Şimdi Ara

CNBC-E (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Prison break İlk baştan itibaren mi verilecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Prison break İlk baştan itibaren mi verilecek?

3-4 bölüm oldu sanırım, geçen hafta başladılar tekrarlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Prison break İlk baştan itibaren mi verilecek?

3-4 bölüm oldu sanırım, geçen hafta başladılar tekrarlara...

Desenize yine kaçırdık.TEşekkürler cevap için.
  • smallville

without a trace

malcolm in the middle
  • the o.c
    nip tuck
    24
    prison break

• SCRUBS derim zaten başka söze gerekte yok tüm sezon bölümlerini bulabileceğim bir yer biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_hero -- 12 Ağustos 2006; 17:31:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bad_hero

SCRUBS derim zaten başka söze gerekte yok tüm sezon bölümlerini bulabileceğim bir yer biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim

www.divxforever.net buraya bak
    1. sezonu indirdim sezon 2.ye geçicem

CNBC-E

• number one

seinfeld
    ismi aklma gelmedi yalnız bir barda çekiliyordu beatlesın klasiklerinden olmuş birde tv müziği vardı sanırım

her defasında izleniyor bu diziler defalarca izlediğim bölümleri oldu halada izliyorum.

yenilerden

nip tuck ( çok sert dizi )

scrubs

las vegas

bence sivrilmiş dizilerde bunlar. yalnız bütün diziler yerli dizilere on çeker zaten başka dizi izlemiyorum.
  • Ferit Şahenk'in yaptığı en iyi şey. Hatta bir dönem kanal rating almıyor zarar ediyor diye elden çıkarılması teklif edilmiş. Ferit Bey NTV'yi satmayı göze almış. O kadar güveniyor cnbc-e'ye. Amerika'daki kalbur üstü dizilerin tamamını Türkiye'ye getirmesi büyük bir şans bizim için. Diziler açısından Türkiye'nin en iyi kanalı. Beğendiğim dizleri Prison break, Galactica, scrubs, malcon in the middle ve tabiki efsane Coupling
  • Fırsatım olsa tüm dizileri izlerim. Zaten hiç takip etmediğiniz bir dizinin sadece bir bölümünü izleseniz bile bağımlı oluyorsunuz.Ama hiç vaktim yok ne yazıkki. Diğer tv kanalları hala ağalı , sultanlı diziler yapsınlar millet neler yapıyor.Bunca senaryo vs varken hala "ağa ,köy , mafya" temalarının işlenmesi içimi bunaltıyor.
  • Turk dizisi artik kutrtulamaz bi hal almis ne yazikki. Her sene ayni yemekleri isitip isitip veriyolar nedeni belkide biziz orjinal dizilere pek izeleyeni yok.
  • çok kaliteli bi kanal..hemen hemen her verdiği diziyi izledim..ama coupling uk. ve ally mcbeal en güselleriydi
  • X-Files
    4400
    Prison Break
    Simpsons
    Southpark
    Gilmore Girls
    Nip/Tuck
    24
    Battlestar Galactica
    My Name is Earl severek izlediğim diziler. Zaten cnbc-e kötü dizi yayınlamaz ancak bunlar ayrı bir ilgimi çekiyor.Pc başında sabahlamaktan gözlerim kan çanağı oldu Bakalım vizelerde ne yapcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Homicide

Acaba o sarışın kadının dizisi Cold Case olabilir mi?

walla hastayım o kadına ben
  • CNBC-E en kaliteli kanal bence.Geçenlerde ülkemizdeki bazı gazeteci,yazar,yorumcu,sanatcı,politikacı ve bilim adamları üzerinde yapılmış bir anketin sonuçlarını gördüm.Hangi kanalı izliyorsunuz sorusuna cevap olarak çoğunluk Ntv,cnbc-e,discovery ve national geographic demişler.
  • CNBC-E en kaliteli kanal bence.Geçenlerde ülkemizdeki bazı gazeteci,yazar,yorumcu,sanatcı,politikacı ve bilim adamları üzerinde yapılmış bir anketin sonuçlarını gördüm.Hangi kanalı izliyorsunuz sorusuna cevap olarak çoğunluk Ntv,cnbc-e,discovery ve national geographic demişler.
  • Battlestar Galactica
    smallville
    according to jim
    2 and a half man
    south park
  • Prison Break.
    Nip/Tuck.
    South Park.
    24.
  • Bende 500 gblik yabancı dizi arşivi var isteyen arkadaşa yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.