziyi cnbce den izleyenler dikkat etsinler, bağımlılığın başındasınız 3. ve 4. sezon o kadar güzel ki hastası olacaksınız dizinin :)

Zaten hayatınız boyunca süpermene en ufak bir sempati duymuşsanız iptal olmanız işten bile değil :)
  • türkiye de cnbc_e nin üstüne kanal yok...
  • kesinlikle
    quote:

Orjinalden alıntı: satinezgi

türkiye de cnbc_e nin üstüne kanal yok...
  • cnbce nin altinda da kanal yok...varsa yoksa CNBC-e bosuna mi MANIA olduk bizz...

Forza CNBC-e
  • THE OC üstüne dizi tanımam
  • yaw ben bu cnbs-e nin hastasıyım televizyonu sadece onu izlemek için kullanıyorum izlemediğim dizi yok herhaldeeee süper bi kanal bu yaa
  • Abi arkadaşın teki OCye Orphan Child dedi yarıldım ya. Eleman (ryan) da yetim ya
  • Bence izlenebilir bi kaç kanaldan birisi
    Özellikle dizileri cok kalıtelı ve diğer kanallardan farkı alt yazılı vermesı yabancı programları........
    Sevdiğim programlar desperate housewives..... simpsons.......The O.C.....Two and a haf men ve tabıkı sunger bob........

• bence bütün dizileri sağlam en çokta six feet under iyi
  • Benim beğenerek izlediğim bir kanal.
    24 ve The X Files sürekli takip ettiğim iki dizisi.
    Ayrıca zaman zaman güzel filmler yayınlıyorlar
  • 1. Smallville
    2. 24
    3. X files
    4. presion break
    5. malcom in the middle
    6.joey
  • CNBC-E SÜPER BİR KANAL.DİĞER BÜTÜN KANALLAR TOPLANSA CNBC-E NİN TIRNAĞI OLAMAZ...

bu şekilde büyük yazmamın sebebi bu kanala olan sevgim...
  • gerçekten cnbc-e olmasa
    Simpsons
    South Park
    Seindfield buımları hangi kanal verirdi acaba

Smallville
    Gilmore Girls
    The O.C.
    Las Vegas . v.s. bu dizilerden belkide haberimiz bile olmayacaktı
    Teşekkürler CNBC-E
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.