Şimdi Ara

CNNTÜRK UYDUDAN KALKTIMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dreambox 600 pvr a yanlış bir dosya yüklemem sonucu aleti fabrika ayarlarına çevirmek zorunda kaldım yeniden arama yaptığımda cnntürk ün olmadığını gördüm acaba uydudan kaldırıldımı Bir FORMULA 1 tutkunu olarak şiddetle cevap bekliyorum. Çünkü bütün yarışları kaydediyorum. Çift çanağım var türksat ve hotbird e dönük...

• bende de cnntürk yok
  • Tv den kontrol etme şansım olmadı henüz ama nette 11804 V 24444 Fec 5/6 da TP değerinden yayın var gözüküyor..
  • uyduda yayını var CNN TURK
  • ben o frekansta ayarlıyorum trt ve diğerleri gibi kanalları şifreleniyor.
    YUMATU 2001 model zaten kullanılmış mutfakta kullanıyorum.
    Seyreden yoklar fakat çok garip decoder ben digitürk kullanımı alıştım uydu pek bildiğim yok maçları bir şifreleniyor bazıları şifrelenmiyor garip yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 16 Nisan 2008; 16:34:18 >
  • Evet aynı frekansında yayın devam ediyor...
  • ben dreambox un addons bölümünden birşeyler indirdim indirdiğim şeyi kurduğumda makina kapandı açıldı ve tüm kanallar kayboldu bende cihazı fabrika ayarlarına dönderip yeniden kurdum problemim türksat 1c yok onun yerinde türk-/eurosiasat diye birşey çıktı bende onu ayarladım ama ondada herkes var bir cnntürk yok nedir bu türk-/eurosiasat ve nasıl eski haline dönderirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şifresiz kanallar için iptv
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilgi gösteren herkese teşekkürler cnntürk ün frekansını ellle girdim yayın geldi.
  • dreambox cihazları piyasanın en üst seviye cihazlarıdır..
    önemli degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 16 Nisan 2008; 23:16:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hornet76

Arkadaşlar ilgi gösteren herkese teşekkürler cnntürk ün frekansını ellle girdim yayın geldi.

Siz sağolun.İyi paylaşımlar..
  • hayırlı seyirler :)
    quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: hornet76

Arkadaşlar ilgi gösteren herkese teşekkürler cnntürk ün frekansını ellle girdim yayın geldi.

Siz sağolun.İyi paylaşımlar..
  • uydumda bu sabah cnnturk ün olmadıgını fark ettim.dün gece çok rüzgarlıydı.çanagın yönü dğeişmiş.Sabahtan beri uğraşıyorum.Hala cnn i geri getiremedim

yarın yarış var
  • bende de geçen hafta gidip geliyordu şimdi hiç çalışmıyor :S

frekansları girdiğimde de hiçbir kanal bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikista -- 14 Eylül 2008; 1:50:57 >
  • Ben de bi sorun yok
  • uyduda var karasalda yok
  • bendede var cnn
  • formula için istiyosanız cuma antremanlar dahil burdan izleyebilirsiniz:
    http://www.f1player.tr.gg/
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

formula için istiyosanız cuma antremanlar dahil burdan izleyebilirsiniz:
    http://www.f1player.tr.gg/

Zaten başka birşey için açmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.