1-smallville(elimde 110 bl. var) 2-the x-files 3-scrubs 4-simpsons 5-south park 6-joey 7-cold case 8-prison break 9-my name is earl 10-Desperate Housewives 11-How I Met Your Mother 12-the 4400 13-nip/tuck 14-married and with chıldren 15-malcolm in the middle
liste uzar gider ömür durmaz
Evet arkadaşlar CNBC-E çok güzel bir kanal dizileriyle filmleriyle tek geçerim bu kanalı sabah ekonomi akşam dizi ve filmler...
arkadaşlar birazda diziler hakkında bilgi verseniz olur mu merak edenler vardır yani mesela on tree hıll eylul de başlıyo diye duydum doğrumu ?
ben one tree hill the o.c buffy gilmore girls simpsons izliyorum ama one tree hill i yayımladığı ve bu sayede bana chad m. murray mi gösterdiği için cnbce ye çoooooook teşekkürederim
cnbc-e top 5 1-MY NAME İS EARL 2-DESPERATE HOUSEWİWES 3-MALCOLM İN THE MİDDLE 4-THE SİMPSONS 5-LAS VEGAS
quote:
Orjinalden alıntı: Hunter_one
Smallville harika bir dizi! Amerikada 5. sezonu yayınlanıyor, cnbe de ise 2. sezon. İsterseniz internetten tüm sezonları çekip türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz.
hocam türkçe altyazıları arıyorum joey in nerden bulabilirim acaba bu altyazıları
quote:
Orjinalden alıntı: MC GRADY
quote:
Orjinalden alıntı: Hunter_one
Smallville harika bir dizi! Amerikada 5. sezonu yayınlanıyor, cnbe de ise 2. sezon. İsterseniz internetten tüm sezonları çekip türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz.
hocam türkçe altyazıları arıyorum joey in nerden bulabilirim acaba bu altyazıları
dizilerin yeni sezonlarına yaklaşık 1 1.5 ay kaldı. nip/tuck ı çok özledim
smallville ve one tree hill cnbc-e ye yakışmayan dandik diziler bence
ben en çok south park ile without a trace'e hastayım teşekkürler cnbc-e
dandiklik olcutu nedir ustad?
quote:
Orjinalden alıntı: poweruser0
bazıları alt yazıları oldugu ıcın ızlemıo ama cevırılerın ne felaket oldugu malum cnbc e sadece dawsons ı cevırmıstı zaten
for ever the oc oc mukemmel yaa
the oc-one tree hill-scrubs---hepsi...
quote:
nedenlerinide açıklasaydın
quote:
çok basitler, senaryo ve oyunculuk açısından. smallville her açıdan dipte bi filim izlerken sinirlerimi bozuo tabi herkesin kendi görüşü
valla sadece biz degil begenenler
amerika -ki su anda amerikadayim- bu isin 1 numarasi malumm
yani bu diziler burada tutarsa Tr de gosterime giriyor..yani demek istedigim oyle dandik olsa sanirim su anda smallville 5. sezonunda olmazdi
ayni sekilde one tree hill de 4. sezonunda...
quote:
quote:
çok basitler, senaryo ve oyunculuk açısından. smallville her açıdan dipte bi filim izlerken sinirlerimi bozuo tabi herkesin kendi görüşü
Arkadaşlar Türk dizileri yabancı dizilerin seviyesine gelene kadar CNBC E deyim.Bütün dizileri ayırt etmeksizin güzel
özlem bitiyor cnbc e iftiharla sunar scrubs tekrar bölumlerıyle haftaıcı hergun 20:30 da hemen öncesınde ıse malcom var (20:00) eh bide prison break yemede yanında yat hepsının tekrarlarını bile zevkle izliorum valla