Şimdi Ara

cnbce deki 24 dizisi meraklılarına!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu dızının dvdlerını aldım ilk sezon 6 dvd 2. sezon 7 dvd...ılk sezon bıttı hevesle ger kalanı taktım... ılk sezon seyde bıtıo hapısaneyı basıolar jack bauer'i rehın alıolar donuste polıs arabasına carpıolar kızı kacırılar

hemen hevesle 2.sezon dvdsını taktım alakasız bı adama ıskence yapıolar kız kurtulmus olaylar farklı nedır nedendır ??? dızı de bole mı ?? adamın karısı olmus nına dıe ajan var haın olmus oha fln oldum noluyo ?? dızı real tıme cekılıo dıye dogal bı atlama mı ??? yoksa ben yanlıs sezon mu aldım naptım ?? bırı yardım etsın :D
    yoksa bana yanlıs mı cektıler dıorum

• Kardeş kesinlikle izle.. Yeryüzünün gelmiş geçmiş en başarılı dizilerinden biri olarak gösterilir 24.

Şu an sezon 5 bölüm 14'te. (14. bölüm de 2 gün önce çıktı) Ben inanılmaz yakından takip ediyorum. Tüm bölümlerini izledim. HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZELDİR!

Sakın bırakma. Hele 5'e gelip dünyayla birlikte izlemek, sabırsızlıkla beklemek, vs.. çok daha zevkli oluyor.

Bu arada CNBC-E de 4. sezonu yayınlamaya başlayacak bu hafta galiba. Haberin de olsun. Yakalayabilirsen oradan da devam edebilirsin.

İnanılmaz ötesi sürpriz sonlarla biten, mükemmel bir dizidir yani.
  • 1.sezon hapishanede bitmiyor.
    Sezonları karıştırmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.