Şimdi Ara

CNBC: Türkiye 2 hafta içinde S-400'den Vazgeçmezse Yaptırımları Yiyecek! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
5
Favori
110.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Papazı verme yaptırım,S-400 alırsan yaptırım,karpuz yerine kavun alırsan yaptırım.
    Bi de açık açık twitter dan yazıyorlar.Bunun bi diploması seviyeside kalmadı.Hani kapalı kapı diyorlardı ya.Sanki Gana'yız da bi twitle ülkenin bütün politikaları değişiyor.82 milyonluk Atatürk'ün kurduğu ülkenin.
    Diyeceklerim bu kadar.Anlayan anlasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

Avrupa ve amerikancı mı olmalıyız?
    Onlar bizi istemiyor biz onlar gibi olamıyoruz.
    Özümüze dönmeyelim mi
    Çin Avrupa ve amerikancı mı?
    Japonya
    Kore
    Özümüzü bulalım bence özümüze dönemlim
    Bizim özümüz neymiş? Yıllardır yazar dururlar bilen yok. Osmanlının son zamanı aynı şeyler söyleniyordu.
    Anlamadığım şey senin kendine ait bir kültürün mü var ki ona döneceksin? Neydikte ne olduk?
    Ayrıca çok güçlü olmadıkça diğer ülkelerle anlaşmadan ayakta kalamazsın.
    Amerika alman devletini bile dinliyor ortaya çıktı ve almanlar ne yapabildiler ki?
  • Desene dolar yazın 8i geçecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

Tamam o zaman ülkenin anahtarını teslim edelim, boyun eğelim, biat edelim. Kurtuluş savaşı verdiğimiz yıllarda, bizim savaş gemimiz yok, uçağımız yok, silahımız yok deyip teslim mi olduk düşmana. Senin gibi düşünenler varsa vay halimize. Savaş çıksa, ülkemizi savunmak durumunda kalsak ilk kaçan sizler olacaksınız anlaşılan. Zamanında Yunan kuvvetleri ülkemizi işgal ettiğinde yerli halktan karşılayanlar olmuş. Sen de onlar gibi düşünüyorsun sanırım.

Alıntıları Göster
    Zamanında 1.Dünya savaşına koşarak düşünmeden girenler ülkenin anahtarını ilk teslim edenler oldu. Güçlüysen, bağımsızsan hataya yer vardır ama bizim durumumuzda hataya yer yok. Saldırı olursa elbet kendimizi savunacağız fakat akılcı davranmak zorundayız. s400'e çok fazla bel bağladığınızı düşünüyorum, savaş zamanı çalışıp çalışmayacağı bile bir muamma. Bu yüzden yerli üretim çok önemli.

Günümüzdeki savaşlarda askeri güç sadece bir kısmını oluşturuyor. Savaş askeri çarpışma hariç her alanda çoktan başladı. İlk önce askerimizi zayıflattılar, sonrasında dışa bağımlığımızı arttırdılar ve sonunda ekonomimizi yerle bir ettiler. Bunları yaparken iç destekçilerinin büyük katkısı oldu. Bu destekçiler kimdi?
    1.Zamanında ergenekonu savunanlar, askeri okulları kapatanlar.
    2.Hayvancılıktan tarıma kadar dışa bağımlı hale getirenler.
    3.Plansız, programsız, liyakatsiz ülkeyi yönetenler.

Sen bunları düzeltmezsen zaten savaşı şimdiden kaybetmişsin demektir. Belki askeri güce hiç başvurmayacaklar o zaman nasıl karşılık vereceksin? Bilerek yada bilmeyerek bu yapılanlar dış güçlerin ekmeğine yağ sürdü. "boyun eğelim, biat edelim." demişsiniz de zaten yıllardır ABD'ye boyun eğmiyormuyuz? Suriye'yi karıştırmanın bize en ufak bir faydası varmıydı da bu işe bulaştık ama zararları saymakla bitmiyor. Suriyelilere 35milyar dolar para harcandı, sınırımız terör yuvası oldu, 5 milyon Suriyeli ile ülkenin demografik yapısı bozuldu. Daha geçen 6 7 ay önce salınmayacak denen papaz salındı gitti. Ülke çıkarları için yapılabilir sonuna kadar hak veririm fakat usül yanlıştı. Büyük ihtimal s400'den de vazgeçilecek. Peki bunu öngörüp bu işe hiç bulaşmasaydık daha iyi olmazmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 24 Mayıs 2019; 11:46:52 >

• Düşsün düşsün paranın değeri düşsün de şöyle bedava bir tatile gelek türkiyeye
    Bir de benim bir arkadaş var işyerinden 50 Euro bozdurdum bir sürü para verdiler dedi. Ye ye bitmedi dedi. 600 euro almıştım yanıma bitmedi dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 24 Mayıs 2019; 10:50:47 >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Akp zaten truva atıdır. Akp'den kurtulmadan emperyalizm ile mücadele edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530508BB2

Tek partili değişmez başkanlı bir dönemde keyfe keder alınmadığını nasıl anlayabilirim? Türk hükümeti hediye etti, Atatürk hiç istemiyordu madem iade etseydi? “Doğuda insanlar çıplak geziyor, ham buğdayları yiyor sizin bu yatı almanızdaki amacınız nedir?” Deseydi? Bir ülkenin tek partili sistemde değişmez başkanından gizli hareket eden Türk hükümetini de tebrik ediyorum.

Ben olaya bakarım isme şekle bakmam . Millet tekneye binemiyor yatta gezenler var eleştirisi yaptın benim de aklıma dünyanın en büyük yatı geldi. Bundan doğal bir şey yok.

İsraf kişiden kişiye değişmez israftır.
    İma ettiğin adam 11 savaşa katılmış, İstanbul'un anahtarını İngilizlere hürmetle teslim eden padişah müsveddesine inat Anadolu'ya gidip bağımsızlık için mücadele etmiş bir insan. Şu an hakkında tartıştığın fikir beyan ettiğin ülkenin kurucusu..

Diğer tarafta ne görüyoruz.. Oslo'da pkk ile görüşme yapılmıyor deyip yapıldığı ortaya çıkanlar mı ararsın.. Teröristlerle Nevruz'da el ele şarkılar söyleyip, militanlar davul zurna ile sınırdan girdiğinde ses etmeyenler mi ararsın, bebek katiline sayın demek mi ararsın, 17-25 Aralığa kadar gel de bitsin bu hasret denilen mahlukata, darbe olunca terörist deyip kendisi hiç diz dize oturmamış gibi başkalarını Fetöcü ilan etmek mi dersin? Say say bitmez..

Bizim şu an birbirimizi yiyip bitiriyor olmamız bile ötekileştirilmemizin sonucu.. Sanki biz seninle düşmanız, tarafız da münakaşa ediyoruz.. Dolar 7 TL olunca sana da 7 TL bana da.. Ama cukkasını dolduranlara dünya güzel..

• İnsaflı davranmışsın, bence dolar 10tl’yi aşar ve bizimkiler bakarki patates 25-30tl oldu vazgeçerler s400 lerden. Sonra biride çıkıp diyemez vazgeçecektin ekonominin içine mucıklamadan vazgeçeydin ya! (Örnek; Papaz olayı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Sorun yok proje tıkırında ilerliyor
    https://twitter.com/ensonhaber/status/1130754097689387008

Alıntıları Göster
    ulan hasbdakjdbahsdkasd

• Bu S-400'ler gelecek füzeleri yok etmeden Türkiye'yi yok edecekler. Daha bir konuda anlaşamıyoruz bile.

• Konu s400 değil, bugün s400 alma diyecekler yarın başka bişey , ya tamamen boyun eğecez yada kendi kararlarımızı verecez. Rahip mahip diyorlar farkında bile değiller.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut3535

Ooooo saman ithal ediyoruz ha tamam anladım haklısınız Allah yardımcınız olsun.
    Uykundan uyanırsan bir göz atarsın, daha yaşadığın ülkede neler olduğundan bi habersin ,hem cahil olup hem utanmadan sıkılmadan nasıl bu kadar rahat cevaplar yazabiliyorsunuz gerçekten tam bir komedi .

Hayvancılık sektöründe dışa bağımlılık her geçen gün artıyor. Sığır ithalatında dünya ikincisi ve Avrupa lideri Türkiye, 5 yıl aradan sonra tekrar saman ithal ediyor. Bulgaristan'dan ithal edilen yaklaşık 4 bin ton saman İzmir Limanı'na geldi.

tr.sputniknews.com/amp/ekonomi/201812221036758466-bakan-pakdemirli-saman-bugday-ithal-paramiz-var-ki-yapiyoruz/

www.cnnturk.com/amp/ekonomi/bulgaristandan-saman-ithalati-basladi

www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/turkiye-bes-yil-sonra-saman-ithal-ediyor-1994481/amp/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• s400 konusunda hükümeti destekliyorum hava savunam sistemimiz yok
    abd nin bu kadar yırtılmasının sebebi bir kaç yıl önce suriyeye f35 le giren israilin uçağını vurmasıydı tama ucak indi yok kuş girdi dediler vs olayı kapattılar gerisini siz anlayın düşünsenize milyarlarca yatırım bi füze tarafında vuruldugu açığa çıkarsa ne olur sizce ? amerika zaten projeyi iptal etmek istedi ama diğer ülkeler razı olmadıgı için bu uçak üretildi biz s400 alırsak illaki askerlerimiz bu sistemi deneyecekler ve bu açığa çıktıgında o uçaklar çöp olacak
  • Bak bak bak çomara dik duracakmış senin dik duruşunu mavi marmarada ,uçak olayında ,papazda gördük,şimdi s400 vazgeçilecek ,bu çomarlar ,devlet herşeyin en iyisini biili,anlaşmayı fetöculer yapti

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

Reis bununda üstesinden gelir müsterih olunuz.
    Bundan da çark edecek yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

Bundan da çark edecek yani?

Alıntıları Göster
    evet
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Siz ne yiyip ne içiyorsuz çok merak ediyorum Erdoğan düşmanlığı gözünüzü kör etmiş göreceksin S400 konusunda geri adim atilmayacak ekonomimiz de o eski günlere yokluk günlerine hiçbir zaman dönmeyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gabriel TR kullanıcısına yanıt
    Peki ileride süper güç olabilecek miyiz?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.