Şimdi Ara

ço önemli sorun...(elinizi öpem..:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim bi sorunum war ...yaklasik bir ay once Gs nin internet sitesinde geziordm..we biseye sinirlenip masaya çok sert wurdum...we sorna ...ekranda feci titremeler olustu ....we 3-4 gün bilgisayardan hiç werim alamamadim...we bi kaç gün geçtikten sonra bilgsayari açtm..we hersey duzelmis gibiydi..ama masaya en ufak dokunutsta...ekran titriyordu...neyse masaya degmemeye gayret ediyordum...we su gune geldigimizde...bilgsayari açmakta çok zorlaniyorum...monitör e görüntü gelmiyor en az 15-18 kez power tusuna basip acip kapatmak zorunda kaliyorum we ancak öyle görüntü gelyior...we açmaya çalisirken inanilmaz bir GICIRDAMA sesi geliyor çiglik gibi...git gide kötüye gidiyor..sorunum ne olabilr .. lütfen yardim....!

• merhaba, sorun monitörde arkadaşım 15-20 yere lehim yapılması gerekiyor olmadı entegre değişilir fazla önemli bi şey değil masrafıda 5 ytl filan korkmana gerek yok.
  • Bence bu şekilde o monitörü kullanman doğru değil.Garantisi varsa garantiye yoksa bir servise götür derim.Çünkü ortada bir arıza var gibi ve sen bu şekilde kullanmaya devam edersen arızanın boyutu büyüyebilir.Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Bence bu şekilde o monitörü kullanman doğru değil.Garantisi varsa garantiye yoksa bir servise götür derim.Çünkü ortada bir arıza var gibi ve sen bu şekilde kullanmaya devam edersen arızanın boyutu büyüyebilir.Kolay gelsin

+1905

Sen ßöyLe kuLLandıkça sorun ßüyüyor oLaßiLir
  • Neye sinirlendiğini çok merak ettim ekranı o kadar sarstığına göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Bence bu şekilde o monitörü kullanman doğru değil.Garantisi varsa garantiye yoksa bir servise götür derim.Çünkü ortada bir arıza var gibi ve sen bu şekilde kullanmaya devam edersen arızanın boyutu büyüyebilir.Kolay gelsin

Evet garantisi varsa garantiye yolla hemen.Monitorün içindeki devrelerde sorun olabilir.Fazla kullanma tamamen yakabilirsin.
  • saolun be yaws...ama ...tw ci ye götürdüm...5 ytl diil adam 50-60 ytl ye yapilir heralde dior :D daha monitör ü görmedi adam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Non_SeRv!aM

saolun be yaws...ama ...tw ci ye götürdüm...5 ytl diil adam 50-60 ytl ye yapilir heralde dior :D daha monitör ü görmedi adam :D

ADAM BAKTI SEN ÇARESİZSİN DEDİ BUNDAN İİ EKMEK CIKAR
    tv tamırcısıne sorduguna gore garantısi yok aslında bıraz merakın varsa sök arkasını bı bak gergide kalan bi kablo yada hasarlı bı eleman var mı ama YÜKSEK VOLTAJA dikkat et bilmiyorsan hiç açma ..

bizim tv aniden gitti merak ettim actın sigortası atmış yaptım oldu gerisi sana kalmış ama baska tamırcılere de sor sanırım sorun buyuk bişey değildir kolay gelsin.

• Bak şu GS nin yaptığına. Adamın başına ne işler açmış.
  • he wallak ne işler açti ....:) yaw bu iş tw ciye kaldiysa 70-80 istior :D iyi ekmek buldu ...ama bu sorun benim yapabilceğim gbi..deil...:) arkadaş leim yaptir dedi...walla leim fln olmaz dior başka bi sorunuu wardir dior adam beni mi keklior acep..
  • Kardeş bende geçen sene Tromso maçında kumandayı fırlattım...

Orjinal TOSHBIA Kumandayı 6 ay aradım, bulamadım şu an 3-5 YTL lik kıytırık kumanda ile idare ediyorum.

SONUÇ;;

Öfkeyle kalkan zararla oturur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

Neye sinirlendiğini çok merak ettim ekranı o kadar sarstığına göre

Bende merak ettim yaw, ne oldu ki ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Non_SeRv!aM

arkadaslar benim bi sorunum war ...yaklasik bir ay once Gs nin internet sitesinde geziordm..we biseye sinirlenip masaya çok sert wurdum...we sorna ...ekranda feci titremeler olustu ....we 3-4 gün bilgisayardan hiç werim alamamadim...we bi kaç gün geçtikten sonra bilgsayari açtm..we hersey duzelmis gibiydi..ama masaya en ufak dokunutsta...ekran titriyordu...neyse masaya degmemeye gayret ediyordum...we su gune geldigimizde...bilgsayari açmakta çok zorlaniyorum...monitör e görüntü gelmiyor en az 15-18 kez power tusuna basip acip kapatmak zorunda kaliyorum we ancak öyle görüntü gelyior...we açmaya çalisirken inanilmaz bir GICIRDAMA sesi geliyor çiglik gibi...git gide kötüye gidiyor..sorunum ne olabilr .. lütfen yardim....!

Ekranin fisini cek 15-20 dakika bekle, arka kapagi ac, eline lehim cihazini al, iyice isinana kadar bekle, lehimli olan cikintili yerlere sirayla sivi haline gelinceye kadar dokun ve birak sonra arka kapagi kapat ve calistir. Eger calisirsa sanslisin demektir yok calismazsa ariza 70-80 ytl degerindedir.

Not : yapacaklarindan dogan sonuclardan sen sorumlusun.....

• quote:

Orjinalden alıntı: lasguard

merhaba, sorun monitörde arkadaşım 15-20 yere lehim yapılması gerekiyor olmadı entegre değişilir fazla önemli bi şey değil masrafıda 5 ytl filan korkmana gerek yok.

lasguard'ın elini öptünmü?
  • başka kasa ile denedin mi ?
    belki monitör değilde ekran kartında bir problem olmuştur da herşey tesadüftür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.